גיבוי/העברת ווטסאפ ממכשיר אחד למכשיר אחר בלי סים

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
mechubar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום. אני מחפש ליצור גיבוי של כל שיחות הווטסאפ ממכשיר מסוים לפני שאני מפרמט אותו ומבטל גם את המספר והסים קארד שלו.
אני רוצה שיהיה לי את הגיבוי הזה במחשב או על מכשיר טלפון אחר שיש לי בצד (בלי מספר טלפון, בלי סים).
אני רוצה גיבוי שיציג את כל השיחות מאותו מכשיר בצורה הכי דומה לזאת שרואים כשנכנסים לווטסאפ. יש לי מכשיר נוסף שהוא ללא שימוש שאני יכול לשים עליו את הווטסאפ אם יש דרך כזאת, אלא אם יש דרך ליצור מסמך במחשב או דרך אחרת במחשב.
לא ברור לי אם אני יכול להעביר ווטסאפ למכשיר אחר ותישאר לי גישה לכל הצ'אטים שהיו בו גם אחרי כמה חודשים, כי באתר של ווטסאפ מופיע שהם מוחקים את החשבון אם אתה לא משתמש באפליקציה משך 120 יום.

מבדיקה שעשיתי ברשת אני רואה שווטסאפ נותן לגבות צ'ט ספציפי אחד בלבד ולייצא אותו כ-PDF, השאלה איך עושים את זה עם כל השיחות שקיימות עם כל האנשים בבת אחת? האם יש דרך ללא תשלום לבצע את זה?

תודה.

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

אפשר להשתמש בשתי מכשירים על וואטספ אחד . ״מכשיר מקושר ״ יש כמה תנאים שהמכשיר יהיה בסנכרון כל 14 ימים אחרת זה יתבטל הסכנרון במכשיר המקושר ..
https://www.gadgety.co.il/291792/whatsa ... companion/

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #3 

אין בעיה לעשות גיבוי לגוגל דרייב מהמכשיר הישן להעביר את הסים למכשיר אחר לאקטב ממנו את חשבון הוואטסאפפ תחת המספר ולשחזר את כל השיחות מהגיבוי מהדרייב.
אם תבטל את המספר והסים לא יהיה אקטיבי עלולה להיות לך בעיה אחרי תקופת מה, ובמיוחד אם המספר יוקצה למישהו אחר שיפעיל וואטסאפפ עם המספר החדש שלו.....
אם יש לך מספר מצומצם של שיחות חשובות הייתי שוקל להתחבר עם החשבון מהמחשב ובהקלטת מסך לתעד ולגלול את השיחות החשובות אחת את כדי להבטיח שיהיה לך תיעוד

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”