WII

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
הרקולס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

eyalron כתב: אני ממליץ בחום לנסות ולהתרשם, אני נשארתי פעור פה. (וגם עם כמה שרירים תפוסים)
...
מחזק... פשוט מדהים.

ד.א - ה NFL השאיר אותי מותש..
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .

guy2233
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

InbarHovav כמה שאת לא מבינהב איכות ה ps3 מנצח לגימריים הוא לא משהוא ..

הps3 uה xbox 360 הם לגימרים והרהב יותר טובים

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #23 

הWII הוא חמוד ולא מאיים

כמו האיפוד של הקונסולות
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #24 

אולי אבל הוא גם פחות מתקדם ומתאים אותו רק לסוג אחד של גיימרים זה גורם שצריך לשקול לפני הקנייה
ניר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

אייל,

כן, ה-WII יועד גם ואולי בעיקר, למסכים ברזולוצית SDTV כי התכנים שלהם מגיעים מ-DVD (כלומר, 480i/576i), לעומת PS3 ששם זה BD עד 1080 ו-XBOX360 שיכול להגיע ב-HD-DVD גם עד 1080.

הרעיון של ה-WII היה שממילא אחוז חדירת מסכי ה-HD בבתי האב בעולם הוא נמוך, אז נחכה עם הקטע של הגרפיקה והרזולוציה, אבל ניתן חווית משחק שונה, בקטע של השלט והאינטראקטיביות והמשפחתיות.
הגרפיקה מראש לא אמורה להיות "ריאליסטית" כמו ש-XBOX ו-PS3 מתכננים, אלא יותר גרפיקה שהיא CARTOONית.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #26 

urik79 כתב:אני מכיר גם כאלה שקנו גם WII וגם PS3 או XBOX360.
לפי דעתי שני הקונספטים של הקונסולות, מצד אחד ה WII ומצד שני הקונסולות הכבדות (PS3 ו XBOX360) הוא מאוד מנוגד ולא צריך לבוא אחד על חשבון השני. נינטנדו דיי פונים לקהל שמכור על הסדרות שלהם כגון זלדה ומריו והלכה על גישה אחרת של משחקיות,
לעומת המשחקיות של הגיימרים הכבדים שדורשת כוח עיבוד וגרפיקה עצום.
יכול להיות שבשלב מסויים אני אחליט לרכוש גם את ה WII, אך בנתיים אני מרוצה מאוד מה PS3 שלי.
...
המשחקים שאני אוהב, אגב, הם לאו דוקא זלדה או מריו, אלא
Marble madness - kororinpa, Elbits, Rayman Raving Rabbids

אמיר

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #27 

האמת אנ לא מכירה משחקים בכלל, אבל החוויה של הWII ממש כייפית בעיקר הטניס והחרבות. והקטע עם הרמקול במקל פשוט מנצח.

אז נכון שהPS3 והXBOX עובדים בHD ויש להם יכולת עיבוד גבוה פי כמה אבל בשורה תחתונה נWII הוא משהו שונה שנותן חוויה שונה, שלדעתי מהנה יותר. (ושורפת קלוריות)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

PIZZA
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה #28 

יש לי את הWII ולפי דעתי היא הרבה יותר טובה מהPS3 והXBOX360
נרשמתי בגללה לאיביי כי משם קניתי [380 דולר כולל משלוח "אקספרס"-כמעט שלושה שבועות במקום עד 5 ימים....]
בכל מקרה אבא שלי[אני בן 16...חח] כל יום שבת משחק בזה יש את משחק הדמו שמגיע עם המכשיר WII SPORT ובמשחק ההוא יש כזה אימון שזה הרבה מהמשחקים של המשחק בזה אחר זה ואחרי זה הוא אמר את "הגיל שלך" שאין לזה כל קשר לגיל אבל זה נחמד כל פעם לנסות לקבל גיל צעיר יותר האקבוקס 360 יצא שנה לפני הWII והWII עוד מעט תעקוף אותו במכירות עד ככה הוא נפוץ הרעיון של נינטנדו היה להוציא את הקונסולות מידיהם הבלעדית של הגיימרים ולהביא אותן לכל היעדים -זקנים ילדים קטנים ועוד...
אבל האמת גם אם הWII הייתה בדיוק נגיד כמו הPS3 [ללא השלט המיוחד וגרפיקה HD] הייתי קונה אותה מה לעשות גדלתי על נינטנדו לא יכול לוותר חח :)
ובקשר לשלט של הPS3 גם בו יש חיישן תנועה אבל הרבה פחות מתקדם משל הWII כלומר בשלט של הPS3 אפשר נגיד להשתמש בו בהגה אבל בWII אפשר אפילו כחכה ...

שלח תגובה

חזור אל “כללי”