מאד חשוד.. הכותרות שם מטעות בכוונה וגם התיאור הוא של יבואן רשמי ולא טרחו לעדכן למוצרים שהם לא כאלו - כי ב"פרטים נוספים" כתוב שזה ייבוא מקביל של תמוז עם שנה אחריות ולכן המחיר יותר נמוך מהרגיל.
חלילה!!! פשוט חיפשתי טלבזיה של סמסונג ונתקלתי באתר הזה
אני ממש שוחד איך יכול להיות שאין לו שום איזכור/ביקורת באף מקום אחר
באשר לתמוז ההבלים ממש גדולים כמן כן ראיתי הרבה תלונות גם על היבואן הרישמי..
דיברתי איתם בטלפון\ווטסאפ לגבי תנור של בוש שהיה אצלם במחיר טוב טענו שזה יבואן\אחריות רשמי, עשיתי הזמנה עברו שבעה ימים והם אמרו שאין במלאי ולא חייבו בכלל את הכרטיס. גם מקומות אחרים שבהם היה במחיר לא מוגזם לא היה במלאי כך שלא יודע (סדרה שמונה פירוליטי זכוכית לבנה)
זה לא אומר שום דבר לא לטובתם ולא לרעתם.
גם בלאסטפרייס המוצר האחרון שהזמנתי לא הגיע, וכשהתקשרתי הסתבר שהוא לא במלאי הציעו לי משהו אחר.
אני לא רוצה לפתוח פה דיון על לאסטפרייס , רק אומר שאם המוצר מופיע באתר אבל בפועל לא נמצא במלאי, זה קורה לכולם.
אז חיפוש קצר מניב את המידע הבא:
1. הדומיין של האתר שייך לחברת "או.אנ.תי. אלקטרוניקס בע"מ"
2. כתובת החברה הזו - תופיק זיאד 50 נצרת.
3. גם על חברה זו אין מידע באינטרנט, למעט דיווח על 13 תביעות משפטיות נגדם באתר תולעת המשפט. (אפילו רשת אבי סופר תבעו אותם)
4. חיפוש על מספר הטלפון שרשום בפרטי החברה מניב תוצאה אחת - פרסום מודעת דרושים למוכר גלידה.
5. רשום גם מספר פקס. חיפוש על מספר זה מציג תוצאות על חנות "אלקטריק דיל" שכתובתה רח' המגינים 32, חיפה
6. גוגל מפס על כל הכתובות מראה שלא קיימות חנויות כאלו בכתובות.
DiDoX כתב:
בגלל שיכול להיות שאני הולך איתם לתביעה אני לא יכול לפרט יותר מידי. אבל הייתי ממליץ להתרחק מהם מהר, ומי שבטעות הזמין משם ממליץ לו אולי להחליף כרטיס אשראי ליתר ביטחון
בעלי רכש משם מדיח אחרי 10 ימים התקשרנו לברר מתי יסופק ומי שענה לנו התפרץ על בעלי, קילל אותו ואמר שהוא מבטל את ההזמנה. טרם קיבלנו את הכסף חזרה. ממליצה להתרחק מהם!!
Gn24 כתב:
בעלי רכש משם מדיח אחרי 10 ימים התקשרנו לברר מתי יסופק ומי שענה לנו התפרץ על בעלי, קילל אותו ואמר שהוא מבטל את ההזמנה. טרם קיבלנו את הכסף חזרה. ממליצה להתרחק מהם!!