חווית משתמש על hitachi LD9000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Yaronl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל החברה....
את ההודעה הזאת אני כותב, בעודי מביט ב HITACHI 9000 TA2 .
אני שם לב שהפורום מוצף באנשים שרוצים להשקיע ולעשות מעשה - לקנות מסך LCD רחב ולהתחיל להנות מהחיים... אני כבר התחלתי ורוצה לפרט , ואולי יוכל לעזור לכמה מכם...

לא רוצה להשמע שחצן , וכותרת ההודעה היא קצת קוריוז... אבל באמת לא מצאתי חסרונות :

- 32 אינץ , אשר עובדת בעצם כמסך LCD לכל דבר
- היחידה (כך הבנתי) שמזדהה בשם הדגם שלה מול המחשב
- עובד כרגע עם 162.22 , מושלם, ללא POWER STRIP, כלומר אין צורך במדריך שהועלה פה לאחרונה, ניתן להוסיף את הרזולוציה הרצויה ביחד עם תזמון DMT באפון חלק .
- רואים כל פיקסל ופיקסל בחדות מטורפת , אפשר לספור אותם על המילימטר , ריבוע מושלם וסימטרי, עם מסגרת שחורה שווה בכל הצדדים , ללא עיוותים, וירדית בהירות .

- יתרון חשוב: היחידה שאינה משתמשת בגימיק של מסך GLOSSY ומבריק , שאולי יוצר במבט ראשון ב SHOWROOM "וואוו" , אך מתגלה כמציק וגורם להשתקפויות ואי נוחות למי שרוצה לעבוד שעות מול המסל , כמסך מחשב.

במקום זה, משתמשת בציפי MATT , זהה למסך LCD רגיל, שהוא , לטעמי, הרבה יותר נוח לצפייה ונותן חדות ובעיקר קוטנרסט , שהציפוי המבריק אינו יכול לתת

אתם מוזמונים לראות אותה בפעולה בביג בוקס באילון, ולוודא את ממצאי. על הסטנד אפשר שם להשוות אותה עם כל החברים : SAMSUNG , SHARP , TOSHIBA, LG, SONY

מקווה שדעתי עזרה :) ,

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

תחדש ותהנה - מה עם תמונות ?

במחשבה שניה, אני לא במצב לדבר על תמונות בכלל (אני חייב פה תמונות של המערכת החדשה ואני בפיגור של מעל שבועיים :oops: )
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

kisin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

השאלה היא - איך הטלויזיה בשידורי כבלים (hot or yes) רגילים?

sagsag
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
קיבל תודות: 3 פעמים

אני מעונין גם לקנות

שליחה #4 

היי
אפשר לקבל פרטים
מאיפה קנית
מה המחיר
תודה

Yaronl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

קניתי אותה בביג בוקס ב 5300 כולל כבל HDMI באיכות גבוה...

רואים בה מצוין... אני HOT SCART RCA לתוך ה PVR 150, ומשם HDMI DVI למסך .... מעולה!

GT23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה #6 

האתר הזה צריך להתחיל לקבל אחוזי מכירות על ההיטאצ'י, זה פשוט מטורף (ואפילו מחשיד :wink: ) מה שהולך כאן.

Yaronl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

כמוצר הוא טוב ונותן תמורה... אין מה לעשות 8)

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #8 

GT23 כתב:האתר הזה צריך להתחיל לקבל אחוזי מכירות על ההיטאצ'י, זה פשוט מטורף (ואפילו מחשיד :wink: ) מה שהולך כאן.
...
אתה יכול להגיד את אותו הדבר על סמסונג או טושיבה.
מה לעשות שרוב השאלות הן פחות או יותר אותו דבר.. ולכן כך גם התשובות.

אני יכול רק להגיד שלולא האתר הזה לא הייתי חושב בכלל על סמסונג בתור מסך LCD.

israeli2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825

שליחה #9 

Yaronl- תתחדש ותיהנה.
למיטב ידיעתי יש עוד כמה LCD HD-READY שיודעות לקבל NR דרך HDMI (למשל הסמסונג). כל הנקודות שהעלית תופסות גם לגביהן, ולכן כדאי להשוות פרמטרים אחרים של איכות תמונה ומחיר כשבוחנים את ההיטאצ'י מולן. דא"ג, ציפוי מסך "רגיל", כזה שמפזר את האור, דווקא פוגע מעט בחדות התמונה ביחס לציפוי מבריק.

GT23
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה #10 

urik79 כתב:מה לעשות שרוב השאלות הן פחות או יותר אותו דבר.. ולכן כך גם התשובות.
...
זה לא שאלה של איזה שאלה שואלים, שכן זה לגיטימי לגמרי שאנשים ירצו לקבל חוות דעת בפורום LCD ופלזמה, לגבי בחירת ה LCD המתאימה יותר לצורכיהם ומגבלותיהם. לפי החיפושים שעשיתי בפורום, זה בהחלט נראה כאילו דעת הרוב נמצאת לצידה של ההיטאצ'י.

אני רק מקווה שזה אובייקטיבי לחלוטין, ואני סמוך ובטוח שההחלטה הסופית תתבצע בחנות מול המסכים עצמם ולא ע"פ נתונים מספריים והמלצות כאלו או אחרות.

Yaronl פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

israeli2k כתב:Yaronl- תתחדש ותיהנה.
למיטב ידיעתי יש עוד כמה LCD HD-READY שיודעות לקבל NR דרך HDMI (למשל הסמסונג). כל הנקודות שהעלית תופסות גם לגביהן, ולכן כדאי להשוות פרמטרים אחרים של איכות תמונה ומחיר כשבוחנים את ההיטאצ'י מולן. דא"ג, ציפוי מסך "רגיל", כזה שמפזר את האור, דווקא פוגע מעט בחדות התמונה ביחס לציפוי מבריק.
...
ייתכן שבציפוי מבריק החדות תשתפר במעט , אך חדות זה הדבר האחרון שאני צריך ב LCD הזאת, או בעצם כל LCD טובה אחרת, כיוון ש AS IT IS NOW , היא חדב כמו סכין בהצגת כל תוכן....

מה שכן תמיד מבורך , ולא רק ב LCD , אלא גם ב PLASMA, ותמיד יש מקום לשיפור, זה קונטרסט, ולכן אני מצדד לשיטה של MAT SCREEN

vourtex
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 300
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

רזולוציה טבעית? באיזה וינדוס?

שליחה #12 

באיזה windows אתה משתמש?
אני מנסה בעזרת ויסטה וATI אבל ללא הצלחה וPOWERSTRIP מוריד את ההרצ ל30.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”