מישהו נתקל עם תקיעות במטחנה eurika specialita?
היי
כן אני מפרק את הלהב התחתון אבל לא ממש חייבים בשביל ניקוי התעלה
הסיפור לא מורכב אבל כדאי לשים לב למיקום הברגים
בניקוי הראשון קצת הופתעתי מכמות פולי הקפה הטחונים והחצי טחונים שמצאתי בתוך המכונה אולי זה היה צפוי, הקפה הטחון האבקתי מגיע לכל מקום ופינה בתוך המטחנה.
ֿתהליך הניקוי לוקח כמה דקות, באמת שלא מורכב אבל אם אתה חושש, פשוט תכניס מפתח יציאת הקפה, מבחוץ, קצה של שיפוד מעץ, סובב אותו קצת בתוך התעלה וזהו. הסכינים ישארו כמו שהם אבל התעלה תהיה פתוחה.
בהצלחה
כן אני מפרק את הלהב התחתון אבל לא ממש חייבים בשביל ניקוי התעלה
הסיפור לא מורכב אבל כדאי לשים לב למיקום הברגים
בניקוי הראשון קצת הופתעתי מכמות פולי הקפה הטחונים והחצי טחונים שמצאתי בתוך המכונה אולי זה היה צפוי, הקפה הטחון האבקתי מגיע לכל מקום ופינה בתוך המטחנה.
ֿתהליך הניקוי לוקח כמה דקות, באמת שלא מורכב אבל אם אתה חושש, פשוט תכניס מפתח יציאת הקפה, מבחוץ, קצה של שיפוד מעץ, סובב אותו קצת בתוך התעלה וזהו. הסכינים ישארו כמו שהם אבל התעלה תהיה פתוחה.
בהצלחה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אל תסובב שיפוד בתעלה.
אתה תעקם את השיניים של ה de clumper
אולי בלואר יעזור להעיף מהפתח שאריות
US $10.00 | Coffee Beans Grinder Single Dose Hopper And Bellows Coffee Grinder Bean Bin Blowing Cleaning Tool For Eureka Mignon And Helios
https://a.aliexpress.com/_ExCBNdp
אתה תעקם את השיניים של ה de clumper
אולי בלואר יעזור להעיף מהפתח שאריות
US $10.00 | Coffee Beans Grinder Single Dose Hopper And Bellows Coffee Grinder Bean Bin Blowing Cleaning Tool For Eureka Mignon And Helios
https://a.aliexpress.com/_ExCBNdp
גם לי זה קרה בהתחלה מדי פעם ואז קראתי איפשהו שאם אני משנה דרגת טחינה, לעשות את זה רק תוך כדי פעולה של המטחנה (אולי זה ידע בסיסי
). מאז זה (טפו טפו) לא חזר.
מודה שלפעמים אני כן מנקה את המטחנה מפתח היציאה של הקפה אבל עושה את זה עם פנס ומברשת דקה או ספירלית (כאלה שהגיעו עם קשים רב פעמיים שקניתי) כדי לא לפגוע ב de clumper.
). מאז זה (טפו טפו) לא חזר.מודה שלפעמים אני כן מנקה את המטחנה מפתח היציאה של הקפה אבל עושה את זה עם פנס ומברשת דקה או ספירלית (כאלה שהגיעו עם קשים רב פעמיים שקניתי) כדי לא לפגוע ב de clumper.
תודה על המידע.20/04/2023 2:18אאאאריאל כתב: גם לי זה קרה בהתחלה מדי פעם ואז קראתי איפשהו שאם אני משנה דרגת טחינה, לעשות את זה רק תוך כדי פעולה של המטחנה (אולי זה ידע בסיסי). מאז זה (טפו טפו) לא חזר.
מודה שלפעמים אני כן מנקה את המטחנה מפתח היציאה של הקפה אבל עושה את זה עם פנס ומברשת דקה או ספירלית (כאלה שהגיעו עם קשים רב פעמיים שקניתי) כדי לא לפגוע ב de clumper....
מסביר לי מדוע רק אחרי 3 שנות שימוש קיבלתי סתימה.
@haber123
רצה המקרה ושבוע שעבר הכנסתי את המכונה שלי לתיקון וטיפול וחזרתי לשתות קצת מקינטה בינתיים. או אז נזכרתי שגם לפני שקניתי את המכונה (MaraX) הספשיאליטה קצת התקשתה עם הטחינה ה, יחסית, גסה. ובאמת בהתחלה הבנתי שאני צריך יותר להשקיע בלנקות בקטנה כמעט כל טחינה, אפילו בטפיחה קלה כמו שציין @אישו (או בצד המכונה). זה כנראה באמת הקושי של ה De clumper להסתדר עם טחינות גסות ובעיקר ארוכות (אם לצורך העניין טחנתי לקופסא לצורך נסיעה או משהו בסגנון)
אתה אגב טוחן לאפסרסו או מוקה ?
רצה המקרה ושבוע שעבר הכנסתי את המכונה שלי לתיקון וטיפול וחזרתי לשתות קצת מקינטה בינתיים. או אז נזכרתי שגם לפני שקניתי את המכונה (MaraX) הספשיאליטה קצת התקשתה עם הטחינה ה, יחסית, גסה. ובאמת בהתחלה הבנתי שאני צריך יותר להשקיע בלנקות בקטנה כמעט כל טחינה, אפילו בטפיחה קלה כמו שציין @אישו (או בצד המכונה). זה כנראה באמת הקושי של ה De clumper להסתדר עם טחינות גסות ובעיקר ארוכות (אם לצורך העניין טחנתי לקופסא לצורך נסיעה או משהו בסגנון)
אתה אגב טוחן לאפסרסו או מוקה ?