צפיה בסרט HD-DVD מלא במחשב
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
שלום,
הגיע אלי סרט HD-DVD מלא בגודל של 20 גיגה
עד עכשיו את כל החומר של ה HD הצלחתי להפעיל באמצעות אחת משלושת התוכנות: ZP VLC PDVD
נפתחו לי שתי תיקיות
1. ADV_OBJ
2. HVDVD_TS
בדר"כ אני מפעיל קובץ TS מהתיקייה השניה שציינתי אבל במקרה הזה (פעם ראשונה הגיע סרט מקורי ולא מכווץ) אבל במקרה הזה רק קובץ אחד עובד מן התיקייה הראשונה של ה MENU שבו אני בוחר שפה ואז זהו, כלומר לא ברור לי איך אני צופה בסרט
אודה אם מישהו יכול להסביר לי מה הנוהל בצפיה בסרטים אלו
תודה
הגיע אלי סרט HD-DVD מלא בגודל של 20 גיגה
עד עכשיו את כל החומר של ה HD הצלחתי להפעיל באמצעות אחת משלושת התוכנות: ZP VLC PDVD
נפתחו לי שתי תיקיות
1. ADV_OBJ
2. HVDVD_TS
בדר"כ אני מפעיל קובץ TS מהתיקייה השניה שציינתי אבל במקרה הזה (פעם ראשונה הגיע סרט מקורי ולא מכווץ) אבל במקרה הזה רק קובץ אחד עובד מן התיקייה הראשונה של ה MENU שבו אני בוחר שפה ואז זהו, כלומר לא ברור לי איך אני צופה בסרט
אודה אם מישהו יכול להסביר לי מה הנוהל בצפיה בסרטים אלו
תודה
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
זה בידיוק מה שעשיתי
ומשום מה הפעם זה עבד...
תודה רבה,
אבל משום מה כרגיל ה PDVD לא מוציא לי DD או DTS, רק ב ZOOMPLAYER אני מצליח.
איך מגדירים את ה PDVD שיוציא אות דיגיטלי ?
אני מחובר ישירות למגבר ובדרך + AC3FILTER שעבדים תחת הגדרת SPDIF ב ZP אבל משום מה ב PDVD לא מצליח.
טנקס
ומשום מה הפעם זה עבד...
תודה רבה,
אבל משום מה כרגיל ה PDVD לא מוציא לי DD או DTS, רק ב ZOOMPLAYER אני מצליח.
איך מגדירים את ה PDVD שיוציא אות דיגיטלי ?
אני מחובר ישירות למגבר ובדרך + AC3FILTER שעבדים תחת הגדרת SPDIF ב ZP אבל משום מה ב PDVD לא מצליח.
טנקס
powerdvd לא משתמש ac3filter הוא משתמש בקודקים שלו ו כל עוד אתה מכווון על spdif בpowerdvd ובכרטיס קול גם זה צריך לעבוד .
מה שנשאר לבדוק את הרסיבר , יש רסיבר שצריך לכוון איזה אות הם מקבלים : optic או analog אז תבדוק את זה .
מה שנשאר לבדוק את הרסיבר , יש רסיבר שצריך לכוון איזה אות הם מקבלים : optic או analog אז תבדוק את זה .
pre= rotel rsp 976
amp=sunfire 7200
speakers = klipsch 82 family
display =un55b7000
media = htpc
amp=sunfire 7200
speakers = klipsch 82 family
display =un55b7000
media = htpc