חיבור DVD לרסיבר פיוניר VSX-D514

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
TTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אוקיי פעם ראשונה שלי בפורום ולפי מה שראיתי יש פה אנשים שיכולים לעזור לי
קיבלתי רסיבר פיוניר D514 וישבתי אתמול על החיבורים ויש בעיה:
אני רוצה לחבר את הDVD בכבל אופטי אבל הכניסה אופטית ברסיבר (היחידה) היא כניסה של TV אז כשאני מחבר לשם את האופטי של הDVD ושם את הרסיבר על DVD אני לא שומע אותו אלא כאשר אני שם את הרסיבר על מצב TV (הגיוני).
עכשיו חשבתי להשתמש ב SIGNAL SELECT ברסיבר אבל זה לא עזר, אפילו ניתקתי הכל והשארתי רק את הכבל אופטי מחובר בין הDVD והרסיבר ועדיין הוא לא מוצא אותו ולא מוכן להשמיע אותו כ DVD.
אני בטוח שיש דרך לחבר את הכבל אופטי לכניסה הזאת ולהגדיר לו שזה DVD רק שאני לא יודע איך, אם למישהו יש פתרון אני אשמח.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

זה רק LABEL, מה זה משנה איך קוראים לכניסה?
בטוח ניתן לשנות את השמות, מה ה-MANUAL אומר על זה?
ומה עם חיבור קואקסיאלי ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לא די שתלחץ DVD בשלט. אתה חייב לעשות "שיוך" לכניסה האופטית שתהיה בשימוש ה-DVD. את זאת עושים בתפריטי ה-SETUP של הרסיבר
נערך לאחרונה על ידי Vick ב 01/09/2005 20:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

TTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

נכון זה רק השם ולי זה באמת לא מפריע אבל יש אנשים בבית שזה מפריע להם והם מעקשים שהחיבור יהיה באופטי
כשאני מחבר קואקסלי את הDVD ואת הממיר HOT בחיבור רגיל הכל עובד אבל אנשים בכל זאת מתעקשים שאני אמצא לזה פתרון ואני אחבר עם אופטי את הDVD (אלוהים יודע למה)

עברתי על החוברת הפעלה ולא מצאתי שם איך אני גורם לו לקלוט שהאופטי זה DVD

עוד משהו ששמתי לב עכשיו: כשהאופטי של הDVD מחובר לכניסה של האופטי והממיר מחובר בחיבור רגיל (אנלוגי) לרסיבר, הרסיבר לא משמיע את האנלוגי כנראה כשיש כבל מחובר בכניסה של הTV האופטית הוא מתעלם מהכניסת TV האנלוגית.

TTom פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

וואלה אנשים תודה
בסוף מצאתי את זה יש תפריט שמשנה את ההגדרה ושם אני מגדיר לו את הכניסה ככניסת DVD
עכשיו אבל אני צריך לחבר את רסיבר לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות את התפריט הזה בכלל

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #6 

בטח יש לך יציאה ברסיבר שנקראת MONITOR OUT ממנה תחבר לטלויזיה...את יציאת ה-VIDEO בדי וי די תחבר ל-VIDEO IN ברסיבר. זהו הכל יעבוד כעת:)
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”