NAD מוציאים בקרוב לשיווק מגבר סטריאו מעניין:
https://nadelectronics.com/product/c-30 ... amplifier/
נראה שזה דגם שיוצא בהמשך למהדורה המוגבלת של אותו מוצר, ה NAD C 3050 LE ובמחיר אטרקטיבי יותר של כ$1300.
NAD C 3050
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
נראה מעניין, ובלי ספק עיצוב רטרו נאה (בתחילה לא הייתי בטוח אם המחוונים אמיתיים או מוקרנים על מסך, בדומה למקובל כיום; טוב לדעת שהם אמיתיים). קצת מאכזב שהוא D-class, אני לא משתגע על הצליל שהטכנולוגיה הזו מייצרת. אבל ייתכן שאופתע לטובה אם וכאשר אבחן אותו. ממבט חטוף במפרט וכו', לא ברור אם יש כלל הבדל בינו לבין ה-LE שהופיע קצת קודם. בכל אופן המחיר אכן יותר מתקבל על הדעת.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
יכול להיות שזה בדיוק אותו מוצר רק כבר לא "במהדורה מוגבלת". אם הבנתי נכון, ההפרש במחיר הוא בזה שהיקר מגיע עם BlueOS ובמהדורה הרגילה ללא אבל ניתן להוסיף בתוספת תשלום.14/05/2023 16:51dragon כתב: נראה מעניין, ובלי ספק עיצוב רטרו נאה (בתחילה לא הייתי בטוח אם המחוונים אמיתיים או מוקרנים על מסך, בדומה למקובל כיום; טוב לדעת שהם אמיתיים). קצת מאכזב שהוא D-class, אני לא משתגע על הצליל שהטכנולוגיה הזו מייצרת. אבל ייתכן שאופתע לטובה אם וכאשר אבחן אותו. ממבט חטוף במפרט וכו', לא ברור אם יש כלל הבדל בינו לבין ה-LE שהופיע קצת קודם. בכל אופן המחיר אכן יותר מתקבל על הדעת....
Jack of some trades, master of none
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
גם אני חשבתי כך. זה בהחלט אפשרי.14/05/2023 18:52Avi_Dagan כתב: יכול להיות שזה בדיוק אותו מוצר רק כבר לא "במהדורה מוגבלת". אם הבנתי נכון, ההפרש במחיר הוא בזה שהיקר מגיע עם BlueOS ובמהדורה הרגילה ללא אבל ניתן להוסיף בתוספת תשלום....
.Anything can be done, but it's only done if it's done