תקיעות בתמונה- חשיבות איכות הכבל המקשר בין הממיר לטלוויזיה?
אני מחובר להוט בעל ממיר טומסון דוקסיס (הכסוף).
הממיר מחובר לטלוויזיה בעזרת כבל סקארט שבא עם הממיר.
ושמתי לב למיני תקיעות בתמונה, התקיעות אומנם מזעריות מאוד ולא בתדירות גבוה.
חשבתי שאולי הכבל עושה את הבעיה ובדקתי שהוא מחובר כראוי ואכן הוא מחובר טוב ולא רופף.
מה יכולה להיות הבעיה ? או האם קניית כבל איכותי נחוצה - הן מבחינת הקפיצות הללו והן מבחינת שיפור איכות התמונה.
הממיר מחובר לטלוויזיה בעזרת כבל סקארט שבא עם הממיר.
ושמתי לב למיני תקיעות בתמונה, התקיעות אומנם מזעריות מאוד ולא בתדירות גבוה.
חשבתי שאולי הכבל עושה את הבעיה ובדקתי שהוא מחובר כראוי ואכן הוא מחובר טוב ולא רופף.
מה יכולה להיות הבעיה ? או האם קניית כבל איכותי נחוצה - הן מבחינת הקפיצות הללו והן מבחינת שיפור איכות התמונה.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
guy11
אין קשר לסוגי המסכים... כנראה בעיה במחברים/בממיר..
Oran
הייתה תקופה שהייתה יציאה של כמה ממירים בעיתיים מהמחסנים... בכל אופן אם בדקת חיבורים (שזה גם מה שנציג טכני יעשה מולך טלפונית) מה שנשאר זה לזמן טכנאי ולבדוק את זה..
לי אישית היו בעיות עם כמה ממירים והתברר לאחר בדיקה של טכנאי בכיר שהבעיה הייתה בתשתית עצמה והיו צריכים להחליף כמה חוטים בקיר... תבקש שיגיעו לבדוק זאת!
אין קשר לסוגי המסכים... כנראה בעיה במחברים/בממיר..
Oran
הייתה תקופה שהייתה יציאה של כמה ממירים בעיתיים מהמחסנים... בכל אופן אם בדקת חיבורים (שזה גם מה שנציג טכני יעשה מולך טלפונית) מה שנשאר זה לזמן טכנאי ולבדוק את זה..
לי אישית היו בעיות עם כמה ממירים והתברר לאחר בדיקה של טכנאי בכיר שהבעיה הייתה בתשתית עצמה והיו צריכים להחליף כמה חוטים בקיר... תבקש שיגיעו לבדוק זאת!
Stay foolish