שאלה למומחים בחשמל
-
קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
אשתי קנתה סלולרי שסופק ללא מטען אך היבואן מציע בתשלום נוסף מטען של 25W
האם במקום המטען המוצע אני יכול לקנות מטען איכותי שמספק 65W וואט ויש לו 3 כניסות לכבלי USB שונים ולהשתמש בו לטלפון החדש מבלי לגרום לו נזק גם אם אני מטעין רק סלולרי אחד?
הסבר ברמה בסיסית יעזור לי מאד
תודה
האם במקום המטען המוצע אני יכול לקנות מטען איכותי שמספק 65W וואט ויש לו 3 כניסות לכבלי USB שונים ולהשתמש בו לטלפון החדש מבלי לגרום לו נזק גם אם אני מטעין רק סלולרי אחד?
הסבר ברמה בסיסית יעזור לי מאד
תודה
אין שום בעיה לקנות גם מטען שיוציא 1000W.
במילים פשוטות, הטלפון "יקח" את ההספק הנדרש לו.
בהנחה שההספק המקסימלי שהטלפון יכול להטען בו הוא 25W, תוכל להטעין עוד מכשירים עם המטען שיודע לספק 65W.
ישארו לך 40 וואט "פנויים" למשימה.
במילים פשוטות, הטלפון "יקח" את ההספק הנדרש לו.
בהנחה שההספק המקסימלי שהטלפון יכול להטען בו הוא 25W, תוכל להטעין עוד מכשירים עם המטען שיודע לספק 65W.
ישארו לך 40 וואט "פנויים" למשימה.
כל המטענים החכמים היום (אלו עם כמה יציאות) בעצם מבצעים "התקשרות"(מדברים) עם המכשיר שהם מטעינים כדי לדעת איזה הספק(כמה וואט - W) אפשר להוציא לו, תלוי בתמיכה של המטען. אין שום בעיה בשימוש בכזה מטען, אני קניתי מטען אחד שמטעין לי את הלפטופ+טלפון+טאבלט+שעון חכם כדי לחסוך במטענים ומקום והוא מצליח להטעין את רובם עוד בטעינה מהירה ואין שום בעיה של תאימות. רק תקנה חברה טובה, אם אתה קונה באליאקספרס ממליץ על Basues או Ugreen.
חוץ מOppo/Oneplus שמשתמשים בטכנולוגיית VOOC שלא משתמשים בהעלאת מתח לצורך טעינה מהירה אצל שאר החברות זה יעבוד. בכל מקרה הוא לא שאל על טעינה מהירה אלא על האם מטען חזק יותר יכול לפגוע בהטענת המכשיר שהתשובה אליה נענתה.