איסתא ביטלו טיסה וחייבו ב30 דולר על דמי טיפול
רק 30$ ?
"כמו כן ייגבו ע"י איסתא דמי טיפול בסך 60 דולר על כל שינוי ו\או ביטול שיבוצע לאחר אישור ההזמנה, בין אם על ידי הלקוח ובין אם על ידי ספק השירותים, וזאת ללא קשר לדמי הטיפול שייתכן וייגבו על ידי ספקי השירותים בפועל"
"כמו כן ייגבו ע"י איסתא דמי טיפול בסך 60 דולר על כל שינוי ו\או ביטול שיבוצע לאחר אישור ההזמנה, בין אם על ידי הלקוח ובין אם על ידי ספק השירותים, וזאת ללא קשר לדמי הטיפול שייתכן וייגבו על ידי ספקי השירותים בפועל"
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
בשביל כל השאלות שלך יש את גוגל.
אאלט האגרה היא כמה עשרות שקלים וניתן להגיש את כתב התביעה און ליין.
קודם כל תשלח לשרות הלקוחות שלהם מכתב מנומס שהיות והביטול לא היה ביוזמתך לא סביר שתשלם דמי ביטול על אף האמור בחוזה האחיד שאתה חתום עליו. אני מהמר שב 50% יחזירו לך את הכסף.
אם לא... תחזור על השאלה הזאת מבלי להתלהם ותוך ציון עובדות בלבד במדיות חברתיות ובמקביל שלח מכתב למועצה לצרכנות.
אתה כבר עומד על 80-90 אחוז שיחזירו
לא עובד? תביעות קטנות. תתבע גם הוצאות משפט (200-300 ש"ח)
בהצלחה
אאלט האגרה היא כמה עשרות שקלים וניתן להגיש את כתב התביעה און ליין.
קודם כל תשלח לשרות הלקוחות שלהם מכתב מנומס שהיות והביטול לא היה ביוזמתך לא סביר שתשלם דמי ביטול על אף האמור בחוזה האחיד שאתה חתום עליו. אני מהמר שב 50% יחזירו לך את הכסף.
אם לא... תחזור על השאלה הזאת מבלי להתלהם ותוך ציון עובדות בלבד במדיות חברתיות ובמקביל שלח מכתב למועצה לצרכנות.
אתה כבר עומד על 80-90 אחוז שיחזירו
לא עובד? תביעות קטנות. תתבע גם הוצאות משפט (200-300 ש"ח)
בהצלחה
לפני כמה שנים "אמסלם טורס" גבו ממני $50 על ביטול טיסה של אמריקן איירליינס בגלל מצב ביטחוני.
בכל סיטואציה אחרת היתי תובע להם את התחת, אבל היתי כל כך עצבני (מעצם ביטול הטיסה) שויתרתי על האיומים/תביעה...למרות שאין לי ספק שהיו מחזירים אם היתי תובע אותם.
מהם יותר אני לא אזמין בחיים.
בכל סיטואציה אחרת היתי תובע להם את התחת, אבל היתי כל כך עצבני (מעצם ביטול הטיסה) שויתרתי על האיומים/תביעה...למרות שאין לי ספק שהיו מחזירים אם היתי תובע אותם.
מהם יותר אני לא אזמין בחיים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- קיבל תודות: 760 פעמים
אם אכן איסתא היו סוכן ולא ספק במקרה הזה אז הם עשויים להיות זכאים לדמי טיפול. במקרה כזה אתה טועה ומטעה. היתה תביעה יצוגית נגד איסתא בנושא ולמיטב זכרוני היא נדחתה.25/05/2023 7:47ahersko כתב: אם הפעילות הזו לא הבשילה לכדי עיסקה לא מגיע להם כלום
בכל מקרה יש פה עניין של הוגנות...
https://m.maariv.co.il/business/economi ... cle-928482
חסרים פרטים מלאים על העסקה כדי להבין את המצב במלואו
אני לא מבין את העסק הזה...
איסתא, או במקרה שלי אמסלם טורס הם סוכנים/מתווכים בעיסקה בין הלקוח לחברת התעופה.
חברת התעופה מבטלת את הטיסה. למה הלקוח אשם בזה וצריך לספוג עלויות ?
שיפנו אל חברת התעופה וידרשו ממנה סעד. אבל ברור שקל להם יותר לעשות זאת מול הלקוח השבוי, שגם כך מחכה להחזר הכסף ומקבל החזר חלקי מהמתווך.
לא חושב שתופעה כזאת יכולה לעמוד בבית משפט...
איסתא, או במקרה שלי אמסלם טורס הם סוכנים/מתווכים בעיסקה בין הלקוח לחברת התעופה.
חברת התעופה מבטלת את הטיסה. למה הלקוח אשם בזה וצריך לספוג עלויות ?
שיפנו אל חברת התעופה וידרשו ממנה סעד. אבל ברור שקל להם יותר לעשות זאת מול הלקוח השבוי, שגם כך מחכה להחזר הכסף ומקבל החזר חלקי מהמתווך.
לא חושב שתופעה כזאת יכולה לעמוד בבית משפט...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- קיבל תודות: 760 פעמים
מי שיצר איתם קשר ישלם את העמלה
לא פירטת בדיוק מה קרה אבל בתנאים מסויימים על ביטול של טיסה גם מגיע פיצוי שזה הסכום היותר משמעותי שאולי הפסדת בגלל שהזמנת דרך סוכן.23/05/2023 18:15VicArt כתב: שלום לכולם,
האם מישהו נתקל בכך שאיסתא ביטלו לו את הטיסה ועוד דרשו ממנו לשלם 30 דולר על דמי טיפול?
במידה וכן,אשמח לדעת מה עשיתם?
מעולם לא נתקלתי בכאלה נוכלים.....
בגדול זה המצב, שסוכן מחליט על דמי טיפול כמו ששוכרים רכב ולוקחים "דמי טיפול" להעביר לך את הו"ח שקיבלת שלפעמים זה יותר מעלות הדו"ח.
כמו שהציעו אפשר לנסות לבקש יפה ו\או לתבוע אם שווה את הסכום (כפול מספר הכרטיסים?)