כמה חדשות ואקטואליה בערוצים הטלוויזיה הראשיים בישראל ? כמה?
אני לא מבין, לא מספיק לערוצי הראשיים בישראל לשדר חדשות ואקטואליה גם בבוקר וגם לפני הצהריים וגם בצהריים וגם אחרי הצהריים וגם בערב וגם בשמונה בערב, אז עכשיו הם גם רוצים לשדר חדשות ואקטואליה גם אחרי חדשות השעה 8 בערב?
גם בשעות הפריים טיים? בשעה 9 ורבע בערב? מה יהיה?
כמה אפשר עם עוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות?
מה עם דברים אחרים?
בינתים בכאן 11 אין בשעה 9 ורבע בערב חדשות,
בתקווה שגם הם לא יעבירו את תוכנית החדשות והאקטואליה של איילה חסון גם לשעה 9 ורבע בערב.
יש לי הרגשה שקשת עושה את זה כדי שמי שרוצה לראות מקשת עוד תוכניות טלוויזיה שהן לא חדשות ואקטואליה אז שהוא יצטרף לשירות הסטרימינג של קשת עם קבוצת RGE שזה FreeTV.
גם בשעות הפריים טיים? בשעה 9 ורבע בערב? מה יהיה?
כמה אפשר עם עוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות ועוד חדשות?
מה עם דברים אחרים?
בינתים בכאן 11 אין בשעה 9 ורבע בערב חדשות,
בתקווה שגם הם לא יעבירו את תוכנית החדשות והאקטואליה של איילה חסון גם לשעה 9 ורבע בערב.
יש לי הרגשה שקשת עושה את זה כדי שמי שרוצה לראות מקשת עוד תוכניות טלוויזיה שהן לא חדשות ואקטואליה אז שהוא יצטרף לשירות הסטרימינג של קשת עם קבוצת RGE שזה FreeTV.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
1. יש מגבלה על שעות שידור של חדשות ביום.
2. יש דרישה למינימום של שעות בהן משודרות "הפקות מקור" (כדי שלא כל התוכן יהיה תוכן קנוי מחו"ל).
התוצאה של 1 ו- 2...
מיליון הפקות מקור שהן לא חדשות.
אז קיבלנו "המגזין", "פגוש את העיתונות", ועוד ועוד תוכניות של שולחנות ארוכים עם הרבה אנשים שצועקים ביחד.
שר התקשורת רוצה לבטל את הרשות השניה ואת הרגולציה.
אז בסוף נקבל 21 שעות ביממה של אותה תוכנית בשמות שונים, בה מדברים על חדשות ואקטואליה וזה כמובן לא "מהדורת" חדשות.
2. יש דרישה למינימום של שעות בהן משודרות "הפקות מקור" (כדי שלא כל התוכן יהיה תוכן קנוי מחו"ל).
התוצאה של 1 ו- 2...
מיליון הפקות מקור שהן לא חדשות.
אז קיבלנו "המגזין", "פגוש את העיתונות", ועוד ועוד תוכניות של שולחנות ארוכים עם הרבה אנשים שצועקים ביחד.
שר התקשורת רוצה לבטל את הרשות השניה ואת הרגולציה.
אז בסוף נקבל 21 שעות ביממה של אותה תוכנית בשמות שונים, בה מדברים על חדשות ואקטואליה וזה כמובן לא "מהדורת" חדשות.
זו לא החלטה קלה בשבילי גם שאני יודע שיש מצב שאם אחרי שמחת תורה היהודי הקרוב, יבטלו בחוק מדינה את מועצת שידורי הכבלים והלווין ואת הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו, אז שמאוד יכול להיות שבערוצי הטלוויזיה של קשת 12 ורשת 13, אז שברוב הגדול של הזמן ישדרו שם חדשות ופרסומות, ואולי זה גם מה שיהיה בהמשך עם ערוץ 24.13/06/2023 10:04JamesStone כתב: הפיתרון הוא להתנתק מהם ('נפשית') ולהתחיל לצרוך חדשות מערוצי העיתונות והמבזקים באינטנרט. גם שם יש "המון", אבל באינטרנט, באמצעות RSS אתה יכול לבחור ערוצים, לקרוא ולצפות רק בתוכן שמעניין אותך..
קבל דוגמית מאיך שזה נראה אצלי
ג'יימס...
ובכל זאת אני מאוד אשמח אם יהיה ערוץ חדשות שישדר כמה שיותר שעות בשפה העברית, אבל שהוא יהיה כמה שיותר אובייקטיבי כמו נראה לי ערוץ i24 news, בתקווה שלא רק בהוט הוא ישודר.