במה ליבחור??? ב- 47LB2RF של LG או KDL-46V2500AEP של סוני????

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tch22fvi1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

במה ליבחור??? ב- 47LB2RF של LG או KDL-46V2500AEP של סוני????
א. אני חדש שלום לכולם שמי אבי
אל תשאלו למה בחרתי בדגמים האלה ואני יודע שרבים ימליצו לי על דגמים אחרים
ההתלבטות שלי בין שני הדגמים האלה מיכוון שבשניהם זכיתי במכרז כמובן המחירים שאני ארשום כוללים התקנה (בתלייה)והדרכה והובלה.
למי שיש את ה-LG 47 אינצ' אני ישמח לקבל חוות דעתו על LCD הזאת כי אני לא מוצא שום תגובה עליה שום כלום.
המחיר של ה-LG הינו 11700
והמחיר של הסוני הינו 12700
אני נוטה לכיוון ה- LG (לא יודע למה) נשמע לי יותר מפתה מהסוני אבל אני לא בטוח אני חייב עזרה מי שיש לו אחד מדגמי המסכים האלו שיביע את חוות דעתו וירשום חיסרונות שהוא חושב
שיש לאותה טלוויזיה (דרך אגב אני מחובר ליס+מקס) כל חוות דעת תעזור לי להחליט תודה מראש.

kobebas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה #2 

הLG עדיפה .אם לא שמת לב הLG היא FULL HD והסוני היא HD READY. עברתי על 2 דגמים והLG עדיפה .
תעשה את השיקול שלך

tch22fvi1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #3 

אני יודע שה-LG עדיפה מבחינת המפרט הטכני אבל אני רוצה לקבל חוות דעת ממישהו שראה את התמונה פיזית היה וראה אותן עובדות או אחת מהן ויביע דעה על התמונה של הדגמים המדוברים.

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #4 

full hd זה לא אומר לך מספיק?
ניר

ido80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151

רזולוצייה זה לא הכל

שליחה #5 

שלום רב לכולם!
קודם כל - אני לא מכיר את הטלוויזיות הללו מקרוב ולא ממש צללתי למפרט הטכני של שתיהן. אבל כמה הערות:
יש עוד דברים שחשובים חוץ מרזולוצייה:
למשל -(שלא יהיה לך שחור אפור) BLACK LEVEL,(כמות אור זהה בכל שטח המסך) SCREEN UNIFORMITY , יכולת אינטרלייסינג בעת הצגת ווידיאו (מידת הרעש הדיגיטלי בעת הצגת תכנים שדורשים אינטרלייסינג), מידת הרעש במהלך עבודה (לא תרצה לשמוע פתאום את המאוורר של הטלוייזייה ברגע שבסרט יש שקט).
קראתי גם בפורום הזה ידיעה (לא זוכר בדיוק את הסיפור) על משהו שקנה sony KDL2000W (שהיא full HD ) אבל עד שהיא הגיעה נתנו לו sony KDL2500V (שהיא HD READY) והוא בפירוש אמר שבשידורי טלוויזייה ראו דווקא טוב יותר בטלוויזייה מסידרת ה V (אם כי אני לא חושב שהיה מדובר בגודל הזה). אם תשימו לב למפרט של שתיהן (W ו V) ל V יש קונטראסט גבוה יותר (בגודל 46").
אני אומר: אל תבחר טלויזייה רק בגלל רזולוצייה.

חכה עוד קצת עד שמשהו שיש לו אחת מן הטלוויזיות הללו יעיד. לחילופין, סע לחנות שמחזיקה לפחות אחת מהן ותתרשם בעצמך. דרך אגב נסה להריץ חיפוש בגוגל לגבי סקירות על 2 הדגמים, ייתכן שגם באתר הזה יש מידע (בצע חיפוש בפורום או בדוק ב"ביקורות").

כל הסיפור הזה מזכיר לי אנלוגיה נחמדה לעולם הרכב. כמו שאני רואה את זה, לבחור טלוויזייה רק על סמך רזולוצייה, זה כמו לבחור מכונית רק על סמך נפח מנוע. נכון מנוע של 2.0 ליטר יתן תאוצה ומהירות גבוהים ממנוע 1.6 ליטר. אבל... מה עם השנה של המודל, בטיחות, נוחות בנהיגה, אמינות , מוניטין ו"גב" של החברה, אחריות ... פה (כביכול) מציעים לך מכונית עם נפח מנוע 2.0 ליטר במחיר של אחת עם 1.6 ומכאן ההתלבטות...
בהצלחה,
עידו.
:?: :!:
נערך לאחרונה על ידי ido80 ב 09/09/2007 0:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

kobebas
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה #6 

לחברה שלי יש את הסוני ורואים בה בכלל לא רע. יש לה הוט בבית
את הLG עדיין לא יצא לי לראות. תבדוק איפה יש את שתיהן בתצוגה ותבדוק

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”