Babylon 5: The Road Home ב 15/8/23
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
https://www.imdb.com/title/tt27712788/
https://gamerant.com/the-lighthouse-ending-explained/
יוצר הסידרה המקורית, J. Michael Straczynski, הדיע כי הופק סרט אנימציה ע"י Warner Bro שיהווה המשך לסידרה המקורית וכי הסרט כבר מוכן. כרגע אין פרטים מתי ישוחרר.
https://gamerant.com/the-lighthouse-ending-explained/
יוצר הסידרה המקורית, J. Michael Straczynski, הדיע כי הופק סרט אנימציה ע"י Warner Bro שיהווה המשך לסידרה המקורית וכי הסרט כבר מוכן. כרגע אין פרטים מתי ישוחרר.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 18/06/2023 16:30, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Re: Babylon 5 תקבל סרט המשך באנימציה
השאלה היא מי זוכר משהו מזה, מעבר לזה שמאוד אהבתי את הסדרה בזמנה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני רואה את הסידרה הזו כל כמה שנים. אחת מסדרות המד"ב הכי טובות לטעמי, החל בקאסט מופלא (Andreas Katsulas שעשה את ג'אקר לאחת הדמויות הכי נזכרות בעיניי, כנ"ל Peter Jurasik עם לאנדו מולארי ועוד), וכלה בכתיבה הדוקה שנעשתה מתחילתה העונה הראשונה לסופה, ולא כטלאים טלאים כמו רב סדרות הטלוויזיה. יוצר הסידרה הוא לדעתי אחד הכותבים הכי פחות מוערכים בתעשיה ואני לא מבין עד היום למה לא נתנו לו לעשות עוד פרויקטים כאלו.
כל פעם שיוצא גירסה חדשה אני צופה שוב. צפיתי בזמנו ששודר בטלוויזיה (לא זוכר היכן), צפיתי שוב שיצאה גירסת DVD, כיצאה גירסת HD, כשהכרתי את הסידרה לבת הזוג ה"חדשה" שלי בזמנו ועוד עוד. החלום שלי הוא REMAKE לסידרה שיסדר את ה CGI. הדבר היחיד לדעתי שלא עומד במבחן הזמן.
אני זוכר הרב בע"פ נראה לי - ועדיין נהנה כל פעם מחדש.
כל פעם שיוצא גירסה חדשה אני צופה שוב. צפיתי בזמנו ששודר בטלוויזיה (לא זוכר היכן), צפיתי שוב שיצאה גירסת DVD, כיצאה גירסת HD, כשהכרתי את הסידרה לבת הזוג ה"חדשה" שלי בזמנו ועוד עוד. החלום שלי הוא REMAKE לסידרה שיסדר את ה CGI. הדבר היחיד לדעתי שלא עומד במבחן הזמן.
אני זוכר הרב בע"פ נראה לי - ועדיין נהנה כל פעם מחדש.
-
Huber
- חבר במועדון HT

https://www.cbr.com/babylon-5-animated- ... date-info/
באמצע יוני נקבל פרטים נוספים כגון תאריך שחרור וטריילר:
באמצע יוני נקבל פרטים נוספים כגון תאריך שחרור וטריילר:
-
Huber
- חבר במועדון HT

https://www.hollywoodreporter.com/movie ... 235483312/
‘Babylon 5: The Road Home’ Voice Cast Unveiled (Exclusive)
J. Michael Straczynski's project brings back the original stars as well as new additions.
J. Michael Straczynski's project brings back the original stars as well as new additions.
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

https://movieweb.com/babylon-5-movie-j- ... interview/
Here are some other interesting things that Straczynski said in the interview:
The film will feature the original voice cast from the series.
The film will be set in the same continuity as the series, but it will also introduce some new characters and concepts.
The film will be a "standalone" story, but it will also tie into the events of the series.
The film will feature the original voice cast from the series.
The film will be set in the same continuity as the series, but it will also introduce some new characters and concepts.
The film will be a "standalone" story, but it will also tie into the events of the series.
צפיתי.
+ האנימציה מושקעת, טובה ומתעלה על ה-CGI של המקור (עברו הרבה שנים מאז).
+ הדמויות נאמנות למקור ולעלילה. זה לא מובן מאליו היום.
+ הדיבוב של השחקנים המקוריים מוסיף הרבה. כיף להיזכר.
- הסיפור עצמו לא הכי מעניין והוא גם חזרה כמעט זהה על קו עלילה (מצויין) שכבר נטחן לעייפה. פספוס.
- הקריצות העצמיות עם דמויות שמדברות על זכויות יוצרים או שוברות את הקיר הרביעי עם בדיחות לא מצחיקות פשוט הורסות את החוויה.
בסה"כ חביב ומומלץ לאוהבי הסדרה.
+ האנימציה מושקעת, טובה ומתעלה על ה-CGI של המקור (עברו הרבה שנים מאז).
+ הדמויות נאמנות למקור ולעלילה. זה לא מובן מאליו היום.
+ הדיבוב של השחקנים המקוריים מוסיף הרבה. כיף להיזכר.
- הסיפור עצמו לא הכי מעניין והוא גם חזרה כמעט זהה על קו עלילה (מצויין) שכבר נטחן לעייפה. פספוס.
- הקריצות העצמיות עם דמויות שמדברות על זכויות יוצרים או שוברות את הקיר הרביעי עם בדיחות לא מצחיקות פשוט הורסות את החוויה.
בסה"כ חביב ומומלץ לאוהבי הסדרה.
תודה10/05/2023 14:28Huber כתב: אני רואה את הסידרה הזו כל כמה שנים. אחת מסדרות המד"ב הכי טובות לטעמי, החל בקאסט מופלא (Andreas Katsulas שעשה את ג'אקר לאחת הדמויות הכי נזכרות בעיניי, כנ"ל Peter Jurasik עם לאנדו מולארי ועוד), וכלה בכתיבה הדוקה שנעשתה מתחילתה העונה הראשונה לסופה, ולא כטלאים טלאים כמו רב סדרות הטלוויזיה. יוצר הסידרה הוא לדעתי אחד הכותבים הכי פחות מוערכים בתעשיה ואני לא מבין עד היום למה לא נתנו לו לעשות עוד פרויקטים כאלו.
אני זוכר הרב בע"פ נראה לי - ועדיין נהנה כל פעם מחדש....
לא ידעתי שיצאה גרסת hd
מחזק את כל מה שרשמת
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אהבתי.
מקורי? לא ממש. עשוי היטב, מהנה ומשעשע? בהחלט. אני אהבתי.
2 דברים שלא אהבתי. משום מה הדמויות המצוירות לא תמיד דומות לשחקנים המקוריים. דלן המצוירת לא דומה בכלל לדלן מהסידרה, ג'קאר נראה שונה לחלוטין וכו. מניח שזה בגלל שהשחקנים המקוריים נפטרו ואולי ליוצרי הסידרה אין חוזה שמרשה להם להשתמש בדמויות שלהם בחומר עתידי, אבל עדיין די הורס את ה immersion. הפריע לי כל פעם שדמות כזו או אחרת צצה על המסך ונראתה שונה לחלוטין. כנ"ל הדיבוב. אני מבין שהשחקנים המקוריים של חלק מהדמויות לא עימנו, אבל יכלו להביא מדובבים שישמעו קרוב למקור (שוב, דלן וג'קאר כדוגמא מושלמת אבל לא היחידים). השילוב לש דמות + קול שלא דומה בכלל למקור די הורס לדעתי ויכל להיפתר די בקלות.
2 דברים שלא אהבתי. משום מה הדמויות המצוירות לא תמיד דומות לשחקנים המקוריים. דלן המצוירת לא דומה בכלל לדלן מהסידרה, ג'קאר נראה שונה לחלוטין וכו. מניח שזה בגלל שהשחקנים המקוריים נפטרו ואולי ליוצרי הסידרה אין חוזה שמרשה להם להשתמש בדמויות שלהם בחומר עתידי, אבל עדיין די הורס את ה immersion. הפריע לי כל פעם שדמות כזו או אחרת צצה על המסך ונראתה שונה לחלוטין. כנ"ל הדיבוב. אני מבין שהשחקנים המקוריים של חלק מהדמויות לא עימנו, אבל יכלו להביא מדובבים שישמעו קרוב למקור (שוב, דלן וג'קאר כדוגמא מושלמת אבל לא היחידים). השילוב לש דמות + קול שלא דומה בכלל למקור די הורס לדעתי ויכל להיפתר די בקלות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא רישמית אבל יש ברשת פרויקט של מעריצים שעשו UPSCALE בעצמם. משמעותית יותר טוב מהמקור באיכות הווידאו....
יש לי את זה רק ברמה של dvd קובץ של mp4 לתצוגה של 4/3 (איך שלא קוראים לזה).20/08/2023 9:57Huber כתב: לא רישמית אבל יש ברשת פרויקט של מעריצים שעשו UPSCALE בעצמם. משמעותית יותר טוב מהמקור באיכות הווידאו....
אשמח להפניה כמו שם הפצה שאוכל לחפש אונליין.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לדעתי,הקטע הטוב היחידי בסרט הוא שהצללים פולשים לבבילון 5(הרחבה של עתיד אפשרי שהיה אמור לקרות בעונה הראשונה).כל השאר בסרט-דיי מטופש.למה הוורלונים צריכים לדחוף את הירח על כדור הארץ?? יש להם משמידי כוכבים שלמים..וכן-עיוותו את הדמות של ג'קאר לגמרי.20/08/2023 9:56Huber כתב: אני אהבתי.
2 דברים שלא אהבתי. משום מה הדמויות המצוירות לא תמיד דומות לשחקנים המקוריים. דלן המצוירת לא דומה בכלל לדלן מהסידרה, ג'קאר נראה שונה לחלוטין וכו. מניח שזה בגלל שהשחקנים המקוריים נפטרו ואולי ליוצרי הסידרה אין חוזה שמרשה להם להשתמש בדמויות שלהם בחומר עתידי, אבל עדיין די הורס את ה immersion. הפריע לי כל פעם שדמות כזו או אחרת צצה על המסך ונראתה שונה לחלוטין. כנ"ל הדיבוב. אני מבין שהשחקנים המקוריים של חלק מהדמויות לא עימנו, אבל יכלו להביא מדובבים שישמעו קרוב למקור (שוב, דלן וג'קאר כדוגמא מושלמת אבל לא היחידים). השילוב לש דמות + קול שלא דומה בכלל למקור די הורס לדעתי ויכל להיפתר די בקלות....
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
-
Huber
- חבר במועדון HT

tolaat01 - אם אתה בצפון מוזמן לבוא להעתיק.
-
Huber
- חבר במועדון HT

...
זה מה שיש אצלי:
Babylon.5.S01.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTb[rartv]
כל פרק שוקל בערך 3 גיגה. מצרף סקירנשוט עם הפרטים, אשמח אם תוכל לצרף את שלך להשוואה: