יש לי שאלה לגבי הדגם של TOSHIBA 26A3000
אני יודע שצריך לחבר את הטלווזייה הזאת דרך מתאם SCART ל S-VIDEO את הבנתי.
רק אני לא יודע איפה נמצאת כניסת ה S-VIDEO.
בבקשה מישהו יכול להגיד לי איפה הכניסה הזאת נמצאת?
בצד או מאחורה?(אני ממש לפני הקנייה ועם הכניסה הזאת בצד אני יצטרך לחשוב מחדש עם לקנות אותה כי זה ממש יפריע לראות איך שהכבל יוצא מהצד)
תודה לעוזרים
רק אני לא יודע איפה נמצאת כניסת ה S-VIDEO.
בבקשה מישהו יכול להגיד לי איפה הכניסה הזאת נמצאת?
בצד או מאחורה?(אני ממש לפני הקנייה ועם הכניסה הזאת בצד אני יצטרך לחשוב מחדש עם לקנות אותה כי זה ממש יפריע לראות איך שהכבל יוצא מהצד)
תודה לעוזרים
חח.. הלוואי והייתי יכול לראות איך זה יהיה.
פשוט כשראיתי בחנות את הטלווזייה הזאת ישר ראיתי איזה הבדלים יש(בין LG LC51 לא זוכר איזה דגם של SAMSUNG וPFL5332 PHILIPS)באיכות הצפייה.
ככה שכנראה אני ילך עלייה בכל זאת, 32 אינץ' אני לא יקח מכיין שלדעתי זה יהיה גדול מדי בשבילי לחדר מצפייה של 2 מט ובגודל 26 אינץ' הטלווזיה הזאת הכי איכותית.
ככה שאין לי ממש ברירה
.
רק אני מקווה שהכבל לא ממש יפריע.
פשוט כשראיתי בחנות את הטלווזייה הזאת ישר ראיתי איזה הבדלים יש(בין LG LC51 לא זוכר איזה דגם של SAMSUNG וPFL5332 PHILIPS)באיכות הצפייה.
ככה שכנראה אני ילך עלייה בכל זאת, 32 אינץ' אני לא יקח מכיין שלדעתי זה יהיה גדול מדי בשבילי לחדר מצפייה של 2 מט ובגודל 26 אינץ' הטלווזיה הזאת הכי איכותית.
ככה שאין לי ממש ברירה
רק אני מקווה שהכבל לא ממש יפריע.
גם אני חשבתי בדיוק כמוך אבל אחרי שרציתי לראות גם מוצרים של חברות יותר יקרות המבחר היה מצומצם והתבאסתי
כרגע הסיבה היחידה שלי לא לקנות 32 אינץ זה שסבא שלי שיושב ממרחק של 2 וחצי מטר מהטלוויזיה 32 אצלו בחדר השינה חושב שזה לא יהיה טוב לי לעיניים
כרגע הסיבה היחידה שלי לא לקנות 32 אינץ זה שסבא שלי שיושב ממרחק של 2 וחצי מטר מהטלוויזיה 32 אצלו בחדר השינה חושב שזה לא יהיה טוב לי לעיניים
ניר