שלום
מדובר בניתוק מנוי לבן אדם קשיש שלא דובר שפה עברית בחבילה טריפל מחברת הוט שמחוייב בהוראת קבע. קשה לבן אדם ללכת למרכז אך לחכות לשליח אני לא רוצה וגם סיכוי לפשלות מצד הוט. גם כן לך תדע באם יהיה צורך בתביעה והגעה למשפט אם חברה תמשיך לחייב מנוי.
חשבתי אולי לעשות יפוי כוח אך צריך בטח להוריד טופס מיוחד של הוט שאני לא בדקתי אם הוא זמין בכלל באתר שלהם. יש מצב שהוט יטרטרו אותי בשביל להביא עד ייאוש?
בעיקר אני מעביר בן אדם לחברת יס כי רוצה להפסיק התקשרות שלו עם חברת הוט שעושה דברים אנטי-צרכנים בלשון המעט שגורמות לתסכול רב למנויה. גם כן הוא שייך לאוכלוסייה שיש לו זכאות להטבה.
ועוד שאלה. איזה ממיר בחברת יס לקחת שקל להתרגל להשתמש בשלט שלו לבן אדם שלא ידידותי עם טכנולוגיה וגם שיעבוד יציב?
תודה
יפוי כוח לניתוק מנוי של קרוב משפחה?
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
נראה לי הכי קל יהיה להשתמש באתר נתק, ולרשום שם את המספר שלך במקרה ומתקשרים. אין להם הרבה מה לעשות אם עשית את זה דרך האתר, ופשוט להדריך את האדם לא לענות להוט ולא לדבר איתם.
לגבי יס - אפשר לקחת את הממיר שלהם (אם אתה עובר לטלויזיה דרך האינטרנט) ואז יש להם שלט מאד נוח עם כפתורי ערוצים, ווליום ועוד. ספציפית ראיתי שיש את הסטרימרים GoTv/mecool שיש להם שלטים דיי נוחים לאנשים שפחות טכנולוגיים.
לגבי יס - אפשר לקחת את הממיר שלהם (אם אתה עובר לטלויזיה דרך האינטרנט) ואז יש להם שלט מאד נוח עם כפתורי ערוצים, ווליום ועוד. ספציפית ראיתי שיש את הסטרימרים GoTv/mecool שיש להם שלטים דיי נוחים לאנשים שפחות טכנולוגיים.