מחפש המלצה לטלויזית LCD 37 בעיקר בשביל PS3

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
מתן_ב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

דבר ראשון, חשוב לי לציין שאני מבין מעט מאוד בכל הנושא של HDTV, LCD וכו'. כל מה שאני יודע קראתי באתר הזה. אני עדיין לא מרגיש שאני יודע מספיק כדי לקבל החלטה נבונה ולכן, אני מבקש מכם להסביר למה מה שאתם ממליצים זה הדבר שאותו אני צריך.

בעיקרון, אני מחפש טלויזיה שתעזור לי להנות בצורה המקסימלית מה- PS3 שלי. כמובן שאני גם אשמח לפעמים לראות סרטי Blue-Ray וכו', אבל מה שמעניין אותי כרגע זה ה- PS3.

אני עוד לא סגור לגמרי מה התקציב שלי, אבל אני מחפש טלויזיה שפילו אם לא תהיה הכי טובה בשוק, שתחשב טובה לעוד הרבה זמן. שלא יקרה מצב בעוד שנה שהיא נחשבת לא שווה כבר ולא תציג משחקי PS3 בצורה הטובה ביותר.

אם יש עוד פרטים שאני צריך לתת כדי שתוכלו לתת לי המלצה טובה יותר בבקשה שאלו ואשתדל לענות. כמו כן אשמח אם תסבירו לי מה הם הדברים העיקריים במפרט הטלויזיה שאני צריך לשים אליהם לב כשהמטרה שלי היא PS3.

תודה מראש לעוזרים (Y)

מתן_ב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מצטער להקפיץ אבל אני ממש צריך תשובה בדחיפות... יש סיבה מיוחדת למה לאנשים קשה להמליץ לי על טלויזיה?

בנוסף, יש לי כמה שאלות:

1) מה זה 720P , 720I, 1080P, 1080I ? מה ההבדל בין ה- P ל- I בכלל?

2) אמנם הטלויזיה מיועדת ל- PS3 אבל היא גם הטלויזיה בסלון שבה צופים בכבלים (HOT), כדורגל וכו'... האם יש בעיה עם זה? קראתי פה בפורום באיזשהו דיון שזה לא טוב לראות כבלים ב- LCD כי זה מדגיש כל מני בעיות או משהו כזה... מישהו יכול לחדד את הנושא?

שוב תודה מראש :mrgreen:

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #3 

אחד הטכנולוגיה משתנה אין שום ערבות לכך שלא יצאו טלוויזיות יותר טובות בזמן הקרוב ובנוסף כן פלזמה עדיפה לשידורי טלוויזיה תמונה יפה יותר ניגודיות גבוהה יותר ולעומת זאת רזולוציה נמוכה יותר מlcd כלומר לps3 אולי עדיף lcd ופלזמה מחזירה אור ולכן היא לא מתאימה לכל תנאי התאורה

בשורה התחתונה זה תלוי בהעדפות שלך ובתנאי החדר שבו ממוקמת הטלוויזיה
ניר

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

בכדי לנצל לגמרי את יכולות ה ps3 אתה צריך full hd (רזולוציה של 1920X1080) ומסך שיודע לקבל 1080p
לדוגמא :

sony w2000
sony x2000
samsung M81B

הבעייה : המחיר וששידורי הטלויזיה הנוכחיים לא נראים טוב במסכים האלה.

פשרה אפשרית "לרדת" למסך עם רזולוציה פחותה , לקבל אכות טובה יותר בשידורי טלויזיה ת מחיר זול יותר , אבל לא לנצל את כל יכולות ה ps3

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

טוב talush המידע שנתת הוא אומנם נכון אבל הוא לא מתחשב בנתונים שהוא נתן ובנוסף הוא מתייחס רק לסוג מסוים של טלוויזיות 40 אינץ + צריך קודם לשאול מה מרחק הצפייה העדפות וכדומה

אז יש לי מספר שאלות
1. מה המרחק שלך מהטלוויזיה ?
2.לאיזה חדר מיועדת הטלוויזיה ?
3.מה התקציב בערך<?

מתן_ב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ps3mee כתב:טוב talush המידע שנתת הוא אומנם נכון אבל הוא לא מתחשב בנתונים שהוא נתן ובנוסף הוא מתייחס רק לסוג מסוים של טלוויזיות 40 אינץ + צריך קודם לשאול מה מרחק הצפייה העדפות וכדומה

אז יש לי מספר שאלות
1. מה המרחק שלך מהטלוויזיה ?
2.לאיזה חדר מיועדת הטלוויזיה ?
3.מה התקציב בערך<?
...
1) המרחק הוא 2-3 מטר (יש כורסה שקצת יותר קרובה וספה קצת יותר רחוקה).
2) סלון וכמו שכבר ציינתי משמשת לשידורי טלויזיה כבלים וכו' גם.
3) נראה לי ש-5000 ככה. אבל אני לא אתחשבן אם יש משהו שבאמת באמת שווה לי לקנות שעולה יותר קצת.

תודה שוב על העזרה (Y)

igk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #7 

ב-5000 לא תמצא 37 אינץ בטח לא איכותית

talush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

בתקציב שאתה מחפש לא תמצא lcd full hd (האכותיות הם מעל 15000, פיות אכותיות באזור 8000-9000)

תוכל למצוא 32 אינץ כמו samsung r81

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

לא קקשור לאיכותית פשוט אין ממש טלווויזיות נכון לרגע זה או שתחכה או שתקנה 32 ותקרב קצת את הספה :D :lol:
ניר

igk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

את האמת בדקתי עכשיו בזאפ וראיתי את ה-LG37LC2R ב-5500 שקל ובטח אפשר להשיג גם בפחות (i)

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

כן אבל זה הדגם הבסיסי ביותר אפילו אני יכול להשיג אותו בפחות ובאחריות של היבואן הרשמי :)
ניר

מתן_ב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

אוקיי, כמה דברים:

1) מה ההבדל בין Full HD ולבין HD Ready? האם HD Ready לא מספיק כדי לתת לי חוויה מצויינת מה- PS3? ואפילו אם זו לא החוויה המושלמת, לפחות קרוב לחוויה המושלמת?

2) לפי מה שאתם אומרים לגבי המחירים, אין ברירה ואני אתפשר על 32 אינץ'.

3) הדבר היחיד שבאמת מדאיג אותי הוא מה שקראתי לגבי הצפיה בכבלים ושידורי טלויזיה רגילים במסך LCD... שזה גרוע ולא כיף בכלל... אני רוצה לוודא שוב אם זה נכון כי הטלויזיה תהיה בסלון ומשמשת יותר לצפיה בשידורים רגילים מאשר ב- PS3..

תודה שוב :mrgreen:

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

1. hd ready מספיק טוב והאמת היא שבשבילך fhd זה אפילו לא אופציה
2.חסוך כסף וקנה עד שנה וחצי או כמו שהמלצתי לך לפני תחזור ל-crt
והמרחק שלך זה קצת בעייתי 32 כי זה קצת קטן בתקציב שלך אני אומר שכדאי לחכות או שתוסיף 500 לתקציב ותקנה את ה-lg שזו אופציה נפלאה בהתחשב במצב התקציב מרחק הצפייה ושאר הגורמים שציינת.
אני רואה ממרחק של 2.3 מטר ומתכוון לקנות 32.
לגבי ה-ps3 אין שום טלוויזיה שתיתן לך גם וגם בפלזמה רואים טוב יותר טלוויזיה בגלל כמות הפיקסלים הקטנה כלומר היא פחות טובה ל-ps3 וב-lcd זה הפוך יש גם את גורם התאורה שמפריע לשיקולך.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”