LG 42PC3RV תומכת HD???
האמת זה מוזר.
כתוב שהרזולציה של הטלוויזיה כמו שאמר PAGAZ היא 852x480 שזאת לא רזולוציה של של HD, אבל כתוב באתר של ח.י שהפלסמה כן תומכת ב HD.
האמת קשה להגיד לך עם היא תומכת.
אבל כבר קנית אז אין מה לעשות, תהנה איתה.
מי שפה באמת מבין טוב ב LCD\PLASMA מוזמן לענות על התשובה(גם אותי מעניין עם היא באמת תומכת ב HD)
כתוב שהרזולציה של הטלוויזיה כמו שאמר PAGAZ היא 852x480 שזאת לא רזולוציה של של HD, אבל כתוב באתר של ח.י שהפלסמה כן תומכת ב HD.
האמת קשה להגיד לך עם היא תומכת.
אבל כבר קנית אז אין מה לעשות, תהנה איתה.
מי שפה באמת מבין טוב ב LCD\PLASMA מוזמן לענות על התשובה(גם אותי מעניין עם היא באמת תומכת ב HD)
נילקח מאתר wisebuyטלוויזיה בהפרדה גבוהה
HDTV, High Definition Television
המונח משמש לתיאור פורמט השידור (HD) וכן למסך הטלוויזיה עצמו שתומך בשידור. הפרדה גבוהה היא פורמט שידור מתקדם שמציג תמונה משובחת ברזולוציות גבוהות ואיכות שמע דולבי דיגיטל.
מסך HDTV הוא מסך דיגיטלי ביחס גובה-רוחב 16:9 שתומך בשידורי HD, מסוגל לקלוט אותם ולהציג אותם, באופן חלקי או מלא, עם רזולוציה מינימלית של 1240x720) 720p).
הרזולוציות העיקריות בפורמט הן 720p ו- 1080i(1920x1080). האותיות מציינות את סוג הסריקה: סריקה פרוגרסיבית (p) וסקירה Interlaced.
...
בתשובה לשאלה שלך...כן היא תומכת HD אבל לא מלא
הנה המפרט שלהטלויזיה שלך:
משמע אתה תוכל לראות HD ברזולוציות 480p/720p בלי שום בעיה(480p/720p,1080i Compatible ) תמיכה מלאה ב- H/D...
ברזולצית 1080i אתה גם תראה, אך לא באיכותו המרבית, אם בגלל רזולוציה נמוכה מדי או היעדר חיבור מתאים (HDMI או DVI).
מקווה שעזרתי לך
תומכת HD
שרכשתי את הפלאזמה השאלה הראשונה שלי היתה האם היא תומכת HD והתשובה היתה כל כך החלטית וודאי שהיא תומכת בשידורים הנ''ל הרי יש לה לה כניסה HDMI שזה אומר שהיא תומכת למרות שהרזולוציה שלה היא לא 1024-768 ורוב הפלאזמות שנמכרות הם לא מהרזלוציה הזאת ועדיין מפורסמות שתומכות בHD מלא אז איך נוכל לדעת את האמת על המסכים שאנו רוכשים היום בסופרים ישנפ פלאזמות ''תומכות HD מלא'' אמיתי או לא??? 
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
תומכת HD זה לא אומר משדרת באיכות HD. זה אומר שאתה תוכל לראות את השידור, אבל אתה תראה אותו ברזולוציה של המסך.
אני אישית לא מכיר פלזמה היום שלא תומכת בשידור HD.
אני אישית לא מכיר פלזמה היום שלא תומכת בשידור HD.