את ההודעה הזאת אני כותב, בעודי מביט ב HITACHI 9000 TA2 .
אני שם לב שהפורום מוצף באנשים שרוצים להשקיע ולעשות מעשה - לקנות מסך LCD רחב ולהתחיל להנות מהחיים... אני כבר התחלתי ורוצה לפרט , ואולי יוכל לעזור לכמה מכם...
לא רוצה להשמע שחצן , וכותרת ההודעה היא קצת קוריוז... אבל באמת לא מצאתי חסרונות :
- 32 אינץ , אשר עובדת בעצם כמסך LCD לכל דבר
- היחידה (כך הבנתי) שמזדהה בשם הדגם שלה מול המחשב
- עובד כרגע עם 162.22 , מושלם, ללא POWER STRIP, כלומר אין צורך במדריך שהועלה פה לאחרונה, ניתן להוסיף את הרזולוציה הרצויה ביחד עם תזמון DMT באפון חלק .
- רואים כל פיקסל ופיקסל בחדות מטורפת , אפשר לספור אותם על המילימטר , ריבוע מושלם וסימטרי, עם מסגרת שחורה שווה בכל הצדדים , ללא עיוותים, וירדית בהירות .
- יתרון חשוב: היחידה שאינה משתמשת בגימיק של מסך GLOSSY ומבריק , שאולי יוצר במבט ראשון ב SHOWROOM "וואוו" , אך מתגלה כמציק וגורם להשתקפויות ואי נוחות למי שרוצה לעבוד שעות מול המסל , כמסך מחשב.
במקום זה, משתמשת בציפי MATT , זהה למסך LCD רגיל, שהוא , לטעמי, הרבה יותר נוח לצפייה ונותן חדות ובעיקר קוטנרסט , שהציפוי המבריק אינו יכול לתת
אתם מוזמונים לראות אותה בפעולה בביג בוקס באילון, ולוודא את ממצאי. על הסטנד אפשר שם להשוות אותה עם כל החברים : SAMSUNG , SHARP , TOSHIBA, LG, SONY
מקווה שדעתי עזרה