WII
חברים זה הדבר המגניב ביותר שניתקלתי בו .
למי שלא מכיר זוהי קונסולת משחק רגישה לתנועה
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=453861
נחשפתי אליה בחופשה האחרונה בארה"ב
רציתי לשמוע את חוות דעתכם בנושא ?
למי שלא מכיר זוהי קונסולת משחק רגישה לתנועה
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=453861
נחשפתי אליה בחופשה האחרונה בארה"ב
רציתי לשמוע את חוות דעתכם בנושא ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
יצא לי לשחק בה אצל חבר ולדעתי היא שמה בכיס הקטן את הPS3 והXBOX
הרגישות לתזוזה הוא פשוט גאוני.
מיותר לציין שהיא הקונסולה הכי זולה.
חבל שנינטנדו לא עשו די בפרסום שלה
הרגישות לתזוזה הוא פשוט גאוני.
מיותר לציין שהיא הקונסולה הכי זולה.
חבל שנינטנדו לא עשו די בפרסום שלה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
המחיר בארה"ב 250 $ לחבילה הבסיסית , בארץ 2100 ש"ח
למי שתוהה למה לא רכשתי .... זה שבועות רבים שלא ניתן לרכוש את המוצר , נינטנדו לא מצליחה לעמוד בכמיות האספקה.
לא מבין למה ההפרש כזה גדול ?
אשמח לקבל תשובה .
למי שתוהה למה לא רכשתי .... זה שבועות רבים שלא ניתן לרכוש את המוצר , נינטנדו לא מצליחה לעמוד בכמיות האספקה.
לא מבין למה ההפרש כזה גדול ?
אשמח לקבל תשובה .
פרטים
פרטים
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

אין לחניות מלאי?
ההפרש הוא בגל שיש לנו ממשלה יעילה מאוד שפועלת לטובת אזרחיה
ההפרש הוא בגל שיש לנו ממשלה יעילה מאוד שפועלת לטובת אזרחיה
אין ,כל המלאי נגמר
זה נחטף כמו לחמניות
חיפשתי ברחבי ניו יורק , מרילנד , ואפילו בטורונטו .
ניסיתי לרכוש באמצעות האינטרנט , אך לא היה מלאי .
אני מאמין שזה ישתנה במהלך החודשים הקרובים .
לא הבנתי את שתובתך בנושא המחיר
אין מיסוי על מוצרי מחשב ?
זה נחטף כמו לחמניות
חיפשתי ברחבי ניו יורק , מרילנד , ואפילו בטורונטו .
ניסיתי לרכוש באמצעות האינטרנט , אך לא היה מלאי .
אני מאמין שזה ישתנה במהלך החודשים הקרובים .
לא הבנתי את שתובתך בנושא המחיר
אין מיסוי על מוצרי מחשב ?
פרטים
פרטים
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

פשוט או היו חוקים שמחיבים מחיר ששוה ערך למחיר המוצא בעולם אז המצב היה שונה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. בוקר טוב אליהו.
2. הסיבה שהקונסולה הזו זולה יותר היא מכיון שהיא לא HD. כלומר, בעוד סוני ומייקרוסופט השקיעו המון ביכולות HD, פה זנחו מראש את זה, הגרפיקה של המשחקים היא יותר בכיוון של CARTOON ולא "ריאליסטיות" והשקיעו בגימיק של השלטים הרגישים לתנועה.
אגב, גם ל-PS3 יש שלטים כאלו כבר.
3. אין קשר לממשלה בעיניין התמחור. אין נציגות רשמית לנינטנדטו בארץ וכל הייבוא הוא ייבוא אישי (גם אם זה בכמויות) וזו הסיבה.
2. הסיבה שהקונסולה הזו זולה יותר היא מכיון שהיא לא HD. כלומר, בעוד סוני ומייקרוסופט השקיעו המון ביכולות HD, פה זנחו מראש את זה, הגרפיקה של המשחקים היא יותר בכיוון של CARTOON ולא "ריאליסטיות" והשקיעו בגימיק של השלטים הרגישים לתנועה.
אגב, גם ל-PS3 יש שלטים כאלו כבר.
3. אין קשר לממשלה בעיניין התמחור. אין נציגות רשמית לנינטנדטו בארץ וכל הייבוא הוא ייבוא אישי (גם אם זה בכמויות) וזו הסיבה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אייל, כשתראה את הגרפיקה ב 360 או ב PS3, אני מאמין שתספיק לחפש קונסולות Wii.
חזרנו לארץ (לפני כשלוש שבועות) לכפ"ס. הבאנו איתנו את ה XBOX (ישן) ו-WII.
לטעמי, ה-WII מדהים, וגורם לי ולאשתי לחזור ולשחק בקונסולת משחק. ביתי הקטנה (בת 8 ), מעדיפה את ה-XBOX, וביתי הגדולה (11.5) מעדיפה את ה-WII. הכל תלוי לדעתי במשחקים - ומי שחושב של-WII אין משחקים מדהימים מוזמן אלי להווכח אחרת (רק תנו לי קצת זמן לחבר את הטלוויזיות שהבאתי קודם...
)
לטעמי, ה-WII מדהים, וגורם לי ולאשתי לחזור ולשחק בקונסולת משחק. ביתי הקטנה (בת 8 ), מעדיפה את ה-XBOX, וביתי הגדולה (11.5) מעדיפה את ה-WII. הכל תלוי לדעתי במשחקים - ומי שחושב של-WII אין משחקים מדהימים מוזמן אלי להווכח אחרת (רק תנו לי קצת זמן לחבר את הטלוויזיות שהבאתי קודם...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

amirbd,
ה Wii באמת מרשים, משחקים קלילים ומהנים.
יצא לך פעם לשחק ב 360 או ב ps3?
יצא לך פעם לשחק ב 360 או ב ps3?
הבעיה הינה השימוש בבקרי תנועה , לא פגשתי כזה לא ל PS3 ולא ל XBOX ולכן ניראית לי השוואה לא רלוונטית.
פרטים
פרטים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תסתכל בסקירה שערכתי על ה ps3, בוידאו ניתן לראות את בקרי התנועה בפעולה.
zivziv_r כתב:amirbd,
יצא לך פעם לשחק ב 360 או ב ps3?...
האם שחקת ב-WII? יש לי מספר משחקים שנכתבו מיוחד ל-WII, ומאפשרים לך פשוט להנות מהמשחק בלי לחשוב על השלט שבדרך כלל בא עם קונסולת משחק (עם ה-5000 כפתורים שיש עליו). אם יש עניין, אני אפרט איזה משחקים שווים (לדעתי) ועל איזה ניתן לוותר. לצערי הרב, מחירי המשחקים עדיין בשמיים (גם בארה"ב) אך זה ישתפר עם הזמן.
לשאלתך, ראיתי את ה-360 וה-PS3 בחנוייות, וקצת נגעתי בהם (לא באמת שחקתי), אין לי שום ספק שהגרפיקה שלהם שמה בכיס הקטן (מאד) את הגרפיקה של ה-WII. בנוסף, אין ל-WII שום תמיכה בניגון סרטי DVD (שקיים כמובן אפילו ב-XBOX המקורי).
עם זאת, זו לא הנקודה. לטעמי, בסוג וכמות המשחקים שאני משחק ה-WII זוכה (ובגדול). גם בתכנים (משפחתי\הומוריסטי\לא אלים) וגם בנוחות ההפעלה - wireless motion sensor וגם במחיר. עבור hard-core gamers שרוצים Hallo2 והרבה דם יזע ודמעות, XBOX 360 (או PS3) הם עדיפים, אך ל-casual gamers, במיוחד למשפחות עם ילדים קטנים, ה-WII עדיף.
נקודת השקפה זו כנראה תופסת לא רק אצלי - באמריקה ניתן להשיג את ה-PS3 ו-XBOX 360 בקלות, אך הביקוש ל-WII (שמכר הרבה הרבה יותר מ-PS2 ו-XBOX360 ביחד) עדיין גדול מההיצע.
אמיר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמובן שיצא לי לשחק ב Wii. משחקים מאוד מהנים, אך די פשוטים לטעמי.
המסקנה שלי די זהה לשלך, קונסולת ה Wii מתאימה למשפחות עם ילדים קטנים.
לגיימרים רציניים - רק 360 או ps3, גם מבחינת הכותרים עצמם, גם מבחינת אודיו (DD&DTS לעומת DPLII) וגם מבחינת הוידאו (HD לעומת SD).
אין ספק שקונסולת ה Wii מקום ראשון בפשטות ההפעלה ובמחיר הנח.
המסקנה שלי די זהה לשלך, קונסולת ה Wii מתאימה למשפחות עם ילדים קטנים.
לגיימרים רציניים - רק 360 או ps3, גם מבחינת הכותרים עצמם, גם מבחינת אודיו (DD&DTS לעומת DPLII) וגם מבחינת הוידאו (HD לעומת SD).
אין ספק שקונסולת ה Wii מקום ראשון בפשטות ההפעלה ובמחיר הנח.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני מכיר גם כאלה שקנו גם WII וגם PS3 או XBOX360.
לפי דעתי שני הקונספטים של הקונסולות, מצד אחד ה WII ומצד שני הקונסולות הכבדות (PS3 ו XBOX360) הוא מאוד מנוגד ולא צריך לבוא אחד על חשבון השני. נינטנדו דיי פונים לקהל שמכור על הסדרות שלהם כגון זלדה ומריו והלכה על גישה אחרת של משחקיות,
לעומת המשחקיות של הגיימרים הכבדים שדורשת כוח עיבוד וגרפיקה עצום.
יכול להיות שבשלב מסויים אני אחליט לרכוש גם את ה WII, אך בנתיים אני מרוצה מאוד מה PS3 שלי.
לפי דעתי שני הקונספטים של הקונסולות, מצד אחד ה WII ומצד שני הקונסולות הכבדות (PS3 ו XBOX360) הוא מאוד מנוגד ולא צריך לבוא אחד על חשבון השני. נינטנדו דיי פונים לקהל שמכור על הסדרות שלהם כגון זלדה ומריו והלכה על גישה אחרת של משחקיות,
לעומת המשחקיות של הגיימרים הכבדים שדורשת כוח עיבוד וגרפיקה עצום.
יכול להיות שבשלב מסויים אני אחליט לרכוש גם את ה WII, אך בנתיים אני מרוצה מאוד מה PS3 שלי.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני קניתי WII בארץ - חוויה נהדרת
אני גיימר כבד, וגם עוסק במשחקים כחלק מעבודתי.
אחרי ששיחקתי כמה פעמים בWII בחול, קניתי אותה לעצמי בארץ.
צריך להבין, שצורת המשחק בקונסולה הזו שונה לגמרי מכל דבר אחר,
החיישנים לא רק בודקים תנועות ימינה ושמאלה, אלא גם מהירות, תנועה לגובה.
בשלטים קיים גם רמקול, שביחד עם המערכת הראשית משמיע כל מיני רעשים שגורמים לצליל להשמע תלת מימדי באמת, לדוגמא, הצליל של חבטת הטניס שנשמע הרבה יותר קרוב אלי מאשר צליל הקהל. או ספירה מ10 עד 1 כשאתה שכוב על הרצפה בזירת האגרוף.
למרות שיש לי PS3, ואני משחק המון במחשב, אי אפשר להשוות את חווית המשחק - חייבים לנסות כדי להבין.
גם משחקים יותר מורכבים כמו FIFA2008 יוצאים לWII, והולכים לאפשר מגוון תנועות שונה לגמרי מאשר במשחק לקונסולות האחרות.
במקום ללחוץ על 8 כפתורים במקביל תוך כדי תזוזה של שני הבקרים האנלוגים כדי לבצע בעיטה נורמלית בפלייסטיישן, אפשר בקלות כאן תוך לחיצה על כפתור אחד וסיבוב פיזי של השלט ביד לבצע אותו מהלך - כל כך הרבה יותר אינטואיטיבי.
אינטואיטיבות היא מילת המפתח - הWII מאפשר לאנשים שאוהבים לשחק אבל מתקשים בלימוד של כל מערכות השליטה היותר מורכבות (בקרים עם עשרות כפתורים, מקלדת בשילוב עם עכבר) להנות מאותם משחקים בדיוק בצורה הרבה יותר מציאותית ופשוטה.
אני ממליץ בחום לנסות ולהתרשם, אני נשארתי פעור פה. (וגם עם כמה שרירים תפוסים)
אחרי ששיחקתי כמה פעמים בWII בחול, קניתי אותה לעצמי בארץ.
צריך להבין, שצורת המשחק בקונסולה הזו שונה לגמרי מכל דבר אחר,
החיישנים לא רק בודקים תנועות ימינה ושמאלה, אלא גם מהירות, תנועה לגובה.
בשלטים קיים גם רמקול, שביחד עם המערכת הראשית משמיע כל מיני רעשים שגורמים לצליל להשמע תלת מימדי באמת, לדוגמא, הצליל של חבטת הטניס שנשמע הרבה יותר קרוב אלי מאשר צליל הקהל. או ספירה מ10 עד 1 כשאתה שכוב על הרצפה בזירת האגרוף.
למרות שיש לי PS3, ואני משחק המון במחשב, אי אפשר להשוות את חווית המשחק - חייבים לנסות כדי להבין.
גם משחקים יותר מורכבים כמו FIFA2008 יוצאים לWII, והולכים לאפשר מגוון תנועות שונה לגמרי מאשר במשחק לקונסולות האחרות.
במקום ללחוץ על 8 כפתורים במקביל תוך כדי תזוזה של שני הבקרים האנלוגים כדי לבצע בעיטה נורמלית בפלייסטיישן, אפשר בקלות כאן תוך לחיצה על כפתור אחד וסיבוב פיזי של השלט ביד לבצע אותו מהלך - כל כך הרבה יותר אינטואיטיבי.
אינטואיטיבות היא מילת המפתח - הWII מאפשר לאנשים שאוהבים לשחק אבל מתקשים בלימוד של כל מערכות השליטה היותר מורכבות (בקרים עם עשרות כפתורים, מקלדת בשילוב עם עכבר) להנות מאותם משחקים בדיוק בצורה הרבה יותר מציאותית ופשוטה.
אני ממליץ בחום לנסות ולהתרשם, אני נשארתי פעור פה. (וגם עם כמה שרירים תפוסים)
אני חושב שזה עניןן של טעם אומנם טני לא פוסל את הwii וגם מעולם לא שיחקתי בה אבל היא מתאימה רק לקהל מסוים היא מגבילה את עצמה וגם רבים אומרים שהכיף בחווית המשחק הוא רק כאשר אתה משחק לבד.
כמה שהגימיק הוא גאוני הקונסולה לא מושלמת דברו איתי עוד כמה שנים כשקונסולת כמו הwii יחשבו לדור קודם ללא קשר לשנת היציאה אני בטוח שכאשר ימים אלה יגיעו הקהל שישבח את הwii על סמך גימיק אחד ומשחקי משפחה כמעט יעלם.
כל אחד וטעמו האישי אני רגיל לפליסטיישן עד מגיל צעיר 7 או 8 ואני מרגיש חובה מסוימת לסדרה וגם אם אני חושב ברגעים מסוימים לעבור לwii אני נזכר שהחיישני תנועה למיניהם מפסיקים להיות אטרקציה ועניין די מהר.
לבסוף בתור אדם שלא שיחק באף אחת מהקונסולת להמרות העניין והשאיפה אני לא יכול למתוח חוות דעת מניסיון על הwii רק דבר אחד אני יכול להגיד כשקיבלתי את הps2 לפני 3 או 4 שנים ואת הpsp לפני שנתיים חוותי חוויה כמעט רוחנית שאחריה לא יכולתי להפסיק לחכות לps3 וידעתי שהwii לא בא בחשבון
כמה שהגימיק הוא גאוני הקונסולה לא מושלמת דברו איתי עוד כמה שנים כשקונסולת כמו הwii יחשבו לדור קודם ללא קשר לשנת היציאה אני בטוח שכאשר ימים אלה יגיעו הקהל שישבח את הwii על סמך גימיק אחד ומשחקי משפחה כמעט יעלם.
כל אחד וטעמו האישי אני רגיל לפליסטיישן עד מגיל צעיר 7 או 8 ואני מרגיש חובה מסוימת לסדרה וגם אם אני חושב ברגעים מסוימים לעבור לwii אני נזכר שהחיישני תנועה למיניהם מפסיקים להיות אטרקציה ועניין די מהר.
לבסוף בתור אדם שלא שיחק באף אחת מהקונסולת להמרות העניין והשאיפה אני לא יכול למתוח חוות דעת מניסיון על הwii רק דבר אחד אני יכול להגיד כשקיבלתי את הps2 לפני 3 או 4 שנים ואת הpsp לפני שנתיים חוותי חוויה כמעט רוחנית שאחריה לא יכולתי להפסיק לחכות לps3 וידעתי שהwii לא בא בחשבון
שאלה
תסלחו לי
ה WII עובד גם עם CRT ? ובאיזה רמה ביחס לפלאמה או LCD ?
תסלחו לי
ה WII עובד גם עם CRT ? ובאיזה רמה ביחס לפלאמה או LCD ?
פרטים
פרטים