איך לצפות במצלמות אבטחה מרחוק?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מאחורי NAT, אי אפשר.
תתקשר להוט ותגיד להם שאתה לא מצליח להתחבר ולראות מצלמות, שיוציאו אותך מה-cgNAT.
לאחר מכן תוכל להשתמש ב-NO-IP כי כתובת ה-IP החיצונית יכולה להשתנות.
לאחר מכן תוכל להשתמש ב-NO-IP כי כתובת ה-IP החיצונית יכולה להשתנות.
-
shot01
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: shon
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חשבתי שכל הצורך ב NO-IP הוא בגלל שיש NAT, ואם אין NAT - אין צורך ב NO-IP, כי באמת הכתובת קבועה13/05/2023 23:48TheCoolest כתב: אם אתה מאחורי NAT, אי אפשר.
לאחר מכן תוכל להשתמש ב-NO-IP כי כתובת ה-IP החיצונית יכולה להשתנות....
יש לי IPV6. הכתובת הזאת לא משתנה?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
יש NAT כפול, ה-NAT של הראוטר שלך (שעליו יש לך שליטה) וה-NAT של הספק, עליו אין לך שליטה ולכן אתה לא יכול פתוח פורטים דרכו.
IPV6 הוא לא קבוע, אבל אמור לאפשר לעקוף את ה-NAT. אז אם NO-IP או מה שלא תבחר תומך בזה, אולי זה יעשה את העבודה. אף לא עבדתי עם IPV6.
IPV6 הוא לא קבוע, אבל אמור לאפשר לעקוף את ה-NAT. אז אם NO-IP או מה שלא תבחר תומך בזה, אולי זה יעשה את העבודה. אף לא עבדתי עם IPV6.
-
shot01
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: shon
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
15/05/2023 18:27TheCoolest כתב: יש NAT כפול, ה-NAT של הראוטר שלך (שעליו יש לך שליטה) וה-NAT של הספק, עליו אין לך שליטה ולכן אתה לא יכול פתוח פורטים דרכו.
IPV6 הוא לא קבוע, אבל אמור לאפשר לעקוף את ה-NAT. אז אם NO-IP או מה שלא תבחר תומך בזה, אולי זה יעשה את העבודה. אף לא עבדתי עם IPV6....
15/05/2023 20:38shmizan כתב: קיבלת הסבר טוב.
בשורה תחתונה אם יש לך ipv6 רוב הסיכויים שהוא לא תחת cgnat, ואז כל מה שנשאר לך הוא להריץ dynamic dns agent כמו no-ip על המחשב ותהיה לך גישה (אם תפתח פורטים)...
15/05/2023 21:54nir11 כתב: אין NAT ב IPV6. זה כל הרעיון. אחת הסיבות להתפוצצות כמות הכתובות היא ה IOT והרעיון שלכל דבר כזה יהיה IP אמיתי. בלי NAT....
צירפתי תמונות מההגדרות במצלמה.15/05/2023 22:11shmizan כתב: לא מבין בזה יותר מדי, אבל זכור לי שקראתי על כך שעדיין יש אפשרות ל-nat תחת ipv6 (בלי קשר לבעיה שהוא בא לפתור ולשימוש שלו אצל ספקיות).
בכל מקרה כדאי לוודא גישה מבחוץ ואז אין ספק...
אשמח להדרכה מה צריך לשנות ולהגדיר?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא ממש מכיר את הנושא יותר מדי לעומק, אבל לפי מה שאני רואה בצילומי מסך אין כאן שום אזכור ל-IPV6.
אם אני צודק, אז הוא לא יעזור לך, ואתה צריך לצאת מה-NAT של הספק כדי שתוכל לפתוח פורטים עם IPV4.
אם אני צודק, אז הוא לא יעזור לך, ואתה צריך לצאת מה-NAT של הספק כדי שתוכל לפתוח פורטים עם IPV4.