הגדרת חיבור ip קבוע של הוט ב fortigate 30e
שלום,
עברתי מבזק להוט, חבילה של 200/5 כי אני צריך ip קבוע ומעבר למהירות הזו אין תמיכה לדבריהם.
נתנו לי שם משתמש וסיסמה, הראוטר שלהם מוגדר כ bridge אך אינני מצליח להגדיר ב Fortigate את החיבור כדי לגלוש.
מקודם היה חיבור בזק עם שם משתמש וסיסמה, וזה כנראה לא אותה צורת הגדרה כי החלפתם לא עזרה.
אשמח להוראות.
תודה.
עברתי מבזק להוט, חבילה של 200/5 כי אני צריך ip קבוע ומעבר למהירות הזו אין תמיכה לדבריהם.
נתנו לי שם משתמש וסיסמה, הראוטר שלהם מוגדר כ bridge אך אינני מצליח להגדיר ב Fortigate את החיבור כדי לגלוש.
מקודם היה חיבור בזק עם שם משתמש וסיסמה, וזה כנראה לא אותה צורת הגדרה כי החלפתם לא עזרה.
אשמח להוראות.
תודה.
DMZ זה אומר שהציוד שלפני הפורטי כתובת אחת ממנו מוגדרת כי dmz ומחוברת ליציאת wan של הפורטי...
וכל העומס של החיבור בחייגן l2tp אהיה על הציוד שלפני הפורטי שזה ההוטבוקס וגם בתצורה הזו אתה לא תקבל 200ֿ
בחיבור חייגן על הוטבוקס בחבילה של ה 200 אתה תגרד בסביבות ה 100-110 מגה וגם בגלל שזה שני ראוטרים אהיה לך
דאבל נאט,עם אתה בכל זאת מתעקש להגדיר את החיבור על הפורטי חפש בגוגל יש מיליון מדריכים.
חוץ מזה הפורטי שיש לך אתה יכול לשים אותו כי מעמד לעציץ מדובר על דגם בסיסי ביותר ואני מניח שאין לך רישוי עליו
אז גם עם תגדיר חוץ מראוטינג לא יתן לך כלום.