צפיה בנטפליקס דרך APPLE TV 2022 לעומת דרך הטלוויזיה החכמה Samsung MU9000
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי
יש לי Samsung mu9000 עם אפליקציית נטפליקס מובנית.
כמו כן יש לי Apple TV 4k 2022 (הדגם האחרון שלהם).
בעיקרון המעבד של האפל טיוי חזק יותר מזה של הטלוויזיה, אבל רואים טוב יותר דרך אפליקציית הנטפליקס של הטלוויזיה. קשה לי להסביר אבל זה פשוט נראה טוב יותר דרך הטלוויזיה, תנועה חלקה יותר של התמונה באופן קבוע.
האם זה הגיוני או שאני מדמיין? ואיך ניתן להסביר את זה?
תודה.
יש לי Samsung mu9000 עם אפליקציית נטפליקס מובנית.
כמו כן יש לי Apple TV 4k 2022 (הדגם האחרון שלהם).
בעיקרון המעבד של האפל טיוי חזק יותר מזה של הטלוויזיה, אבל רואים טוב יותר דרך אפליקציית הנטפליקס של הטלוויזיה. קשה לי להסביר אבל זה פשוט נראה טוב יותר דרך הטלוויזיה, תנועה חלקה יותר של התמונה באופן קבוע.
האם זה הגיוני או שאני מדמיין? ואיך ניתן להסביר את זה?
תודה.
בהחלט מעניין.
יש לי אותו הסטרימר בדיוק. התמונה מהאפליקציה של הסטרימר טובה יותר מהאפליקציה המובנית ב WebOS של LG
בסמסונג המצב בדיוק ההפך, למרות שגם הסטרימר, גם הטלויזיה וגם הכבל כולם תומכים ב 2.1.
למותר לציין כי מבחינת נוחות תפעול, מהירות תגובה ואפשרויות נוספות האפל tvOS משאיר אבק ל Tizen.
יש לי אותו הסטרימר בדיוק. התמונה מהאפליקציה של הסטרימר טובה יותר מהאפליקציה המובנית ב WebOS של LG
בסמסונג המצב בדיוק ההפך, למרות שגם הסטרימר, גם הטלויזיה וגם הכבל כולם תומכים ב 2.1.
למותר לציין כי מבחינת נוחות תפעול, מהירות תגובה ואפשרויות נוספות האפל tvOS משאיר אבק ל Tizen.
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא חושב שזה עניין של הגדרות, כי לא מדובר על כיוונון צבעים וכו, אלא ממש על performance של וידאו חלק יותר.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
שתי אפשרויות סבירות:02/05/2023 12:24user30000z כתב: לא חושב שזה עניין של הגדרות, כי לא מדובר על כיוונון צבעים וכו, אלא ממש על performance של וידאו חלק יותר....
1. דלוק לך soap opera effect בטלביזיה עבור האפליקציות הפנימיות אבל לא עבור כניסת ה HDMI הרלבנטית, ואז מה שאתה קורא לו חלק הוא בעצם ארטיפקט שרצוי לבטל.
2. לא מוגדר לך לשנות קצב רענון ב Apple tv.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נתחיל מלוודא אם ההגדרות שונות. תוודא שהדלקת באפל את adaptive rate ו adaptive range.