חיבור ממיר של יס למחשב
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום
ברשותי כרטיס מסך Ati Readon 9600 Pro Vivo
להבנתי Vivo =video in video out
ברצוני לראות טלווזיה במסך המחשב אז חיברתי את הממיר של יס ליציאת ה S-Video
כל תוכנה שאני מריץ אומרת לי שהיא לא מוצאת TV Capture card
האם בכל זאת ישנה דרך לראות טלוויזיה על גבי המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל?
ברשותי כרטיס מסך Ati Readon 9600 Pro Vivo
להבנתי Vivo =video in video out
ברצוני לראות טלווזיה במסך המחשב אז חיברתי את הממיר של יס ליציאת ה S-Video
כל תוכנה שאני מריץ אומרת לי שהיא לא מוצאת TV Capture card
האם בכל זאת ישנה דרך לראות טלוויזיה על גבי המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

1. הממיר הוא הממיר הכסוף הקטן של יס
2. חיברתי פשוט את הכבל של הוידאו שיוצא מהמיר ובד"כ מחובר לטלוויזיה ליציאה S-video בכרטיס המסך
3. בכרטיס ישנה יציאת S-Video אחת אבל אני יודע שהכרטיס הוא Vivo משמע Video in Video out
2. חיברתי פשוט את הכבל של הוידאו שיוצא מהמיר ובד"כ מחובר לטלוויזיה ליציאה S-video בכרטיס המסך
3. בכרטיס ישנה יציאת S-Video אחת אבל אני יודע שהכרטיס הוא Vivo משמע Video in Video out
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. תן דגם של הממיר כי אני, לפחות, לא מכיר אותם בעל פה.
2. עד כמה שאני יודע יציאת ה-SVIDEO בממירים היא דרך יציאת ה-SCART אז לא כ"כ ברור לי איך חיברת.
3. SVIDEO הוא מחבר חד כיווני (אם הוא בעל 4 פינים), אם הוא עם יותר, כמו שלעיתים יש בכרטיסי מסך, כדי לאפשר את הכיוון פנימה, יש צורך במתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס.
תוכל לצלם את האחורה של הממיר ואת החיבורים של הכרטיס מסך ?
2. עד כמה שאני יודע יציאת ה-SVIDEO בממירים היא דרך יציאת ה-SCART אז לא כ"כ ברור לי איך חיברת.
3. SVIDEO הוא מחבר חד כיווני (אם הוא בעל 4 פינים), אם הוא עם יותר, כמו שלעיתים יש בכרטיסי מסך, כדי לאפשר את הכיוון פנימה, יש צורך במתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס.
תוכל לצלם את האחורה של הממיר ואת החיבורים של הכרטיס מסך ?
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי קצת בעיה לצלם עכשיו - המצלמה לא פה אני אשתדל לצרף תמונות מאוחר יותר
1. הדגם של הממיר כפי שרשום מתחתיו ABS-6P47 והוא של חברת ADB הממיר הוא הכסוף הקטן שיש בו רק יציאות RCA יש לי גם בבית ממיר מסוג PACE 1000 עם יציאת Scart אם יש צורך.
2. החיבור של הכרטיס לממיר נעשה בצורה כזו: מיציאת הוידאו RCA שבממיר חיברתי כבל RCA לכרטיס המסך כאשר בין הכבל ליציאת ה S-Video בכרטיס המסך ישנו כבל קטן המתאם מיציאת S-Video ליציאת RCA
3. ביציאת ה S-Video בכרטיס ובכבל המתאם יש 10 פינים
1. הדגם של הממיר כפי שרשום מתחתיו ABS-6P47 והוא של חברת ADB הממיר הוא הכסוף הקטן שיש בו רק יציאות RCA יש לי גם בבית ממיר מסוג PACE 1000 עם יציאת Scart אם יש צורך.
2. החיבור של הכרטיס לממיר נעשה בצורה כזו: מיציאת הוידאו RCA שבממיר חיברתי כבל RCA לכרטיס המסך כאשר בין הכבל ליציאת ה S-Video בכרטיס המסך ישנו כבל קטן המתאם מיציאת S-Video ליציאת RCA
3. ביציאת ה S-Video בכרטיס ובכבל המתאם יש 10 פינים
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

חיברתי את ממיר ה Pace 1000 לכרטיס המחשב דרך יציאת ה Scart שבממיר והגדרתי בבמיר שיציאת ה Scart תיתן S-Video ועדין אני לא מצליח לראות תמונה במחשב
אולי אני צריך להחליף תוכנה אני משתמש כרגע ב Media Portal יש הצעה אולי לתוכנה אחרת?
אולי אני צריך להחליף תוכנה אני משתמש כרגע ב Media Portal יש הצעה אולי לתוכנה אחרת?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. הממיר של ADB לא כולל יציאת SVIDEO.
2. כדי להשתמש ביציאת ה-SVIDEO של הממיר PACE1000 אתה צריך כבל או מתאם מ-SCART ל-SVIDEO.
3. יציאת RCA היא COMPOSITE שהיא נחותה בהרבה מ-SVIDEO.
4. המתאם הזה שיש לך הוא כנראה מתאם ל-OUT ולא ל-IN. הוא כנראה מחבר את הפינים של יציאת ה-SVIDEO ומחבר אותם לקומפוזיט עבור יציאה מהכרטיס מסך.
אתה צריך מתאם אחר. אני מציע שתקרא את החוברת של כרטיס המסך שלך.
2. כדי להשתמש ביציאת ה-SVIDEO של הממיר PACE1000 אתה צריך כבל או מתאם מ-SCART ל-SVIDEO.
3. יציאת RCA היא COMPOSITE שהיא נחותה בהרבה מ-SVIDEO.
4. המתאם הזה שיש לך הוא כנראה מתאם ל-OUT ולא ל-IN. הוא כנראה מחבר את הפינים של יציאת ה-SVIDEO ומחבר אותם לקומפוזיט עבור יציאה מהכרטיס מסך.
אתה צריך מתאם אחר. אני מציע שתקרא את החוברת של כרטיס המסך שלך.