The Rats סדרת פנטזיה אקשן ספיף אוף לסדרה The Witcher נמצאת בפיתוח. העלילה לא מבוססת על הספרים אלא לוקחת את הדמויות מהסדרה שנקראים Rats (כנופיית הפושעים) ויוצרים עבורם סיפור על קבוצת של שישה גנבים הידועים לשמצה, שמתכננים שוד גדול אך נאלצים להתמודד
נגד טבעת הפשע המסוכנת ביותר בממלכה. יש לי תחושה שזה יהיה כישלון כמו The Witcher: Blood Origin (נמתין ונראה).
https://www.cheatsheet.com/entertainmen ... line.html/
ליהוק ברובו לא מוכר מלבד Dolph Lundgren.
The Rats -סדרת לייב אקשן ספין אוף לסדרה "המכשף" עם דולף לונדגרן
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11690
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
לא יודע מה עובר להם בראש עם ההשקעות המיותרות הללו. נטפליקס הולכים מדחי לדחי.04/06/2023 19:51Kondo10 כתב: העלילה לא מבוססת על הספרים ...
יש לי תחושה שזה יהיה כישלון כמו The Witcher: Blood Origin (נמתין ונראה)....
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11690
אני מזמן הייתי מתנתק מנטפליקס כי אני כמעט לא צופה בתכנים הרדודים שלהם, אבל לזוגתי זה נוח מבחינת שימוש פשוט (לחיצה על השלט)
מאשר סטרימר שדורש הדלקת מערכת, שינוי יציאת ברסיבר כולל בטלוויזה -לא קל לתפעול למי שלא מבין בזה.
נטפליקס עובדים על כמויות ולא על איכות, יחד עם זאת הצופים דורשים כל העת תכנים חדשים שמובילים למבול תכנים שרק במקרים נדירים
אפשר למצוא משהו באמת איכותי (BEEF למשל).
מאשר סטרימר שדורש הדלקת מערכת, שינוי יציאת ברסיבר כולל בטלוויזה -לא קל לתפעול למי שלא מבין בזה.
נטפליקס עובדים על כמויות ולא על איכות, יחד עם זאת הצופים דורשים כל העת תכנים חדשים שמובילים למבול תכנים שרק במקרים נדירים
אפשר למצוא משהו באמת איכותי (BEEF למשל).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4813
זה נשמע כל כך רע שזה מדהים שאף ראש לא התגלגל על אישור הקישקוש הזה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
נראה שנטפליקס לא חזקים במיוחד בהסקת מסקנות ו/או שלא אכפת להם