זמינות של מסכי סוני החדשים בישראל?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יצא לי להיות בחנות. א.ל.מ. שם מצעים את ה סמסונג
95B גודל 65 אינץ במחיר של 6000 שח שוב טלויזיות
QD OLED שאלתי מתי סוני תוציא את בחדשה מודל ה65 L שהוא גם QDOLED טוענים בעוד חודש חודשים אבל את הסידרה של הK שהיא מקבילה לסמסונג הם ימכרו עדין במקביל תג מחיר לא יורד מ13 אלף שח מחיר מאוד יקר המוכר טוען של סוני יש יכולות טובות יותר אולם המחיר פשוט ממש משמעותי לעומת סמסונג האים ההבדל נובע בתמחור היצרן ביפן לעומת תמחור של סמסונג בעולם או שפשוט היבואן בישראל לא מוכן להוריד מחיר
95B גודל 65 אינץ במחיר של 6000 שח שוב טלויזיות
QD OLED שאלתי מתי סוני תוציא את בחדשה מודל ה65 L שהוא גם QDOLED טוענים בעוד חודש חודשים אבל את הסידרה של הK שהיא מקבילה לסמסונג הם ימכרו עדין במקביל תג מחיר לא יורד מ13 אלף שח מחיר מאוד יקר המוכר טוען של סוני יש יכולות טובות יותר אולם המחיר פשוט ממש משמעותי לעומת סמסונג האים ההבדל נובע בתמחור היצרן ביפן לעומת תמחור של סמסונג בעולם או שפשוט היבואן בישראל לא מוכן להוריד מחיר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שהסוני בכל מקרה יקר יותר מהסמסונג, אבל בטוח שלא יותר מפי 2.
המחיר ל-S95B מפתה מאד, הבעיה העיקרית שלי עם מסכים של סמסונג היא היבואן והשירות\אחריות שמקבלים.
המחיר ל-S95B מפתה מאד, הבעיה העיקרית שלי עם מסכים של סמסונג היא היבואן והשירות\אחריות שמקבלים.
ה - XR-65A95KAEP אכן הרבה יותר יקרה מהסמסונג המקבילה. המחירון עליה לא ירד(לפחות נכון לעכשיו). אם תרצה אני יכול לבדוק עם היבואן אם הוא גמיש כי זה דגם שמוחלף, אבל אני בספק שיהיה תזוזה משמעותית בסכום ובטח שלא משהו שיתקרב למחיר הסמסונג. אולי סדרה הבאה שבטח יצוצו בקרוב דגמים נוספים שלה בנוסף לדגם שכבר התווסף יצוצו QD במחירים שפויים יותר. נכון לעכשיו בדור היוצא בגזרת הOLED היחידים שירדו במחיר בינתיים הם: XR-55A83KAEP ו XR-83A90JAEP. דווקא בגזרת ה-LED'ים הגדולים דווקא היו ירידות יותר רחבות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר: