עזרה בהורדת סרטון מהאתר - N12
תביא לינק לדף
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
קח את זה למשל:...
https://www.mako.co.il/news-israel/2023 ... =173113802
בגדול אתה יכול לקחת כל סרטון..
ממתין לתשובתך חבר.. תודה לך!
בעצם הוידאו הספציפי הזה לא רלוונטי כי הוא קצר. הפרוטוקול הזה נקרא HTTP Live Streaming בדרך כלל הנגן מוריד פלייליסט m3u8 ואז הרבה קבצי ts. אפשר להוריד את כל הפלייליסט עם כל מיני כלים, למשל ffmpeg, או תוספים לדפדפן שאף אחד לא יודע מה יש בהם. לצורך ההדגמה מצאתי אתר ייעודי https://m3u8.dev.
שלבים:
1. בפיירפוקס פתחתי כלי מפתחים עם F12, בלשונית Network, סיננתי ל Media, סימנתי Disable Cache, ואז גלשתי לכתובת. אם כבר גלשת תרענן את הדף.
2. קליק ימני על index_850.m3u8 ואז בתפריט Copy Value ואז Copy URL. אם לא רואים קובץ כזה תתחיל לראות את הוידאו בדף.
3. הדבקתי את הכתובת באתר הנל ומחקתי את התגית הפותחת ואת הסיום
4. לחצתי על TS file download
שלבים:
1. בפיירפוקס פתחתי כלי מפתחים עם F12, בלשונית Network, סיננתי ל Media, סימנתי Disable Cache, ואז גלשתי לכתובת. אם כבר גלשת תרענן את הדף.
2. קליק ימני על index_850.m3u8 ואז בתפריט Copy Value ואז Copy URL. אם לא רואים קובץ כזה תתחיל לראות את הוידאו בדף.
3. הדבקתי את הכתובת באתר הנל ומחקתי את התגית הפותחת
קוד: בחירת הכל
<a href="קוד: בחירת הכל
"></a>
נערך לאחרונה על ידי NACHUM37 ב 19/06/2023 19:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
clubnet
- חבר מכור קשה

אז יש לי את הדפדפן גוגל כרום...זה בסדר?19/06/2023 0:17NACHUM37 כתב: בעצם הוידאו הספציפי הזה לא רלוונטי כי הוא קצר. בדרך כלל הנגן מוריד פלייליסט m3u8 ואז הרבה קבצי ts. אפשר להוריד את כל הפלייליסט עם כל מיני כלים, למשל ffmpeg, או תוספים לדפדפן שאף אחד לא יודע מה יש בהם. אם רוצים אפשר להשתמש באתר ייעודי, למשל https://m3u8.dev .
שלבים:
1. גלשתי לכתובת עם פיירפוקס
2. פתחתי כלי מפתחים עם F12, בלשונית Network, סיננתי ל Media, סימנתי Disable Cache
3. קליק ימני על index_850.m3u8 > Copy Value > Copy URL
4. הדבקתי את הכתובת באתר הנל ומחקתי את התגית הפותחתואת הסיוםקוד: בחירת הכל
<a href="5. לחצתי על TS file downloadקוד: בחירת הכל
"></a>...
1-עלי לפתוח את הסרטון, מה זה כלי מפתחים.. לא הבנתי.. צריך ללחוץ F12 לא?
סימנתי את Disable Cache -
מסעיף 2 איבדתי אותך אחי..
איפה בדיוק, ללחוץ קליק ימין ?
תראה מה צילמתי לך..
שמע יש מצב שאתה עושה לי, לפי הסדר על כל פעולה צילום מסך.. מסמן לי באדום..
לא עכשיו בלילה.. אם אתה עסוק כרגע.. אפשרי מחר?
ממש אשמח, כי זה נראה לי מסורבל , ככה פשוט לא הצלחתי להבין בדיוק לפי המלל מה לעשות..
דבר איתי אוקיי, ממתין לתשובתך אחי.. המון תודה..
-
clubnet
- חבר מכור קשה

היי תודה, תוכל להסביר קצת מה זה האתר הנ"ל..19/06/2023 19:05פלוניום כתב: אופציה נוספת היא:
https://www.internetdownloadmanager.com/
חינם ל-30 יום....
וכיצד אני משתמש בו.. בכדאי להוריד תסרטון מ-N12
הכי פשוט אני משמתמש ב ffmpeg וחינם לתמיד
תוריד מפה
https://github.com/BtbN/FFmpeg-Builds/r ... shared.zip
וקח את הקובץ מ הספריה bin
צור קובץ txt ותשנה אצ הסיומת ל bat
תאתר את הקובץ m3u8 בדף דרך ה F12
(ב mako אני רואה שהקובץ הראשי הוא master.m3u8)
תעתיק את הלינק ושים אותו בקובץ bat בפורמט הבא:
ותריץ את קובץ ה bat
כל חלקי הסרטון יאוחדו לקובץ אחד
תוריד מפה
https://github.com/BtbN/FFmpeg-Builds/r ... shared.zip
וקח את הקובץ מ הספריה bin
צור קובץ txt ותשנה אצ הסיומת ל bat
תאתר את הקובץ m3u8 בדף דרך ה F12
(ב mako אני רואה שהקובץ הראשי הוא master.m3u8)
תעתיק את הלינק ושים אותו בקובץ bat בפורמט הבא:
ותריץ את קובץ ה bat
כל חלקי הסרטון יאוחדו לקובץ אחד
קוד: בחירת הכל
ffmpeg -i "m3u8 link" -c copy video.mp4
לדוגמא
ffmpeg -i "https://mako-vod.akamaized.net/i/SHORT/CH22_NEWS/2023/06/shuni_srefa_vtr2_n20230617_v1/shuni_srefa_vtr2_n20230617_v1_,850,.mp4.csmil/master.m3u8" -c copy video.mp4
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא נעים להגיד, ככל שהטכנולוגיה מתקדמת כל נהיה יותר קשה לעשות את מה שאתה מנסה לעשות. אולי יותר שווה פשוט ״להקליט מהמסך״
במק יש screenshot שיודע להקליט וידאו מהמסך
ב windows יש את פונקציית Game Center (כפתור ה windows + G) שמאפשרים לך לבחור את כל המסך או אזור מסויים ולצלם אותו בוידאו עם או בלי הסאונד ברקע והמיקרופון שלך. המקור זה מיועד לאפשר לך לצלם את המשחקים שאתה משחק.
ב windows יש את פונקציית Game Center (כפתור ה windows + G) שמאפשרים לך לבחור את כל המסך או אזור מסויים ולצלם אותו בוידאו עם או בלי הסאונד ברקע והמיקרופון שלך. המקור זה מיועד לאפשר לך לצלם את המשחקים שאתה משחק.
-
clubnet
- חבר מכור קשה

היי עופר נשמע כ-אחלה של אופציה...לפעמים צריך20/06/2023 9:04oferlaor כתב: לא נעים להגיד, ככל שהטכנולוגיה מתקדמת כל נהיה יותר קשה לעשות את מה שאתה מנסה לעשות. אולי יותר שווה פשוט ״להקליט מהמסך״
ב windows יש את פונקציית Game Center (כפתור ה windows + G) שמאפשרים לך לבחור את כל המסך או אזור מסויים ולצלם אותו בוידאו עם או בלי הסאונד ברקע והמיקרופון שלך. המקור זה מיועד לאפשר לך לצלם את המשחקים שאתה משחק....
להכיר יותר את מע" חלונות..
עכשיו לחצתי windows + G ונפתח לי חלון, אני אמור ללחוץ למעלה על הקלט?
סימנתי לך באדום למעלה..
ומה לגבי הסרטון, איך הוא מוקלט?
אני אמור להפעיל אותו שירוץ ברקע, ואז ללחוץ windows + G
תודה ממתין לתשובה שלך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כן, תקליט שם. זה שומר את הוידאו בקבצי הוידאו שלך.
מה שאתה יכול לעשות זה ללחוץ על ההקלטה ואז לנגן את הסרטון במסך מלא
אחרי שתסיים תערוך את הוידאו ותחתוך את ההתחלה
בהצלחה
מה שאתה יכול לעשות זה ללחוץ על ההקלטה ואז לנגן את הסרטון במסך מלא
אחרי שתסיים תערוך את הוידאו ותחתוך את ההתחלה
בהצלחה
זה "מנהל הורדות".20/06/2023 2:38clubnet כתב: היי תודה, תוכל להסביר קצת מה זה האתר הנ"ל..
וכיצד אני משתמש בו.. בכדאי להוריד תסרטון מ-N12...
פעם בסוף הניינטיז תחילת האלפיים, האינטרנט היה מאוד איטי אז גולת הכותרת של התוכנות האלו הייתה הורדה במקביל (במספר חלקים שונים) של קובץ מסויים כדי "להמהיר" את ההורדה וגם כמובן היה אפשר להמשיך את ההורדה מהמקום בו היא הופסקה, אם במקרה היא הופסקה או שהחלטת להפסיק לבד (זוכר שאותי זה ריגש ממש).
גם אני השתמשתי בתוכנה מהסוג הזה, ואולי אפילו ב IDM עצמה לתקופה כלשהי (השם הזה צרוב לי בזכרון
היום ניראה לי שזה קצת חסר משמעות כשהמהירות ממילא כבר די גבוהה בהורדה וגם יש מנהל הורדות מובנה בדפדפן, אבל התוכנה הזו ספציפית גם יודעת להוריד וידאואים מאתרים שאתה נוחת בהם.
בדקתי את זה פעם אחת באתר מסויים (לא מאקו) וזה עבד לי היטב.
יש אפשרות להתקין תוסף לדפדפן ואז כשאתה נכנס לאתר עם וידאו, הוא אמור למצוא את הוידאו ואז תוכל ללחוץ על לחצן שנמצא על הדף עצמו (הלחצן הזה קשור לתוכנה מן הסתם) וכך תוכל להוריד כל וידאו שאתה חפץ בו בעזרת התוכנה הזו.
אם תלחץ שם על free trial תוכל לראות למטה את ההרחבות לדפדפנים השונים וגם כמובן קישור להורדה של התוכנה.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
מצטער לומר אבל הקלטה היא בזבוז של זמן בימינו במיוחד לתוכן שהוא לא בשידור חי, במקרה פותח השרשור שלח קישור לדוגמא לסרטון באורך של 12 שניות ומה אם הוא היה למשל באורך של חצי שעה או יותר ורוצים את כולו...
בכל מקרה הפתרונות הכי טובים הם של @b2k או @פלוניום למרות שיש ניסיון לחודש בסוף נאלצים לרכוש ולמי שלא רוצה כמעט כלל התעסקות.
אגב @b2k אני למשל הייתי צריך את כל תיקיית הbin אחרת כל פעם קיבלתי הודעה שחסרים שלל קבצי dll.
ולתוצאה
בכל מקרה הפתרונות הכי טובים הם של @b2k או @פלוניום למרות שיש ניסיון לחודש בסוף נאלצים לרכוש ולמי שלא רוצה כמעט כלל התעסקות.
אגב @b2k אני למשל הייתי צריך את כל תיקיית הbin אחרת כל פעם קיבלתי הודעה שחסרים שלל קבצי dll.
ולתוצאה
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
הוא כתב שם של תוכנה(Jaksta) מבלי לציין שגם היא בתשלום($49.95) ואם כבר לשלם עדיף את IDM שהוזכרה עוד קודם וגם זולה יותר(24.95$) ואחת מהפופולריות בעולם עם ניסיון ל30 ימים, ולשם השוואה הכניסות לאתר של Jaksta בחודש הם 61.2K לעומת של IDM שהם 14.6M .07/07/2023 3:45clubnet כתב: יש לך קישור, אשמח לווידאו מיוטיוב.. שמסביר כיצד היא פועלת..
תודה רבה לך חבר!...
מאחר ואתה לא מעוניין לשלם יש לך את FFmpeg בחינם שגם הוזכרה בתחילת הדיון ועושה את העבודה כפי שאפשר לראות את התוצאה בהודעה הקודמת שלי.
יש עוד לא מעט מנהלי הורדות חינמיים אני לא בטוח אם כולם יצליחו לבצע את מה שאתה רוצה, מוזמן לנסות...
https://www.techradar.com/best/free-download-manager