לגבי מרחק הצפיה ב32 אינץ
אני לא מבין למי יש מרחק של מטר אחד מהטלוויזיה ו26 יש את הטושיבה 3000 a די טוב יש גם את ה-26lc51 של lg נחמד (אני גם יכול להשיג אותה באיזה 3480) וזה בעיקרון המבחר כל השאר לא מצדיקות את המחיר (26 יותר יקר מ-32) ואיך שכחתי יש לסמסונג כמה דגמים נחמדים 27 אינץ תבדוק גם אותם פשוט גם אני רציתי 26 אבל כרגע אני ממש רוצה טלוויזיה יותר גדולה (32)
ב-ה-צ-ל-ח-ה
ב-ה-צ-ל-ח-ה
ניר
תבדוק כמו שצריך 1.6 מטר או 1.9 מטר
אם זה 1.9 אתה אולי תוכל לקחת 32 אבל זה עדיין באסה אתה לא תראה טוב ויכאבו לך העניים אבל אפשר איכשהו להסתדר
ואם זה 1.6 בחיים אל תיקח יותר מ26 אולי 27 כמו ש ps3mee אמר.
ואם תרצה לשמוע מה אני הייתי לוקח אז זה 26.
32 תיהיה גם גדולה לחדר שלך אם המרחק צפיה של הוא 1.75 בממוצע (כי עדיין לא אמרת מרחק מדוייק) אז אני בטוח שהחדר לא כזה גדול ו32 אינצ תגנוב לך הרבה מקום מהחדר והיא תיראה סתם ענקית ומכוערת, אני עם חדר של 4*5 ולקחתי 32 אינצ שהמרחק צפיה שלי זה 3 מטר בערך, בעניי לחדר צריך לקנות משהו סביר שיתאים ולסלון משהו שיהיה מתאים אבל קצת יותר גדול שיתן יופי וחווית צפיה כמו שצריך.
אם זה 1.9 אתה אולי תוכל לקחת 32 אבל זה עדיין באסה אתה לא תראה טוב ויכאבו לך העניים אבל אפשר איכשהו להסתדר
ואם זה 1.6 בחיים אל תיקח יותר מ26 אולי 27 כמו ש ps3mee אמר.
ואם תרצה לשמוע מה אני הייתי לוקח אז זה 26.
32 תיהיה גם גדולה לחדר שלך אם המרחק צפיה של הוא 1.75 בממוצע (כי עדיין לא אמרת מרחק מדוייק) אז אני בטוח שהחדר לא כזה גדול ו32 אינצ תגנוב לך הרבה מקום מהחדר והיא תיראה סתם ענקית ומכוערת, אני עם חדר של 4*5 ולקחתי 32 אינצ שהמרחק צפיה שלי זה 3 מטר בערך, בעניי לחדר צריך לקנות משהו סביר שיתאים ולסלון משהו שיהיה מתאים אבל קצת יותר גדול שיתן יופי וחווית צפיה כמו שצריך.
לתגובה האחרונה צודק כדאי גם לקחת ולתלןת את הטלוויזיה ככה תוכל להרוויח עד איזה 20 סנטימטר יותר מ- 10% במרחק ככה אולי תוכל לשים 32 או תוכל לראות יותר טוב ב-26-27 תחשוב על העיניים שלך תשאל חברים אם זה באמת מצדיק את זה
ניר
צודק גם אני כרגע בסוגייה דומה(אומנם מרחק הצפייה שלי לא כל כך גבולי)אני לא יודע מה לעשות מרחק של 2.3 מטר מהטלוויזיה 26 או 32 אומרים לי ש-32 זה גדול מדי (משפחה,הורים)ואני לא יודע מה לעשות אז אני מבין אותך לגמרי
ניר
תשמע למרחק שלך יש לא קצת אנשים שיקחו 32 ולא קצת אנשים שיקחו 26 תלך לחנות ותראה מה יותר טוב לך אבל תזכור לצפות כמה דקות ולא כמה שניות בשביל שתבין בדיוק מה יותר מתאים לך, דרך אגב אם הייתי במצב שלך הולך על 32 אינצ זה גם בגלל שיש יותר מבחר.
כנראה אני אלך על 26 אינץ
תגידו מה דעתכם על הטיוי הזאת?
http://www.samsung.com/me/products/tv/l ... ifications
r71b
תגידו מה דעתכם על הטיוי הזאת?
http://www.samsung.com/me/products/tv/l ... ifications
r71b