מקרן למרפסת

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
shlomiaz07 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
יודע שהנושא חרוש, אך עדיין זקוק לעזרתכם,עברתי על כל הפוסטים עד לשנת2019 (מעבר לכך מיותר לדעתי, יש יותר מדי חידושים)
בחיים לא היה לי מקרן, מחפש מקרן לשימוש בעיקר בחוץ, מרפסת פתוחה, שימוש עיקרי יהיה בעיקר לראות כדורגל בלייב, סרטים מדי פעם ואולי קצת משחקים בסוני, בעיקר בשעות הערב/לילה, לפי מה שקראתי עד עכשיו עדיף מקרן נייד על מנת שלא יהרס מהלחות שאוכל להכניס הביתה, עדיף מקרן עם אנדרואיד (למרות שלא חובה, להבנתי ברוב המקרנים יש יציאת hd ו usb אז אני מניח שפייר סטיק/כרומקאסט יעבדו מצויין)
עדיף מקרן עם בלוטוס על מנת שיתחבר לרמקולים שיהיו.
לאחר כל הדרישות הללו, תקציב עד 5 א שח (עדיף כמובן כמה שפחות).
קראתי על הסמסונג free style, קראתי על xgimi h2 ועל xgimi horizon קראתי על כל מיני מקרנים אך עדיין מעדיף את עצת המנוסים ממני.
אשמח לעזרה/ המלצה/ חוות דעת על כל מקרן שלדעתכם מתאים לדרישות
תודה רבה!!!!
נ.ב יוצאים גם לקמפינג לפעמים, אם ניתן יהיה לסחוב אותו גם כן יהיה נחמד אך ממש לא חובה

shlomiaz07 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #2 

אף אחד?באמת?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3 

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #4 

אישית קניתי לאבא שלי שאוהב לשבת בגינה בחוץ מקרן באלי ב150-200 דולר בערך שעושה את העבודה מצויין. מוציאים אותו רק בקיץ והוא מותקן על זרוע קבועה שקניתי בנפרד, הרמקולים הפנימיים שלו מספיק חזקים לשימוש יומיומי, יש לו "תיקון" זוית מסך דיגיטלית שזה מאד נוח (נחשב פחות איכותי מעדשה אבל אני לא רואה עיוותים כמעט) מחובר אליו שיאומי-בוקס ככה שהוא סמארט לכל דבר, עם 2 חיבורי HDMI אוזניות ו2USB. יש לו נורת לד.
2 חסרונות שהוא שצריך שיהיה יחסית חשוך כדי לראות ממש טוב - אבל מסתדר גם עם תאורה בינונית, ורזולוציה 1080P
יתרונות - מחיר, נורת לד שחיה המון זמן, מרחק הקרנה יחסית גדול, דיי שקט.
זה הלינק:
https://www.aliexpress.com/item/1005001 ... 1802jjBize

יכול לצלם לך תמונות/וידיאו איך זה נראה.

נ.ב
אמנם זה בשפה הרוסית, אבל חלק מן המקרנים שהזכרת הם רמה מעל ויש אותם גם באליאקספרס - אם אתה רוצה השוואה בין סוגים שונים וגם כאלו שהם יותר יקרים (ההשוואות הם דיי מדוייקות מכיוון שהוא בוחן עומק צבעים, קונטרסט, גודל מסך רעש ועוד בצורה אחידה ודיי מקצועית:

https://www.youtube.com/@AlieGID/search ... 0%9E%D0%A0

זה לינק לכל מה שקשור למקרנים. תוכל לחפש אצלו בערוץ לפי שמות בנפרד.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”