פתרונות מצוקה לאדם מבוגר
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
יש לי חבר שמצבה הרפואי של אמו המבוגרת לא יציב לאחרונה.
היא גרה לבד במרכז ת"א ואין לה אינטרנט בבית.
חשבתי להציע להם להתקין אינטרנט ו-2 מצלמות חכמות של שיואמי, כי מתוך נסיוני הם די יציבות, קלות לתפעול והתקנה, מאפשרות תקשורת דו כיוונית, וניתן לשתפם בין כמה אנשים (למשל בין 4 הילדים שלה).
בנוסף חשבתי אולי להזמין גם שירות של כפתור מצוקה כלשהו (שעונדים בשרשרת על הצוואר או כשעון).
אשמח למי שהתנסה בתחום.
תודה
היא גרה לבד במרכז ת"א ואין לה אינטרנט בבית.
חשבתי להציע להם להתקין אינטרנט ו-2 מצלמות חכמות של שיואמי, כי מתוך נסיוני הם די יציבות, קלות לתפעול והתקנה, מאפשרות תקשורת דו כיוונית, וניתן לשתפם בין כמה אנשים (למשל בין 4 הילדים שלה).
בנוסף חשבתי אולי להזמין גם שירות של כפתור מצוקה כלשהו (שעונדים בשרשרת על הצוואר או כשעון).
אשמח למי שהתנסה בתחום.
תודה
ממליץ גם על פעמון דיגיטלי לדלת עם מסך וכרטיס זיכרון ששומר סרטון של כל מי שמצלצל. יש לזכור לנטרל את הפעמון הקיים. כמו כן מומלץ לחבר (אם אפשר) לפעמון הזה שנאי ולא להתעסק עם סוללות.
בקשר למצלמות, מניח שראית שרשורים בנושא, אבל אתה חייב להיות עם כתובת IP חיצונית (דינאמית או קבועה) ולא מאחורי NAT כדי שזה יעבוד.
בקשר למצלמות, מניח שראית שרשורים בנושא, אבל אתה חייב להיות עם כתובת IP חיצונית (דינאמית או קבועה) ולא מאחורי NAT כדי שזה יעבוד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בזמנו עשיתי לאבא שלי לחצן מצוקה של יד שרה. היה מחובר דרך קו נייח של בזק. היה בסדר גמור.
https://yad-sarah.net/patient-service/% ... %a7%d7%94/
https://yad-sarah.net/patient-service/% ... %a7%d7%94/
-
Fish72
- חבר מביא חבר

תודה רבה על המידע. אברר לגבי זה ביד שרה.07/06/2023 17:30avngas כתב: בזמנו עשיתי לאבא שלי לחצן מצוקה של יד שרה. היה מחובר דרך קו נייח של בזק. היה בסדר גמור.
https://yad-sarah.net/patient-service/% ... %a7%d7%94/...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מניסיון, אני יכול רק להגיד שלא להתקרב למצלמות הדרעק האלה של שיואמי.
רכשתי שלושה כאלה מסוג :
Xiaomi Mi Home Security Camera 360
ההפך הגמור מיציבות, פשוט מוצר פח אשפה, שלא שווה אפילו אגורה שחוקה.
אם כבר, הייתי ממליץ על מצלמות Ezviz, עם חיבור קווי לרשת.
מבחינה רפואית, וגם זה אחרי ניסיון מאוד מר, מציע שלא לעשות מנוי לשירותי לחצני מצוקה כדוגמת אמבולנט.
במקרים דחופים- להתקשר ל"ביקור רופא", או מגן דוד אדום.
רכשתי שלושה כאלה מסוג :
מבחינה רפואית, וגם זה אחרי ניסיון מאוד מר, מציע שלא לעשות מנוי לשירותי לחצני מצוקה כדוגמת אמבולנט.
במקרים דחופים- להתקשר ל"ביקור רופא", או מגן דוד אדום.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

תודה על השיתוף. אני משתמש בדגם אחר של שיאומי שכבר לא נמכר בשם IMILAB Xiaobai Global Version אצלי בבית ואצל מספר לקוחות כבר כמה שנים ללא בעיות ויש לי 2 חדשות שלא השתמשתי בהן.08/06/2023 0:41bariko כתב: מניסיון, אני יכול רק להגיד שלא להתקרב למצלמות הדרעק האלה של שיואמי.
רכשתי שלושה כאלה מסוג :
במקרים דחופים- להתקשר ל"ביקור רופא", או מגן דוד אדום....
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2786
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
היתה לנו פרוויז'ן והיא מתה לאחר כ4 שנים. היום יש לנו שתי TAPO והן בסהכ סבירות, החיבור לצפיה באפפ לוקח כמה שניות.
לגבי תקשורת דו כיוונית, יש דיליי ואבא לא מבין היטב את הדיבור אז זה לא רלוונטי לנו.
* לגבי חירום אנחנו עם שחל, וטפו טפו טפו בפעמים שהזמנו אותם הגיעו בתוך כ20-25 דקות ואז או פינו לאיכילוב או פשוט טיפלו והרגיעו את אבא.
לגבי תקשורת דו כיוונית, יש דיליי ואבא לא מבין היטב את הדיבור אז זה לא רלוונטי לנו.
* לגבי חירום אנחנו עם שחל, וטפו טפו טפו בפעמים שהזמנו אותם הגיעו בתוך כ20-25 דקות ואז או פינו לאיכילוב או פשוט טיפלו והרגיעו את אבא.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

תודה רבה על המידע !08/06/2023 10:59מספיקלי כתב: היתה לנו פרוויז'ן והיא מתה לאחר כ4 שנים. היום יש לנו שתי TAPO והן בסהכ סבירות, החיבור לצפיה באפפ לוקח כמה שניות.
* לגבי חירום אנחנו עם שחל, וטפו טפו טפו בפעמים שהזמנו אותם הגיעו בתוך כ20-25 דקות ואז או פינו לאיכילוב או פשוט טיפלו והרגיעו את אבא....
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אוקיי, יתכן שהדגם בו אתה התנסית, עובד יותר טוב.08/06/2023 7:31Fish72 כתב: תודה על השיתוף. אני משתמש בדגם אחר של שיאומי שכבר לא נמכר בשם IMILAB Xiaobai Global Version אצלי בבית ואצל מספר לקוחות כבר כמה שנים ללא בעיות ויש לי 2 חדשות שלא השתמשתי בהן....
אני בכל זאת ממשיך לטעון שמצלמות אותם ניתן לחבר גם בצורה קווית, הינם יציבות יותר.