בעיה ברסיבר - אות חלש לרמקול
שלום לכולם,
ברשותי רסיבר TEAC דגם AG-10D, שבשל שיפוץ דירה נותק למשך חצי שנה.
כשחיברתי אותו שוב גיליתי, בשלב המשחק עם פונקצית איזון העוצמה של הרמקולים, שהרמקול השמאלי קידמי מקבל מהרסיבר אות חלש מאד ( אם כל הרמקולים נשמעים לי טוב ב-(2+), הרמקול השמאלי קידמי נשמע חלש גם במקסימום שהוא (15+) ).
יש לציין שכמובן ניסיתי להחליף רמקול וכבלים, אך עדיין האות שהרסיבר נותן לרמקול השמאלי קידמי הינו חלש.
האם מישהו יודע אם ל-TEAC יש יבואן בארץ שאפשר לפנות אליו ?
( ממש לא הצלחתי למצוא באינטרנט )
והאם מישהו יכול להמליץ לי על מקום שמתקן רסיברים בת"א שיכול לעזור לי עם רסיבר של TEAC ?
תודה רבה מראש.
ברשותי רסיבר TEAC דגם AG-10D, שבשל שיפוץ דירה נותק למשך חצי שנה.
כשחיברתי אותו שוב גיליתי, בשלב המשחק עם פונקצית איזון העוצמה של הרמקולים, שהרמקול השמאלי קידמי מקבל מהרסיבר אות חלש מאד ( אם כל הרמקולים נשמעים לי טוב ב-(2+), הרמקול השמאלי קידמי נשמע חלש גם במקסימום שהוא (15+) ).
יש לציין שכמובן ניסיתי להחליף רמקול וכבלים, אך עדיין האות שהרסיבר נותן לרמקול השמאלי קידמי הינו חלש.
האם מישהו יודע אם ל-TEAC יש יבואן בארץ שאפשר לפנות אליו ?
( ממש לא הצלחתי למצוא באינטרנט )
והאם מישהו יכול להמליץ לי על מקום שמתקן רסיברים בת"א שיכול לעזור לי עם רסיבר של TEAC ?
תודה רבה מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חיפוש קליל ב- GOOGLE פתר את הבורות בהבנת מהו הפוטנציומטר....
ריססתי את הפוטנציומטר עם ספריי אויר, ובשל העובדה שהבעיה לא נפתרה ניסיתי לרסס קלות עם WD40 ועדין הבעיה לא נפתרה.
האם למישהו יש רעיון ?
לאף אחד אין המלצה עם חנות שמתקנת רסיברים בת"א (גוש דן) ?
תודה מראש ושנה טובה.
ריססתי את הפוטנציומטר עם ספריי אויר, ובשל העובדה שהבעיה לא נפתרה ניסיתי לרסס קלות עם WD40 ועדין הבעיה לא נפתרה.
האם למישהו יש רעיון ?
לאף אחד אין המלצה עם חנות שמתקנת רסיברים בת"א (גוש דן) ?
תודה מראש ושנה טובה.