המיני מחשב שלי התחיל להרעיש
היי חברים צהריים טובים לכולם.
ברשותי NUC של אינטל שהתחיל הרעיש בצורה נוראית, אני דיי בטוח שהמאוורר נדפק (המחשב עצמו עובד תקין לחלוטין אבל כדי לשמור עליו החלטתי לנתק אותו עד שאפתור את עניין הרעש).
נסיתי לפתוח את המחשב במטרה לנקות קצת עם לחץ אוויר ולהגיע למאוורר ובמידת הצורך להזמין מאוורר חדש אבל לא הצלחתי להגיע למאוורר (הוא נמצא בחלקו התחתון של הלוח ולא הצלחתי לנתק את הלוח מהמארז) ככה שאני גם לא יודע איזה מאוורר להזמין כרגע.
כל זה גרם לי להגיע לאייבורי (שם המחשב נרכש) אבל לצערי האחריות הסתיימה לפני 8 חודשים והם לא מתקנים מחשבי NUC (כשזה במסגרת האחריות הם שולחים את המחשב לאינטל ואינטל מטפלת בבעיה ולרוב זה מסתכם במארז חדש או החלפת הכרטיס הבעייתי באחד חדש).
מאחר ולא רציתי להמשיך להתעסק פיזית עם המחשב - נסיתי גם לפנות למעבדה של TMS אבל הם מטפלים רק במחשבים שנרכשו אצלהם ולכן אני ממשיך לחפש פיתרון למישהו יש המלצה כלשהי? רעיון לפיתרון?
המחשב עצמו לא חווה עומס, הוא מחשב שהנחתי בחדר שינה ומשמש בעיקר לגלישה באינטרנט, מעט יוטיוב וסדרות מדיי פעם בצפיה ישירה.
תודה מראש - אור
ברשותי NUC של אינטל שהתחיל הרעיש בצורה נוראית, אני דיי בטוח שהמאוורר נדפק (המחשב עצמו עובד תקין לחלוטין אבל כדי לשמור עליו החלטתי לנתק אותו עד שאפתור את עניין הרעש).
נסיתי לפתוח את המחשב במטרה לנקות קצת עם לחץ אוויר ולהגיע למאוורר ובמידת הצורך להזמין מאוורר חדש אבל לא הצלחתי להגיע למאוורר (הוא נמצא בחלקו התחתון של הלוח ולא הצלחתי לנתק את הלוח מהמארז) ככה שאני גם לא יודע איזה מאוורר להזמין כרגע.
כל זה גרם לי להגיע לאייבורי (שם המחשב נרכש) אבל לצערי האחריות הסתיימה לפני 8 חודשים והם לא מתקנים מחשבי NUC (כשזה במסגרת האחריות הם שולחים את המחשב לאינטל ואינטל מטפלת בבעיה ולרוב זה מסתכם במארז חדש או החלפת הכרטיס הבעייתי באחד חדש).
מאחר ולא רציתי להמשיך להתעסק פיזית עם המחשב - נסיתי גם לפנות למעבדה של TMS אבל הם מטפלים רק במחשבים שנרכשו אצלהם ולכן אני ממשיך לחפש פיתרון למישהו יש המלצה כלשהי? רעיון לפיתרון?
המחשב עצמו לא חווה עומס, הוא מחשב שהנחתי בחדר שינה ומשמש בעיקר לגלישה באינטרנט, מעט יוטיוב וסדרות מדיי פעם בצפיה ישירה.
תודה מראש - אור
אור
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בשום פנים ואופן, אי אפשר לפרק החוצה את הלוח מהמארז?
אולי יש ברגים שמוסתרים תחת איזו מדבקה.
בד"כ ניתן לפרק אותם, או שאולי גם בנוסף לברגים גם השתמשו בדבק ואז זה בעייתי.
אולי יש ברגים שמוסתרים תחת איזו מדבקה.
בד"כ ניתן לפרק אותם, או שאולי גם בנוסף לברגים גם השתמשו בדבק ואז זה בעייתי.
@CRAZYDIAMONDתודה על התגובה, העניין אצלי שיש לי 2 ידיים שמאליות ואני מפחד להפעיל כח כדי לא לעשות נזק ואני גם לא בטוח שאדע להחזיר כל דבר למקום, לגבי דבק - לפי מה שראיתי לא נראה שיש שם דבק.
אור
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לצערי, גם אני שנים סבלתי מזה וגם עדיין לפעמים יוצאת לי עבודה לא נקייה, אבל, לאט לאט למדתי להתמודד ולא לפחד מדברים מסוג זה.
כבר תיקנתי מכשירים עם ספק כח שנשרף, פירקתי רסיברים על מנת להגיע לחלקים במיקום בעייתי, פירקתי טלפון סלולרי בכדי להחליף מעגל טעינה ועוד כל מיני הרפתקאות תיקוניות.
הכי חשוב זה סבלנות ולהעזר בסרטונים ביוטיוב על איך לפרק ואיך לתקן. עזר לי הרבה.
בסופו של דבר הפכתי את זה לתחביב, לתקן מוצרים אלקטרוניים.
בהצלחה.
כבר תיקנתי מכשירים עם ספק כח שנשרף, פירקתי רסיברים על מנת להגיע לחלקים במיקום בעייתי, פירקתי טלפון סלולרי בכדי להחליף מעגל טעינה ועוד כל מיני הרפתקאות תיקוניות.
הכי חשוב זה סבלנות ולהעזר בסרטונים ביוטיוב על איך לפרק ואיך לתקן. עזר לי הרבה.
בסופו של דבר הפכתי את זה לתחביב, לתקן מוצרים אלקטרוניים.
בהצלחה.
@sabres
תודה על התגובה, ראיתי את הסרטון הזה אתמול ביוטיוב ולפיו הזמנתי מאוורר, כשיגיע (בסביבות יוני, מקווה שלפני) אנסה להחליף אותו.
תודה רבה לכולם
תודה על התגובה, ראיתי את הסרטון הזה אתמול ביוטיוב ולפיו הזמנתי מאוורר, כשיגיע (בסביבות יוני, מקווה שלפני) אנסה להחליף אותו.
תודה רבה לכולם
אור