סמסונג LA32R81B כמה שאלות.
טוב אז קיבלתי אותה לפני כמה ימים והתרשמותי ממנה היא כך:
•בחיבור לPS3 התמונה מדהימה, אין טענות!
• בחיבור למחשב רואים יפה ומדוייק, אבל וזה אבל גדול, את סרטי הXVID רואים די גרוע!
וזאת בעיה לא קטנה כי רוב השימוש שלי בטלויזיה זה סרטי XVID.
עכשיו, האם זו שאלה של כיול נכון או שפשוט האיכות של סרטי XVID לא מספיק טובה למסכים מהסוג הזה?
מפריעה לי בעיקר תחושת הגרעיניות בסרט.
עוד מישהו מחובר למחשב עם הטלויזיה הזו ורוצה לשתף חוויות?
אני אשמח לשמוע איך זה ניראה אצלכם (אני מדבר על XVID ולא HD)
•בחיבור לPS3 התמונה מדהימה, אין טענות!
• בחיבור למחשב רואים יפה ומדוייק, אבל וזה אבל גדול, את סרטי הXVID רואים די גרוע!
וזאת בעיה לא קטנה כי רוב השימוש שלי בטלויזיה זה סרטי XVID.
עכשיו, האם זו שאלה של כיול נכון או שפשוט האיכות של סרטי XVID לא מספיק טובה למסכים מהסוג הזה?
מפריעה לי בעיקר תחושת הגרעיניות בסרט.
עוד מישהו מחובר למחשב עם הטלויזיה הזו ורוצה לשתף חוויות?
אני אשמח לשמוע איך זה ניראה אצלכם (אני מדבר על XVID ולא HD)
תשמע גם לי יש את הR81 ...
והרשמים שלי הם כאלה..
HD למרות שלא שאלת רואים מדהים!! אין לי מילה אחרת לתאר..
XVID רואים טוב השאלה היא באיזה איכות הXVID לפי מיטב הבנתי יש מספר איכויות לXVID ואם זה הסוג הטוב אז רואים מצויין...
לגבי צפייה בTV שגם את זה לא שאלת רואים דיי סביר...בהתחשב בחיבור SCART ל RCA בקרוב לSVIDEO ואולי יהיה עוד שיפור קל..
לגבי הכיול הטכנאי של סם ליין שהיה אצלי עשה את הכיול למרות שגם לאחר מכן שיחקתי עם זה לא מעט כדי להגיע לתוצאות הטובות בעיניי..
והרשמים שלי הם כאלה..
HD למרות שלא שאלת רואים מדהים!! אין לי מילה אחרת לתאר..
XVID רואים טוב השאלה היא באיזה איכות הXVID לפי מיטב הבנתי יש מספר איכויות לXVID ואם זה הסוג הטוב אז רואים מצויין...
לגבי צפייה בTV שגם את זה לא שאלת רואים דיי סביר...בהתחשב בחיבור SCART ל RCA בקרוב לSVIDEO ואולי יהיה עוד שיפור קל..
לגבי הכיול הטכנאי של סם ליין שהיה אצלי עשה את הכיול למרות שגם לאחר מכן שיחקתי עם זה לא מעט כדי להגיע לתוצאות הטובות בעיניי..
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הגרעיניות זה בגללל האיכות של הסרט, קצת קשה לראות DIVX ב LCD אחרי שראית בטלויזיה רגילה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
יש לי ג'יפורס מובנה דגם 6150, אבל הוא תומך בHD והוא די מיועד ספציפית לHTPC.
בכל מקרה אני לא יודע איפה אתם מוצאים את התכנים שלכם אבל לי קשה למצוא תכנים בHD.
עוד שבוע אני רוכש את הRADEON 1900XT ואראה אם יש שיפור איתו.
אגב בפלזמה רואים יותר טוב בסרטי XVID? ומה הרזולוציה של מסך פלזמה?
בכל מקרה אני לא יודע איפה אתם מוצאים את התכנים שלכם אבל לי קשה למצוא תכנים בHD.
עוד שבוע אני רוכש את הRADEON 1900XT ואראה אם יש שיפור איתו.
אגב בפלזמה רואים יותר טוב בסרטי XVID? ומה הרזולוציה של מסך פלזמה?
תשקול לשדרג צאת כרטיס המסך הוא בהחלט יהווה שיפור באיכות בדומה למערכת סטריאו יש הטוענים שבלי מקור טוב רמקולים טובים אף פעם לא ינוצלו במלואם במקרה שלך המקור הואר כרטיס המסך ויש מקום להשקיע בו
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
כמו שאמרתי אני רוכש שבוע הבא את הRADEON 1900XT שלפני שנה היה הכרטיס הטוב ביותר בשוק ועדיין סוחב לא רע בכלל במחיר של 500 ש"ח.
אני לא בטוח עד כמה יהיה שיפור בסרטי XVID, הרי האיכות של הסרט היה הקובעת ולא סוג הכרטיס.
אני לא בטוח עד כמה יהיה שיפור בסרטי XVID, הרי האיכות של הסרט היה הקובעת ולא סוג הכרטיס.