כמה חשמל המזגן לוקח?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
NetanelTurgeman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עברתי דירה לבית גדול אבל המזגנים ישנים. המזגן ממש נקי והפילטר גם. נראה שהטרמוסטט כן עובד כי הוא כן מפסיק לקרר אחרי כמה דקות וחוזר. לא יודע דגם וכמה כח. אבל מפחד שיקח הרבה חשמל. לא הגיוני שיחשב אם כדאי להדליק או לא. השאלה אם זה הפרש גדול? זה חדר קטן והוא נראה לפחות 2 כח ממש חבל אבל ככה הם שמו. עד היום היה לי תדיראן חדש עילי 1 כח שלקח כלום חשמל השאלה אם פה זה הפרש ממש גדול ? יש שקע אנגלי
a15a1ff7-f548-4ca4-bb4a-8e362ec95939.jpeg

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

אם לא תמצא תשובה, נראה לי הפתרון הכי נוח ומדוייק יהיה לקנות מד צריכת חשמל ולבדוק, לדוגמא כמו זה:
https://urbanichydro.co.il/he/product/% ... %9E%D7%9C/

תמיד שימושי בבית אם תרצה לדעת כמה מכשיר חשמלי מסויים לוקח. אם זה תקע בריטי אז תקנה מתאם.

NetanelTurgeman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

זה זקע אנגלי. אי אפשר לדעת בערך? רוצה לדעת כמה כח סוס זה ואיזה הבדל יש בין זה לבין חדש 1 כח. כי ממש מחשב מתי כדאי להדליק מתי לא

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2561
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #4 

אני יכול להעיד שאצל ההורים שלי החלפנו לפני כשנתיים מזגן מיני מרכזי תדיראן של כ 4-4.5 כ"ס (בן כ 18 שנים) למזגן חדש של אלקטרה של 5 כ"ס וחשבון החשמל הכללי פחת בחצי !!! שני המזגנים היו רגילילם ON/OFF (לא אינוורטר ולא נעליים).
היתי בטוח שהחשבון יפחת, אבל לא תיארתי לעצמי שככה זה יהיה.
אני מוכרח לציין שהמזגן הישן לא תפקד בצורה מושלמת וטכנאים שבדקו אותו דבכו שהמדחס לקראת סוף חייו. היחידה החיצונית עבדה "קשה" והתוצאות בתוך הבית לא היו משהו.
המזגן החדש הוא פשוט עולם אחר.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”