נורית אינטרנט הופכת אדומה לאחר כמה זמן בtp link
היי
יש לי הוטבוקס 5 (אינטרנט נחושת)
ואני מחבר אותו לראוטר TP LINK חדש.
(את הוואיפי של ההוטבוקס נטרלתי פשוט כי יש בעיות עם הbridge בהוטבוקס הזה)
הכל פועל טוב אבל אני שם לב שלאחר כמה זמן (יומיים/שלושה)
הנורית של ה WAN הופכת אדומה ואין אינטרנט.
- אם אני סוגר ומפעיל את ההוטבוקס מחדש, זה מסתדר (עד לפעם הבאה)
- אם אני לוקח את הכבל שמחובר לראוטר ושם בחיבור ישיר במחשב הכל תקין.
- אם אני מחליף את הכניסה של הWAN בLAN הנורה של הWAN נדלקת באור רגיל תקין (למרות שאין שם כבל מחובר בפועל)
אבל האינטרנט מוזר קצת ולא עובד ממש תקין.
מישהו יודע אולי מה עלולה להיות הבעיה?
יש לי הוטבוקס 5 (אינטרנט נחושת)
ואני מחבר אותו לראוטר TP LINK חדש.
(את הוואיפי של ההוטבוקס נטרלתי פשוט כי יש בעיות עם הbridge בהוטבוקס הזה)
הכל פועל טוב אבל אני שם לב שלאחר כמה זמן (יומיים/שלושה)
הנורית של ה WAN הופכת אדומה ואין אינטרנט.
- אם אני סוגר ומפעיל את ההוטבוקס מחדש, זה מסתדר (עד לפעם הבאה)
- אם אני לוקח את הכבל שמחובר לראוטר ושם בחיבור ישיר במחשב הכל תקין.
- אם אני מחליף את הכניסה של הWAN בLAN הנורה של הWAN נדלקת באור רגיל תקין (למרות שאין שם כבל מחובר בפועל)
אבל האינטרנט מוזר קצת ולא עובד ממש תקין.
מישהו יודע אולי מה עלולה להיות הבעיה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
מבטלים את ה- Wi-Fi בנתב ועובדים עם נתב פרטי.
לא ניתן לבטל את ה- Wi-Fi? עדיין עובדים עם נתב פרטי ולא מתחברים בכלל ל- Wi-Fi של HOTBOX.
איפה הקושי?
לא ניתן לבטל את ה- Wi-Fi? עדיין עובדים עם נתב פרטי ולא מתחברים בכלל ל- Wi-Fi של HOTBOX.
איפה הקושי?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
עדיין לא ברור. מי כאן הראוטר? ההוטבוקס מוגדר כראוטר (יש לך שני ראוטרים אחד אחרי השני?)
למשל, אם אתה מחובר ישירות קוית להוטבוקס, יש לך אינטרנט?
למשל, אם אתה מחובר ישירות קוית להוטבוקס, יש לך אינטרנט?
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
אתה מתאר 2 בעיות למיטב הבנתי :...
1. ה TPLINK פתאום מתריע שהוא לא מחובר לאינטרנט ואתחול של הנתב של הוט מסדר את זה (יכול לנבוע מהתחממות/אי תקינות של הנתב של הוט או של רכיב MOCA בדרך במידה ויש).
2. הנורה של ה WAN דולקת ב TPLINK גם כשלא מחובר אליה כבל
מה שהייתי מנסה זה :
1. אם יש לך נתב אחר כלשהוא לחבר במקום ה TPLINK לכמה ימים לראות שהוא עובד יציב עם הנתב של הוט
2. לנסות לבדוק האם יש קושחה חדשה/קושחה צד ג' לנתב ה TPLINK שלך ולנסות לראות האם עדכון שלה פותר את הבעיה
האלחוט בנתבים של הוט ובכלל של הספקים היא לא להיט מבחינת כיסוי שטח ויציבות, אבל בחיבור קווי זה אמור לעבוד יציב. ייתכן שהבדיקות האלו ייתנו לך אינדיקציה לגבי תקינות הרכיבים וכך תוכל לטפל בבעיה
תודה על התגובות קודם כל, אני חשבתי שהייתי ברור ממש אבל אני אנסה שוב,
ההוטבוקס מחובר בכבל לTPLINK ואני עושה שימוש אך ורק מהאינטרנט דרך הראוטר.
בהוטבוקס עצמו מצב ברידג' בעייתי בהוטבוקס 5 ולכן רק נטרלתי בהוטבוקס את האופציה לוואיפיי.
אם הנורה האדומה נדלקת אני כן מאפס את המודם (ההוטבוקס) וזה עוזר.
אבל, אם אני אקח את אותו הכבל שמחובר לראוטר ואחבר אותו ישירות למחשב (כשהנורה האדומה דולקת ועוד לא איפסתי את המודם)
אני כן אקבל אינטרנט וזה אומר שהאינטרנט כן תקין ואולי הבעיה היא לא בהוטבוקס.
השאלה אם יכול להיות שזו אולי בעיה בראוטר של TPLINK למרות שהוא חדש ומעודכן לגרסת קושחה הכי עדכנית?
ההוטבוקס מחובר בכבל לTPLINK ואני עושה שימוש אך ורק מהאינטרנט דרך הראוטר.
בהוטבוקס עצמו מצב ברידג' בעייתי בהוטבוקס 5 ולכן רק נטרלתי בהוטבוקס את האופציה לוואיפיי.
אם הנורה האדומה נדלקת אני כן מאפס את המודם (ההוטבוקס) וזה עוזר.
אבל, אם אני אקח את אותו הכבל שמחובר לראוטר ואחבר אותו ישירות למחשב (כשהנורה האדומה דולקת ועוד לא איפסתי את המודם)
אני כן אקבל אינטרנט וזה אומר שהאינטרנט כן תקין ואולי הבעיה היא לא בהוטבוקס.
השאלה אם יכול להיות שזו אולי בעיה בראוטר של TPLINK למרות שהוא חדש ומעודכן לגרסת קושחה הכי עדכנית?
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
אם אתה מקבל אינטרנט ישירות מההוטבוקס כנראה שהבעיה היא מכיוון ה TPLINK ולכן הצעתי לך להשתמש בנתב אחר לוודא שאכן בו הבעיה.
מצד שני אתה אומר שגם איפוס של ההוטבוקס פותר לך את הבעיה, כך שייתכן שמשהו ב TPLINK מסתנכרן מחדש לאחר איפוס ההוטבוקס (למרות שגם ללא איפוס, בחיבור ישיר של ההוטבוקס למחשב יש לך אינטרנט). רוב הסיכויים שמשהו בין הסנכרון של ההוטבוקס ל TPLINK לא עובד כמו שצריך עם סיכוי גבוה שהחלפה שלו (אפילו עם נתב פשוט אחר לצורך הבדיקה) תפתור את הבעיה.
מצד שני אתה אומר שגם איפוס של ההוטבוקס פותר לך את הבעיה, כך שייתכן שמשהו ב TPLINK מסתנכרן מחדש לאחר איפוס ההוטבוקס (למרות שגם ללא איפוס, בחיבור ישיר של ההוטבוקס למחשב יש לך אינטרנט). רוב הסיכויים שמשהו בין הסנכרון של ההוטבוקס ל TPLINK לא עובד כמו שצריך עם סיכוי גבוה שהחלפה שלו (אפילו עם נתב פשוט אחר לצורך הבדיקה) תפתור את הבעיה.