שדרוג רמקולים למחשב, 1K

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
gilgil28 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

יש ברשותי רמקולים Polk Audio T15 שמשודכים למגבר FX5025 pro שמחוברים למחשב באמצעות audio interface.
הייתי שמח לשדרג מעט את חוויית השמיעה - שומע בעיקר מוזיקה בספוטיפיי ותכנים אחרים ביוטיוב ומעט גיימינג.

מה עדיף לשדרג קודם? מגבר או רמקולים?
אילו רמקולים יהיו לא גדולים מדי אבל ישדרגו את השמע?

תקציב בסביבות 1000, אפשר מחו"ל

Nico2K7
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 68
נתן תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

מה לגבי הוספת סאב?

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 685
נתן תודות: 464 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #3 

מה חסר לך בחווית השמיעה?
כאמור הייתי שוקל באמת תוספת סאב ואולי כיול / room correction לפני שהולכים לקנות משהו חדש.
לא חושב שב-1000 שקל תעשה קפיצת מדרגה

gilgil28 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

סאב וופר בהחלט חסר, אין לי כרגע איך לחבר אותו

orku
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #5 

הייתי ממליץ לנסות לחפש ביד 2 מכירה של סט זוג רמקולים מדפיים בינוניים עם מגבר סטריאו שיכנסו לך בתקציב, אם אתה לא מוצא משהו מעניין ביד 2 - תחפש בתור התחלה רק מגבר סטריאו בשלב הזה, משהו שיתן לך יותר נפח לסאונד ובהמשך אם תמצה את הרמקולים שלך ותגייס קצת תקציב תחליף אותם או שתוסיף סאב (במידה והמגבר שתרכוש יהיה עם יציאה לסאב).
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46371
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

דעה קצת שונה, בסביבת המחשב צריך כמה שיותר מקום פנוי, לכן פתרון של סאונד בר עם סאב יכול להיות מאוד מוצלח. כמות הכבלים נשמרת למינימום, הממשק USB ולכן קל לשלוט בצורה טובה על השמע ועל הדרך מתפנה הרבה מקום מעל השולחן.

אני משתמש כרגע ב- Razer Leviathan V2 שעומד בתקציב וגם מגיע עם סאב. אפשר לראות 3 תצורות שלו בכתבה הבאה:
https://htmag.co.il/%d7%a1%d7%90%d7%95% ... an-v2.html

gilgil28 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re:

שליחה #7 

19/06/2023 9:25  
ziv_r כתב:
דעה קצת שונה, בסביבת המחשב צריך כמה שיותר מקום פנוי, לכן פתרון של סאונד בר עם סאב יכול להיות מאוד מוצלח. כמות הכבלים נשמרת למינימום, הממשק USB ולכן קל לשלוט בצורה טובה על השמע ועל הדרך מתפנה הרבה מקום מעל השולחן.

אני משתמש כרגע ב- Razer Leviathan V2 שעומד בתקציב וגם מגיע עם סאב. אפשר לראות 3 תצורות שלו בכתבה הבאה:
https://htmag.co.il/%d7%a1%d7%90%d7%95% ... an-v2.html
...
אתה חושב שזה ישמע טוב יותר ממה שיש לי היום?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”