חיכינו להם והם הגיעו, משקפי המציאות המורחבת המדהימים של אפל. התממשקות לעולם בצורה חדשה

) אזי לא חושב שהמחיר כ"כ "מטורף".06/06/2023 4:27nils3373 כתב: מוזר, לא ידעתי שאפל חושבים שהלקוחות/fanboys שלהם פריירים עד כדי כך שהם יהיו מוכנים לשלם 3500 דולר על מוצר נישתי שכבר קיים בשוק בוורסיות שונות ובמחירים הרבה יותר נוחים....
06/06/2023 2:17clubnet כתב: תאמת מוצר ענק מזה משקפת צלילה.. אפל פה איכזבה..לדעתי..
מה עוד מחיר לא שפוי בעליל.. 3,500 דולר לא עפו על עצמם..
בוא נגיד שבארץ אף אחד לא יקנה את זה..
בכלל מי משתמש, עם הדבר הזה.. משקפי 3D זה לא צלח בקולנוע, וכנ"ל במסכים שבבית..
חבל שגוגל לא פיתחו משהו יותר נורמלי.....

אתה לא מייצג את הכלל, גם לא את כלל ה-fanboys של אפל. זכור לי שאתה רוכש כל דבר שאפל מוציאים ועדיף כמה שיותר יקר...06/06/2023 11:18Batnun כתב: גם מוזר שהלקוחות שלהם רוכשים מקבוק פרו או מק סטודיו שזה בסך הכל לפטופ או מחשב - מוצרים שכבר קיימים בשוק ונמכרים למשל ב-KSP בוורסיות שונות ובמחירים הרבה יותר נוחים...![]()
Batnun
....
06/06/2023 12:18nils3373 כתב: אתה לא מייצג את הכלל, גם לא את כלל ה-fanboys של אפל. זכור לי שאתה רוכש כל דבר שאפל מוציאים ועדיף כמה שיותר יקר...
...

אז מה מקבלים כאן? מסך מיקרו-אולד 23 מיליון פיקסל, גודל של 120 אינץ ואף מעבר, אודיו מרחבי- אימרסיבי העולה על מערכת קולנוע ביתית, תלת- מימד ובתור בונוס לא מפריע לשכנים בכלל.06/06/2023 15:17Huber כתב: המחיר. הכל פה סובב סביב המחיר. זה לא כמו באייפון שהוא עולה מעט מעל המתחרים. פה מדובר על פי שלוש וחצי מהמשקף הכי יקר בתחום.
במחיר הזה אין לזה עתיד. א תצא גירסת "SE" עד 1000$ - כנראה שכן....

קביעות נחרצות מאד למשהו שרק הוכרז ולא ראינו אפילו ביקורת עומק אחת לגביו.06/06/2023 16:07mordsxx כתב: אז מה מקבלים כאן? מסך מיקרו-אולד 23 מיליון פיקסל, גודל של 120 אינץ ואף מעבר, אודיו מרחבי- אימרסיבי העולה על מערכת קולנוע ביתית, תלת- מימד ובתור בונוס לא מפריע לשכנים בכלל....
06/06/2023 17:31emage כתב: קביעות נחרצות מאד למשהו שרק הוכרז ולא ראינו אפילו ביקורת עומק אחת לגביו.
צריך לראות איך המסך נראה בעיניים, אם יש לו צריבות, הסאונד *עולה* על מערכת קולנוע ביתית?
על בסיס מה? מצגת מושקעת של אפל? החברה שלא תומכת אפילו בפורמטים כמו DTS:X ו-TRUEHD?
תלת מימד זה משהו שמת כבר לפני עשור (ואני אומר את זה בתור מישהו שאשכרה טרח לקנות סרטי תלת מימד ולראות במקרן/באוקולוס)
בנוסף, אין שלטים, אין משחקים, אין תוכן...
כרגע אני מעדיף את ה-77G2 המוכחת, תודה....

לגמרי במקרה שוחחתי היום עם שניים העובדים עם 6 מסכים בו-זמנית. בשבילם המשקפיים הרבודים הם חלום רטוב. מצד שני, הם גם מודאגים, מה תהיה ההשפעה אחרי שימוש ממושך בשעות עבודה? איך ירגישו אחרי? ועוד שאלות בסגנון. כאן בהחלט מוטב להמתין לביקורות של נסיינים עם 100+ שעות בכוונה לבחון את ההשפעות התפיסתיות-מנטליות של מציאות רבודה לאחר שימוש ממושך.06/06/2023 17:31emage כתב: קביעות נחרצות מאד למשהו שרק הוכרז ולא ראינו אפילו ביקורת עומק אחת לגביו.
צריך לראות איך המסך נראה בעיניים, אם יש לו צריבות, הסאונד *עולה* על מערכת קולנוע ביתית?
על בסיס מה? מצגת מושקעת של אפל? החברה שלא תומכת אפילו בפורמטים כמו DTS:X ו-TRUEHD?
תלת מימד זה משהו שמת כבר לפני עשור (ואני אומר את זה בתור מישהו שאשכרה טרח לקנות סרטי תלת מימד ולראות במקרן/באוקולוס)
בנוסף, אין שלטים, אין משחקים, אין תוכן...
כרגע אני מעדיף את ה-77G2 המוכחת, תודה....

שמע לגבי מי שיקנה בארץ, ברור שהיו בודדים.. אבל לא אלפים, או מיליון איש..06/06/2023 11:24Batnun כתב: 1. כמשקפי VR/AR זה דווקא קטן מהמוצרים המקבילים של המתחרים.
2. בוא נגיד שבארץ כן יהיה מישהו שיקנה את זה.
3. זה לא משקפי 3D מהקולנוע, זה רק שימוש אחד למוצר.
4. גוגל דווקא פיתחו משקפי AR, והמוצר נכשל באופן מחפיר.
Batnun
....

early adopters עם כיסים עמוקים. אני בהחלט early adopters ולא הייתי שוקל לרגע לשלם 4500$ על הצעצוע הזה....