איך מוסיפים גופנים לקודי על אנדרואיד טיוי 11 ומעלה?
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
יש לי מכשיר סטרימינג שמגיע עם Android tv 11 ואחד החסרונות (תלוי איך מסתכלים על זה) של הגירסא הזאת שאין יותר גישה לתיקיית ה- data ששם נמצאות רוב התיקיות של האפליקציות וכמו שאתם יודעים לשם אפשר להוסיף גופנים חדשים לקודי שנוכל אחר כך לבחור אותם כגופן לכתוביות שלנו.
יש כל מיני מדריכים ברשת שבעיקר ממליצים להשתמש באפליקציות ניהול קבצים ודרכם יהיה אפשר לגשת לתיקייה. אולי זה עובד על טלפונים מבוססי אנדרואיד אבל על Android TV זה כלל לא עובד.
יש לכם המלצה כיצד לעקוף את המגבלה הזאת?
יש כל מיני מדריכים ברשת שבעיקר ממליצים להשתמש באפליקציות ניהול קבצים ודרכם יהיה אפשר לגשת לתיקייה. אולי זה עובד על טלפונים מבוססי אנדרואיד אבל על Android TV זה כלל לא עובד.
יש לכם המלצה כיצד לעקוף את המגבלה הזאת?
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

מאנדרואיד 11 ומעלה גוגל נעלה את הגישה לתיקייה הזאת. לא כל אפליקציה של ניהול קבצים מסוגלת להתגבר על המגבלה הזאת. ניסיתי את x-plore בסטרימר שלי והוא לא מציע שום אפשרות להתגבר על מגבלת ההרשאות כפי שמציגים במדריכים ברשת. כל המדריכים מתייחסים לטלפון מבוסס אנדרואיד ולא לאנדרואיד טיוי....
אני דווקא מצאתי אפליקצייה אחת או שנייםם אפילו שכן יש להן גישה,
לא זוכר כרגע את השמות.
מה שכן כשניסיתי לחלץ קובץ זיפ עם כל תיקיית ה-data של קודי למיקום שלה (שגם פה זה עם אותה אפליקציה נדמה לי),
אז מתקבלות שגיאה.
לא ברור למה הם עשו את כל ההגנות המטופשות האלה.
לא זוכר כרגע את השמות.
מה שכן כשניסיתי לחלץ קובץ זיפ עם כל תיקיית ה-data של קודי למיקום שלה (שגם פה זה עם אותה אפליקציה נדמה לי),
אז מתקבלות שגיאה.
לא ברור למה הם עשו את כל ההגנות המטופשות האלה.
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

עשית זאת על אנדרואיד טיוי גירסה 11 ומעלה? כי כמו שאמרתי יש הבדל בין טלפון לאנדרואיד טיוי.
בכל אופן יכול להיות שהצלחת לצפות בתיקיות אבל לא לכתוב בהם ואז אין הרבה משמעות לגישה לאותם תיקיות.
ניסיתי אני חושב לפחות 4 אפליקציות שונות ואף אחת מהם לא מציגה אפשרות להתגבר על המכשול הזה.
בכל אופן יכול להיות שהצלחת לצפות בתיקיות אבל לא לכתוב בהם ואז אין הרבה משמעות לגישה לאותם תיקיות.
ניסיתי אני חושב לפחות 4 אפליקציות שונות ואף אחת מהם לא מציגה אפשרות להתגבר על המכשול הזה.
-
nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

פספסתי את התגובה אז מצטער על המענה המאוחר.29/04/2023 0:25banter06 כתב: הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך קודי סייר קבצים -הקלד special://home - סייר ל media>Fonts folder...
זה עבד לי! תודה רבה.
לטובת אלו שלא הבינו, צריך להכנס בקודי למנהל קבצים, שם לבחור בהוספת מקור ואז לערוך את הטקסט ולרשום special://home ולאשר. עכשיו יש לכם גישה לתקייה של קודי.
במידה וקודי לא רואה את קובץ הגופן שלכם פשוט תשנו את סיומת הקובץ ואז תשנו בחזרה שוב לאחר שהעתקתם את הקובץ.