על מעללי hot ,next ומה שביניהם
בזמן האחרון מחפש שירות טלויזיה מוזל לאמא מבוגרת.
עד עכשיו הייתה מחוברת בהוט כבלים טליזיה +אינטרנט.
ראיתי פרסום של next הכולל אינטרנט (עד 300mb) ו-next מורחב (60ערוצים) ב 69 שח לשנה + ראוטר ו mesh בתוספת 30 שח לחודש למשך שנה= 99 שח לחודש.
בכל ההשתלשלות שאתאר, לשלל הנציגים לא היה שמץ של מושג על איזה מבצע מדובר והייתי צריך לתאר להם הכל מהתחלה.
סיבוב 1 של שקרים/שטויות - נציג המכירות:
1. ניסה למכור לי את אותה חבילה ב 115 שח בטענה שהמחיר שפורסם מיועד רק לסיבים (אין זכר לכך בפרסום) וכיוון שאצלי אין סיבים (בהחלט מספיקה מהירות של 100-200 על כבלים) הסטרימר לא יעבוד בלי סיבים - אשכרה זה מה שהוא טען.
2. אחרי דין ודברים - התרצה.
סיבוב 2 של שקרים/טרטורים:
1. היום הגיע טכנאי עם הציוד. מגיע בלי ה mesh.
2. איפה ה-mesh? - אה... זה בתוספת תשלום של 12 שח. הוא לא יכול לטפל בזה, "טוב תתקין - אטפל מול השירות".
3. מתקשר להוט פעם 1- (מולם בוצעה ההתקשרות) - "זה לא אנחנו זה next".
4. מתקשר ל next - לא פשוט למצוא מספר טלפון - *6908 - "זה לא אנחנו זה הוט כי ההתקשרות בוצעה מולם." - אשכרה ככה בהפרש של 15 דקות (זמן המתנה). דרך אגב - במקביל דיברתי איתם בצט, אחרי הבוט, הגיע מענה אנושי עם עברית עילגת, שלא ניתן להבין כלום ממה שהוא כותב וגם עונה דברים לא קשורים - שחררתי אותו.
5. מתקשר להוט פעם 2 - נציג אחר, "טוב מברר.. כמה דקות השתק, - זה המחיר, המחיר שפורסם הוא רק למצטרפים חדשים (אין זכר לכך בפרסום), אי אפשר לתת הנחה נוספת."
6. לא ביקשתי הנחה נוספת, ביקשתי שתעמדו בפרסום - "בואו תקחו הכל.."
המשך יבוא....
עד עכשיו הייתה מחוברת בהוט כבלים טליזיה +אינטרנט.
ראיתי פרסום של next הכולל אינטרנט (עד 300mb) ו-next מורחב (60ערוצים) ב 69 שח לשנה + ראוטר ו mesh בתוספת 30 שח לחודש למשך שנה= 99 שח לחודש.
בכל ההשתלשלות שאתאר, לשלל הנציגים לא היה שמץ של מושג על איזה מבצע מדובר והייתי צריך לתאר להם הכל מהתחלה.
סיבוב 1 של שקרים/שטויות - נציג המכירות:
1. ניסה למכור לי את אותה חבילה ב 115 שח בטענה שהמחיר שפורסם מיועד רק לסיבים (אין זכר לכך בפרסום) וכיוון שאצלי אין סיבים (בהחלט מספיקה מהירות של 100-200 על כבלים) הסטרימר לא יעבוד בלי סיבים - אשכרה זה מה שהוא טען.
2. אחרי דין ודברים - התרצה.
סיבוב 2 של שקרים/טרטורים:
1. היום הגיע טכנאי עם הציוד. מגיע בלי ה mesh.
2. איפה ה-mesh? - אה... זה בתוספת תשלום של 12 שח. הוא לא יכול לטפל בזה, "טוב תתקין - אטפל מול השירות".
3. מתקשר להוט פעם 1- (מולם בוצעה ההתקשרות) - "זה לא אנחנו זה next".
4. מתקשר ל next - לא פשוט למצוא מספר טלפון - *6908 - "זה לא אנחנו זה הוט כי ההתקשרות בוצעה מולם." - אשכרה ככה בהפרש של 15 דקות (זמן המתנה). דרך אגב - במקביל דיברתי איתם בצט, אחרי הבוט, הגיע מענה אנושי עם עברית עילגת, שלא ניתן להבין כלום ממה שהוא כותב וגם עונה דברים לא קשורים - שחררתי אותו.
5. מתקשר להוט פעם 2 - נציג אחר, "טוב מברר.. כמה דקות השתק, - זה המחיר, המחיר שפורסם הוא רק למצטרפים חדשים (אין זכר לכך בפרסום), אי אפשר לתת הנחה נוספת."
6. לא ביקשתי הנחה נוספת, ביקשתי שתעמדו בפרסום - "בואו תקחו הכל.."
המשך יבוא....
המשך 1...
חזרו אלי משימור...
שוב,המוקדן לא מכיר את המבצע (פרסום באינטרנט שלהם, כן.. לא בשיחה עם נציג)..
מברר... חוזר... "המבצע רק למצטרפים חדשים"
"איפה זה כתוב?" - לא כתוב
אעשה לכם קל - אם אתם לא עומדים במחיר שפרסמתם - 69+30 ש"ח - נא לנתק.
מועבר לניתוק...
חזרו אלי משימור...
שוב,המוקדן לא מכיר את המבצע (פרסום באינטרנט שלהם, כן.. לא בשיחה עם נציג)..
מברר... חוזר... "המבצע רק למצטרפים חדשים"
"איפה זה כתוב?" - לא כתוב
אעשה לכם קל - אם אתם לא עומדים במחיר שפרסמתם - 69+30 ש"ח - נא לנתק.
מועבר לניתוק...
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
שום דבר כבר לא מפליא כשמדובר על החברה הזאת.
אין כמו לרכוש ציוד פרטי(נתבים או מערכת Mesh + ממיר מדיה אופטי) כמובן בחברה שמאפשרת את החופש בטח לא החברה הנ"ל.
https://www.ynet.co.il/economy/article/b1rsjtqpn
https://www.themarker.com/advertising/2 ... e2e4020000
https://www.facebook.com/hot.net.il/reviews/
אין כמו לרכוש ציוד פרטי(נתבים או מערכת Mesh + ממיר מדיה אופטי) כמובן בחברה שמאפשרת את החופש בטח לא החברה הנ"ל.
https://www.ynet.co.il/economy/article/b1rsjtqpn
https://www.themarker.com/advertising/2 ... e2e4020000
https://www.facebook.com/hot.net.il/reviews/
גם אם ישלמו לי לא בוחר "הוט" וגם לא "סלקום".
חברות שאין אמונה בהן בכלל.
אוהבות את שיטת המצליח... אתה נדפקת כי יש כאלה שלא מרפים ואז אומרים להם שנכון אתה צודק נזכה אותך בחשבונית הבאה.. וככה עד שמקבלים זיכוי חודש אחרי או חודשיים אחרי.. ואינספור טלפונים.. יוצאת לך הנשמה.
בגלל זה מעדיף לשלם קצת יותר ל"פרטנר" וככה יודע שאין לי הפתעות ולא מרדפי טלפון (למרות ששם בניגוד לשאר - מענה ממש ממש מהיר, גם יעיל).
חברות שאין אמונה בהן בכלל.
אוהבות את שיטת המצליח... אתה נדפקת כי יש כאלה שלא מרפים ואז אומרים להם שנכון אתה צודק נזכה אותך בחשבונית הבאה.. וככה עד שמקבלים זיכוי חודש אחרי או חודשיים אחרי.. ואינספור טלפונים.. יוצאת לך הנשמה.
בגלל זה מעדיף לשלם קצת יותר ל"פרטנר" וככה יודע שאין לי הפתעות ולא מרדפי טלפון (למרות ששם בניגוד לשאר - מענה ממש ממש מהיר, גם יעיל).
כן הוט ידועים בזה שהם דופקים לקוחות ותיקים ועושים מבצעים רק לחדשים. היה לי גם ככה עם ההורים כשהיה להם חבילת טריפל ישנה מאד ששילמו עליה המון כשכולם בישראל שילמו חצי ואפילו פחות, לא משנה כמה התווכחתי לא הסכימו להוריד כי זה מבצע רק ללקוחות חדשים
היום יש סיבים וכבר עברתי לפרטנר על גבי בזק רק אינטרנט וטלויזיה בנפרד, שקט נפשי וללא בעיות.

היום יש סיבים וכבר עברתי לפרטנר על גבי בזק רק אינטרנט וטלויזיה בנפרד, שקט נפשי וללא בעיות.
לא יודע מה איתכם, לי היתה הפתעה מהוט.
ההורים מנויים מלפני שנה על שירות אינטרנט 500/12MB במחיר 58.88 לחודש (היה בלגן לקבלת המחיר, אבל זה המחיר).
התקשרתי לחדש את המנוי כשאני מוכן לקרב - להפתעתי הסכימו ללא ויכוח להמשיך את המבצע ואחרי כמה ימים וידאתי שאין תוספות.
אבל בהוט, כמו הוט - מחכה לראות מה יהיה בחשבונית.
ההורים מנויים מלפני שנה על שירות אינטרנט 500/12MB במחיר 58.88 לחודש (היה בלגן לקבלת המחיר, אבל זה המחיר).
התקשרתי לחדש את המנוי כשאני מוכן לקרב - להפתעתי הסכימו ללא ויכוח להמשיך את המבצע ואחרי כמה ימים וידאתי שאין תוספות.
אבל בהוט, כמו הוט - מחכה לראות מה יהיה בחשבונית.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אחרי שבוע איתם בטלפון ( לקוח קיים מנסה לעבור לחבילה שהיא קולקטיב ממקום העבודה ) הגעתי למסקנה שהם לא עושים בכוונה ולא מנסים לרמות או לשקר.
פשוט אין להם מושג מה קורה מימינם ומשמאלם. אתה מדבר בבוקר עם נציג 1 הוא אומר לך משהו. מדבר אחרי שעתיים עם נציג אחר אומר לך משהו אחר לגמריי.
מסכם משהו מקבל סיכום עסקה הכל טוב, אחרי שעה נשלחת שוב הודעת אימייל עם עסקה אחרת. שירות לקוחות לא רואים שנלשח בכלל סיכום עסקה. בקיצור,
אין מצב שזה משהו מאורגן כי אי אפשר לארגן בלגן כזה.
פשוט אין להם מושג מה קורה מימינם ומשמאלם. אתה מדבר בבוקר עם נציג 1 הוא אומר לך משהו. מדבר אחרי שעתיים עם נציג אחר אומר לך משהו אחר לגמריי.
מסכם משהו מקבל סיכום עסקה הכל טוב, אחרי שעה נשלחת שוב הודעת אימייל עם עסקה אחרת. שירות לקוחות לא רואים שנלשח בכלל סיכום עסקה. בקיצור,
אין מצב שזה משהו מאורגן כי אי אפשר לארגן בלגן כזה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אשכרה מזה התחלתי..22/06/2023 21:30Lior_M כתב: אחרי שבוע איתם בטלפון ( לקוח קיים מנסה לעבור לחבילה שהיא קולקטיב ממקום העבודה ) הגעתי למסקנה שהם לא עושים בכוונה ולא מנסים לרמות או לשקר.
אין מצב שזה משהו מאורגן כי אי אפשר לארגן בלגן כזה....
1. הנציגים לא הכירו את החבילה שדיברתי עליה ופורסמה באינטרנט.
2. בימים האחרונים קיבלתי מייל - "תודה שהצטרפת לחבילת ערוצים מורחבת תמורת 10 ש"ח בחודש".
אני - מתקשר אליהם, wtf? החבילה המורחבת כולולה בחבילה שלי.
מוקדנית - החבילה שלך כוללת ערוצים מורחבים.
אני - אז למה קיבלתי מייל עם תוספת כסף? לא המצאתי את זה..
מוקדנית - זה סתם.. לא נכון.
כמו שאמרו כאן,
נתראה בחשבונית....
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

שלשום התקינו אצל אמא שלי סיבים 300 מגה + NEXT TV + קו טלפון לא דיברת לא שילמת ב 82.5 ש"ח לחודש .
המחיר תקף לשנה וכולל נתב ומגדיל טווח. גם לא גבו דמי התקנה.
שלחו סיכום מכירה מסודר וברור במייל עם כל מה שהובטח.
הלך קצת קשה בהתחלה כיוון שאמא הייתה מנוי רק ב NEXT
והם בשום אופן לא רצו לתת את המבצע הזה ( בטענה שהוא ללקוחות חדשים בלבד ורק למצטרפים דרך האתר).
בסוף התרצו ובאו לחבר.
כמו שאמרו פה כבר- ניפגש בחשבונית.
המחיר תקף לשנה וכולל נתב ומגדיל טווח. גם לא גבו דמי התקנה.
שלחו סיכום מכירה מסודר וברור במייל עם כל מה שהובטח.
הלך קצת קשה בהתחלה כיוון שאמא הייתה מנוי רק ב NEXT
והם בשום אופן לא רצו לתת את המבצע הזה ( בטענה שהוא ללקוחות חדשים בלבד ורק למצטרפים דרך האתר).
בסוף התרצו ובאו לחבר.
כמו שאמרו פה כבר- ניפגש בחשבונית.
ברור שנפגשנו בחשבונית..24/06/2023 20:59dyarok כתב: אשכרה מזה התחלתי..
1. הנציגים לא הכירו את החבילה שדיברתי עליה ופורסמה באינטרנט.
2. בימים האחרונים קיבלתי מייל - "תודה שהצטרפת לחבילת ערוצים מורחבת תמורת 10 ש"ח בחודש".
אני - מתקשר אליהם, wtf? החבילה המורחבת כולולה בחבילה שלי.
מוקדנית - החבילה שלך כוללת ערוצים מורחבים.
אני - אז למה קיבלתי מייל עם תוספת כסף? לא המצאתי את זה..
מוקדנית - זה סתם.. לא נכון.
כמו שאמרו כאן,
נתראה בחשבונית.......
זוכרים המוקדנית אמרה שההודעה שקיבלתי היא "סתם"?.
אז בחשבונית יש 2 שורות על next-
1. מיום ההצטרפות
2. מהיום שקיבלתי את ההודעה...
עוד סיפור ספיחים של הוט וגרורותיה.
לפני המעבר, ספק האינטרנט היה הוטנט בחשבונית נפרדת.
עם החיבור ל next הפך למיותר.
אני:מבקש ניתוק
מוקד: "נותקת".
כמובן מגיע חיוב נוסף.
מתקשר..
מוקד: אה, נכון בעצם לא נותקת. עכשיו ניתקתי ותקבל זיכוי..
אשרי המאמין..
- Ido.b
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- שם מלא: עידו בנטוב
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
עברתי דירה לא מזמן ואני מחפש חברות שיהיה קל להתנהל מולן,מהניסיון שלך עם פרטנטר ובזק אתה ממליץ?19/06/2023 10:19Haimbin כתב: כן הוט ידועים בזה שהם דופקים לקוחות ותיקים ועושים מבצעים רק לחדשים. היה לי גם ככה עם ההורים כשהיה להם חבילת טריפל ישנה מאד ששילמו עליה המון כשכולם בישראל שילמו חצי ואפילו פחות, לא משנה כמה התווכחתי לא הסכימו להוריד כי זה מבצע רק ללקוחות חדשים
היום יש סיבים וכבר עברתי לפרטנר על גבי בזק רק אינטרנט וטלויזיה בנפרד, שקט נפשי וללא בעיות....
פרטנר כבלים ובזק אינטרנט? אשמח לפרטים (אפשר גם בפרטי) על החבילות.תודה מראש

עם הוט (ובזק/יס) קשה מאד להתנהל בגלל עניין הציוד שלהן.
אני מציע להתכונן ולרכוש ציוד פרטי (ראוטר ומתאם סיב, סטרימרים או טלויזיות חכמות)
ואז ללכת על פרטנר כספק סיבים (69/79/89 ש"ח ל-300/600/1000MB בהתאמה) בלי שום ציוד שלהם,
ועל FREETV כספק טלויזיה/סטרימינג (29/39 ש"ח לעד 2 או עד 5 מכשירים בו זמנית).
שירות עצמי זה העתיד, לא צריך את ה"ציוד" שלהן שמהווה מעכב ניוד.
אני מציע להתכונן ולרכוש ציוד פרטי (ראוטר ומתאם סיב, סטרימרים או טלויזיות חכמות)
ואז ללכת על פרטנר כספק סיבים (69/79/89 ש"ח ל-300/600/1000MB בהתאמה) בלי שום ציוד שלהם,
ועל FREETV כספק טלויזיה/סטרימינג (29/39 ש"ח לעד 2 או עד 5 מכשירים בו זמנית).
שירות עצמי זה העתיד, לא צריך את ה"ציוד" שלהן שמהווה מעכב ניוד.
"קצת" יקר, חבל שאין לך סיב של פרטנר.21/07/2023 17:08Haimbin כתב: פרטנר על גבי בזק( בזק הם התשתית), המחיר היום עומד על 120 ש"ח ל1 גיגה, 100 שקל ל 600 מגה, 5 שקל בנוסף למתאם סיב אופטי, ראוטר פרטי שלי. טלויזיה בכלל בנפרד....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
זה לא יקר במיוחד. זה המחיר שסלקום, פרטנר ובזק מציעים היום.

אני גר במושב בצפון הארץ אז מסתפק במה שיש, למרות שאני יכול לעבור לגילת ואפילו יש לי מתאם סיב שקניתי אבל בינתיים נראה שעדיף לחכות שהשירות שלהם קצת יתייצב והתמיכה תהיה יותר מקצועית.