LCD חדשה לחדר - 10K
שלום,
לא מזמן קניתי את ה-GA8E של Sharp לחדר ואני מממש מרוצה.
ה-LCD הזאתי פשוט מעולה בכבלים והחיבור Hdmi למחשב רואים מדהים!
עכשיו, ההורים שלי רוצים לקנות לחדר שלהם LCD כבר המון זמן, אז חשבתי שאני אתן להם את שלי ואני אקנה חדשה.
הם יתנו לי את המחיר שאני קניתי את זאתי לפני חודש וחצי בערך ככה שזה.
אני יוסיף עוד איזה 5 או 6, כמה שאני אספיק ואני רוצה לקנות LCD חדשה לחדר.
האם אתם ממליצים לי בכלל להחליף את ה-LCD, אם כן, מה הגודל שאתם ממליצים?
ה-32 נראה לי כאן ממש מעולה, אבל כמובן שאני לא אתנגד למשהו גדול יותר.
אני חושב שבסביבות 11 אלף שקל זה עדיין בגודל של 42 אינץ, נכון?
השימושים של ה-LCD יהיו מחולקים שווה בשווה בין: HOT, מחשב ו-PS3.
תודה רבה למגיבים,
אדם
לא מזמן קניתי את ה-GA8E של Sharp לחדר ואני מממש מרוצה.
ה-LCD הזאתי פשוט מעולה בכבלים והחיבור Hdmi למחשב רואים מדהים!
עכשיו, ההורים שלי רוצים לקנות לחדר שלהם LCD כבר המון זמן, אז חשבתי שאני אתן להם את שלי ואני אקנה חדשה.
הם יתנו לי את המחיר שאני קניתי את זאתי לפני חודש וחצי בערך ככה שזה.
אני יוסיף עוד איזה 5 או 6, כמה שאני אספיק ואני רוצה לקנות LCD חדשה לחדר.
האם אתם ממליצים לי בכלל להחליף את ה-LCD, אם כן, מה הגודל שאתם ממליצים?
ה-32 נראה לי כאן ממש מעולה, אבל כמובן שאני לא אתנגד למשהו גדול יותר.
אני חושב שבסביבות 11 אלף שקל זה עדיין בגודל של 42 אינץ, נכון?
השימושים של ה-LCD יהיו מחולקים שווה בשווה בין: HOT, מחשב ו-PS3.
תודה רבה למגיבים,
אדם
נערך לאחרונה על ידי AdamS ב 08/09/2007 15:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
42 אינץ לחדר על הנייר נראה טוב ומטורף אבל בפועל זה לא טוב לעיניים ואם זה לא fhd תראה הרבה פחות טוב מאשר בטלוויזיה קטנה יותר לשיקולך
תיקון: בתקציב שלך לא נכנס fhd
אני חושב ואומר ולא מתוך קנאה ש42 זה פשוט לא נכון
תיקון: בתקציב שלך לא נכנס fhd
אני חושב ואומר ולא מתוך קנאה ש42 זה פשוט לא נכון
רגע, לפי מה שאני רואה מסכי ה-37 הם בתוספת כספתי ממש קטנה, ככה שאני חושב שעדיף לי להסתכל קצת יותר למעלה.ps3mee כתב:42 אינץ לחדר על הנייר נראה טוב ומטורף אבל בפועל זה לא טוב לעיניים ואם זה לא fhd תראה הרבה פחות טוב מאשר בטלוויזיה קטנה יותר לשיקולך...
אבל אני רואה שמבחינת רזולוצייה אם אני לא עולה ל-FHD אז היא נשארת אותו דבר וזה אומר שהאיכות תמונה רק תלך ותרד שזה לא טוב לי.
אבל גם מצד שני אם אני עולה ל-FHD, אז היא תהיה גבוהה מידיי ולא יראו טוב בכבלים למשל?
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על LCD שטובה בכבלים וטובה מאוד גם בחיבור למחשב במקביל?
כי לא ראיתי הרבה כאלה בגודל של ה-32 כמו ה-GA8E, אני רואה בביקורות שגם בגדלים הגדולים של סמסונג לא רואים ממש טוב בכבלים :S.
אדם
אוקי.aloni כתב:שטויות, דווקא טלויזיה ב-FHD הוא יראה ***ps3mee כתב: ואם זה לא fhd תראה הרבה פחות טוב מאשר בטלוויזיה קטנה יותר לשיקולך...
אם אתה רואה הרבה טלויזיה לא מומלץ LCD גדולה....
אבל כמו שאמרתי, אני רואה כבלים ודרך המחשב באותה מידה וה-PS3 (שצריך להגיע ממש בקרוב) גם - מחולק שווה בשווה.
מה עושים?? לעבור לפלזמה אי אפשר בגלל החיבור למחשב וה-PS3..
נערך לאחרונה על ידי AdamS ב 08/09/2007 14:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
המרחק צפייה שלי הוא 3.5 מטר +- וכרגע ה-32 נראית לי בסדר גמור.
אני רואה שיש דגם R81 של סמסונג בגודל 37" וגם בגודל 40", האם עדיין שווה לקחת את ה-37"?
לא ראיתי GA8E ב-37", ראיתי GA5E..
עריכה: עכשיו ראיתי את ה-GA8E ב-37", עובר את התקציב שלי בהרבה מאוד - 17 אלף.
אלה האפשרויות שנראות לי - http://img210.imageshack.us/img210/324/untitledho7.jpg
אני רואה שיש דגם R81 של סמסונג בגודל 37" וגם בגודל 40", האם עדיין שווה לקחת את ה-37"?
לא ראיתי GA8E ב-37", ראיתי GA5E..
עריכה: עכשיו ראיתי את ה-GA8E ב-37", עובר את התקציב שלי בהרבה מאוד - 17 אלף.
אלה האפשרויות שנראות לי - http://img210.imageshack.us/img210/324/untitledho7.jpg
אפשר לקנות אותה נראה לי ב6,000-7,000 אני משער.
הבנתי שבסמסונג לא רואים משהו טלויזיה.
למה שלא תיקנה היטאצי LD9000 אם יש אותה ב37 אינצ.
או שבכלל לתקציב שלך ולמרחק צפיה שלך אולי תיקח פלאזמה Q91 של סמסונג 42 אינצ, אני מאמין שלא תיהיה לך בעיה עם הPS3.
לא יודע, היא גם תהיה מחוברת למחשב, הסתכלתי גם על האופצייה הזאתי.uknowmy כתב:חחחח אתה מסתכל על זאפ שתיהיה בריא מי מוכר את הGA8 37 אינצ ב17,000.
או שבכלל לתקציב שלך ולמרחק צפיה שלך אולי תיקח פלאזמה Q91 של סמסונג 42 אינצ, אני מאמין שלא תיהיה לך בעיה עם הPS3....
אם זה LCD, אתה מציע לי לעבור ל-37 ולא ל-40-42??
ה-Sony ההיא נראית דיי טובה.
Zimer, יש לי כבר 32", אני מברר לגבי משהו גדול יותר.
אני חושב שעל איכות בפליסטיישן לא מוותרים יש לי בן דוד(אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בכל זאת) הוא קטן יש לו xbox ויש להם פלזמה 42 אינץ בסלון חכו הנה הקטע הכי מצחיק הם גרים בדרום!!!
האיכות ירודה ואני חושב שזה פשוט לא מצדיק רוצה איכות טובה לך לחדר אחר ותראה בו טלוויזיה זו דעתי
האיכות ירודה ואני חושב שזה פשוט לא מצדיק רוצה איכות טובה לך לחדר אחר ותראה בו טלוויזיה זו דעתי
ניר
אני רק רציתי להגיד שאם אתה מתכנן על שארפ אז חכה שבוע, לדגמים האלו, אולי הם יותר טובים...AdamS כתב:Zimer, יש לי כבר 32", אני מברר לגבי משהו גדול יותר.uknowmy כתב:חחחח אתה מסתכל על זאפ שתיהיה בריא מי מוכר את הGA8 37 אינצ ב17,000.
או שבכלל לתקציב שלך ולמרחק צפיה שלך אולי תיקח פלאזמה Q91 של סמסונג 42 אינצ, אני מאמין שלא תיהיה לך בעיה עם הPS3.......
אני אמור לקבל דגם אחד כזה.
יש עוד אנשים שמסכימים עם זה..?uknowmy כתב:אם זה LCD אני לא הייתי לוקח יותר מ37 כי LCD לא משהו בצפיה בלווין או כבלים.
אבל אם תוכל להתפשר טיפה על הקטע של הPS3 ולהנות מאיכות אמיתית בשידורי לווין או כבלים אז תיקח את הסמסונג Q91....
לגבי ה-37" או ה-Q91.
בתקציב ולמרחק שציינת יש הרבה מסכים שיתאימו לך בגדלים שבין 37"-42" , LG LC41/ TOSHIBA C3000 / SAMSUNG R81 / HITACH LD9000 ועוד, לשארפ יצא דגם חדש RD2 ראיתי אותו ב 42" אבל הוא חורג מהתקציב תברר אם הוא קיים ב37".
כולם יתאימו לדרישות שלך לגבי מחשב PS3 וטלוויזיה (ואם באחת מהם יראו יותר טוב שידורי טלוויזיה אז היא תהיה פחות טובה לPS3 וכ"ו)לכן עדיף שתראה בעצמך ותחליט, דרך אגב בביקורת של רן לוי (האיש והאגדה...) השארפ מצויינת לשידורי טלוויזיה, ונסה לשקול גם פלאזמה את הQ91 שוב לא תיאורטית וויזואלית...
בהצלחה
כולם יתאימו לדרישות שלך לגבי מחשב PS3 וטלוויזיה (ואם באחת מהם יראו יותר טוב שידורי טלוויזיה אז היא תהיה פחות טובה לPS3 וכ"ו)לכן עדיף שתראה בעצמך ותחליט, דרך אגב בביקורת של רן לוי (האיש והאגדה...) השארפ מצויינת לשידורי טלוויזיה, ונסה לשקול גם פלאזמה את הQ91 שוב לא תיאורטית וויזואלית...
בהצלחה
ruve, ראיתי כבר בעיינים שלי את ה-Q91 בעיניים שלי והיא נראית פשוט מדהים מן הסתם.
אבל אני לא יודע אם זה יהיה עדיין טוב בחיבור של ה-PS ושל המחשב, כמו שאמרתי שאני משתמש בהם הרבה מאוד.
אני יודע שיראו את הכבלים מדהים, אבל לגבי השאר אני לא סגור...
אני רק רוצה לדעת מה דעתך לגבי הגודל, דגמים כבר צמצמתי, אני צריך לדעת את הגודל של המסך - 40/42/37.
uknowmy כתב בדף הקודם, שלא כדאי לי לעבור את ה-37" ב-LCD, גם בגלל שזה לא יהיה FHD וגם בגלל שאם זה היה FHD, לא היו רואים טוב.
מה אתה אומר על העניין, האם המקסימום של גודל LCD בשביל לראות טוב ואיכותי הוא 37"?
האם יש כאן מישהו שחיבר PS3 לפלזמה?
תודה לכולם
אבל אני לא יודע אם זה יהיה עדיין טוב בחיבור של ה-PS ושל המחשב, כמו שאמרתי שאני משתמש בהם הרבה מאוד.
אני יודע שיראו את הכבלים מדהים, אבל לגבי השאר אני לא סגור...
אני רק רוצה לדעת מה דעתך לגבי הגודל, דגמים כבר צמצמתי, אני צריך לדעת את הגודל של המסך - 40/42/37.
uknowmy כתב בדף הקודם, שלא כדאי לי לעבור את ה-37" ב-LCD, גם בגלל שזה לא יהיה FHD וגם בגלל שאם זה היה FHD, לא היו רואים טוב.
מה אתה אומר על העניין, האם המקסימום של גודל LCD בשביל לראות טוב ואיכותי הוא 37"?
האם יש כאן מישהו שחיבר PS3 לפלזמה?
תודה לכולם
לי יש פלאזמה LG 42PC1RR ומחובר אליה הPS3 ורואים פשוט מדהים!!!! ותהיה בטוח שלשחק על פלאזמה יהיה לך יותר נוח מאשר על LCD. אין מריחות ואין כאבי ראש. אגב, גם חיבור למחשב רואים מדהים.
גם אני מעוניין לקחת את הQ91H לחדר שלי .ואני אשמח לשמוע איך רואים בה
גם אני מעוניין לקחת את הQ91H לחדר שלי .ואני אשמח לשמוע איך רואים בה