שלום לכולם ,
אשמח בעזרת ההמונים בהתלבטות בין מספר דגמי 85"
משדרג ממסך סמסונג 65" סדרת 8000, (מרוצה מאוד מסמסונג)
סמסונג 85" UE85BU8000 (למרות שבא לי לחדש קצת מהדגם הזה) אולי ללכת על QLED בתקציב דומה ?
או לחדש כבר למשהו כמו סוני 85" KE-85XH9096BAEP
פתוח לרעיונות למסך אחר ?
תקציב עד 8000 ש"ח.
שימושים: סרטים, NETFLIX, ערוצי SDR, וסרטים באיכות 4K
תודה רבה לכולם
התלבטות בין כמה מסכי 85
אני גם עם סמסונג סדרה 8000 ומרוצה, אבל כשדרוג הייתי הולך על הסוני, אנדרואיד TV (או גוגל היום), אבל אני לא יודע אם יש דגמי H עדיין כי זה דגם 2020, יש כבר דגמי J וK (לפי האלף-בית האנגלי) ביחד עם תמיכה ב dolby vision שכבר קיים המון בנטפליקס וגם סרטי 4K
תודה על המענה,06/05/2023 11:41Haimbin כתב: אני גם עם סמסונג סדרה 8000 ומרוצה, אבל כשדרוג הייתי הולך על הסוני, אנדרואיד TV (או גוגל היום), אבל אני לא יודע אם יש דגמי H עדיין כי זה דגם 2020, יש כבר דגמי J וK (לפי האלף-בית האנגלי) ביחד עם תמיכה ב dolby vision שכבר קיים המון בנטפליקס וגם סרטי 4K...
מסכים לגמריי שמערכת הפעלה אנדרואיד מאוד נוחה .
יש כרגע למכירה במרבית האתרים את הדגמים הבאים של סוני שאני מתלבט ביניהם:
הבדלים ביניהם של 1000שח קפיצה בכל דגם, מתחיל מ 7700שח והיקר ביותר 9700שח
האם באמת יש הבדל בין הדגמים שזה מצדיק את הפרמיה ביניהם ?
KE-85XH9096BAEP
KD-85X85KAEP
XR-85X90KAEP
הבדלים טכניים וויזיאולים אתה תמיד יכול לבדוק פה: https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
שמתי לך כבר את הראשונה והשנייה (כן x900h זה x90h/9006 שלנו בארץ) ואתה יכול לבדוק גם מול X90K שזה הדגם הכי מעודכן
לדעתי ההבדלים במחירים לא מצדיקים את זה.. ואם באמת תמצא את X90H בארץ (זה שרשום לא אומר שיש באמת) אז הייתי הולך עליה מבין ה3. שים לך שבKSP מציעים עליה עוד אקסטרה הנחה אם משאירים פרטים? שווה לבדוק ולי יש כרטיס אשראי MAX payback שיכול לתת לי בlastprice עד 5 אחוז החזר שזה עד 400 שקל, מאד נחמד. למי שיש מאסטרקארד יש הטבות של 10 לחודש - 100 שקל בKSP/וואלה שופס או 10% על מוצרים נבחרים בלאסטפרייס אז אתה יכול להוזיל אפילו בעוד כמה אחוזים.
שמתי לך כבר את הראשונה והשנייה (כן x900h זה x90h/9006 שלנו בארץ) ואתה יכול לבדוק גם מול X90K שזה הדגם הכי מעודכן
לדעתי ההבדלים במחירים לא מצדיקים את זה.. ואם באמת תמצא את X90H בארץ (זה שרשום לא אומר שיש באמת) אז הייתי הולך עליה מבין ה3. שים לך שבKSP מציעים עליה עוד אקסטרה הנחה אם משאירים פרטים? שווה לבדוק ולי יש כרטיס אשראי MAX payback שיכול לתת לי בlastprice עד 5 אחוז החזר שזה עד 400 שקל, מאד נחמד. למי שיש מאסטרקארד יש הטבות של 10 לחודש - 100 שקל בKSP/וואלה שופס או 10% על מוצרים נבחרים בלאסטפרייס אז אתה יכול להוזיל אפילו בעוד כמה אחוזים.