ASUS ירידה באיכות ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 765 פעמים

שליחה #1 

אחרי המקרה של סטיב:

והתגובה של ג'יי:

האם מישהו פה שם לב לירידה כלשהי באיכות המוצרים של אסוס ?
אני באופן אישי מאד אוהב את הרכיבים שלהם, בעיקר לוחות אם, בזכות התוכנה העדיפה. את msi אני פשוט לא אוהב וג'יגהביט נותנים בהחלט את התמורה הטובה ביותר לכסף אבל במחיר תוכנה מבולגנת ולא טובה.

נ.ב
ברור לי שאלו ערוצים שמחפשים דרמה בתקופה שאין כמעט דברים חדשים בשוק שמעניינים מישהו, בגלל זה אני תוהה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אולי זאת דרמה, אבל הגישה של אסוס לא משרה בי ביטחון.
אני משתמש בלוח X470 של אסרוק מסוף 2018, עבר 3 מעבדים (סדרה 2000, 1000 ועכשיו 5000) והכל פשוט עובד מושלם על הלוח הזה.
עניין ה"תוכנה" קצת לא ברור. אתה מתכוון לביוס או לתוכנה שלהם לוינדוס? הביוס אצלי נראה בסדר גמור, אולי סידור הדברים קצת שונה מחברות אחרות אבל אם זה ממש חשוב לומדים את זה. עבורי הרבה יותר חשוב שהמחשב יעבוד בצורה יציבה ושהלוח לא ינסה לשרוף לי את המעבד בכוח... ואח"כ החברה תשחרר עדכון ביוס בטא (שלא באמת מתקן את הבעיה) ותסיר את האחריות אם אבחר להשתמש בו.

ChinggisKhan פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 765 פעמים

שליחה #3 

אני מתכוון לגם וגם. נכון שהכי נכון לעבוד עם הביוס אבל היום יש לכל החברות תוכונת בסביבת ווינדוס (AI, Afterburner, Easy Tune) שמאפשרות לעשות קצת אוברקלוקינג בצורה נוחה יחסית

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

להגיד את האמת, לא עשיתי OC כבר עשור.
עשיתי OC ל-i7-2600K שלי והגעתי איתו ל-4500, אחרי כמה שנים התחילו בעיות יציבות, אז הורדתי אותו ל-4300.
עם הרייזן אני לא רואה טעם ב-OC. למרות שכן אפשר לסחוט עוד כמה אחוזים, השאלה אם זה שווה את ההתעסקות האצת השחיקה של החומרה וחום\צריכת הספק המיותרים שזה יוצר. זאת כמובן דעתי האישית, ונכון שיש הרבה אנשים שאוהבים עדיין להתעסק עם זה ולנסות לסחוט את האקסטרה אחוז. אני מעדיף ראש שקט ומחשב שעובד יציב ואפשר לסמוך על זה שלא יקפוץ לי איזה מסך כחול בזמן עבודה.
לא חושב שאי פעם השתמשתי בתוכנות של היצרנים ללוחות האם. ואני לא נותן הרבה חשיבות לסידור התפריטים בביוס, שרדתי את תקופת ה-AMI BIOS, אני אשרוד גם שינויים פה ושם בביוסים של היום. :)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”