איך מוסיפים גופנים לקודי על אנדרואיד טיוי 11 ומעלה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nirmitlamed פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

יש לי מכשיר סטרימינג שמגיע עם Android tv 11 ואחד החסרונות (תלוי איך מסתכלים על זה) של הגירסא הזאת שאין יותר גישה לתיקיית ה- data ששם נמצאות רוב התיקיות של האפליקציות וכמו שאתם יודעים לשם אפשר להוסיף גופנים חדשים לקודי שנוכל אחר כך לבחור אותם כגופן לכתוביות שלנו.
יש כל מיני מדריכים ברשת שבעיקר ממליצים להשתמש באפליקציות ניהול קבצים ודרכם יהיה אפשר לגשת לתיקייה. אולי זה עובד על טלפונים מבוססי אנדרואיד אבל על Android TV זה כלל לא עובד.

יש לכם המלצה כיצד לעקוף את המגבלה הזאת?

koktail11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

למה אין גישה לתיקיית data? יש גישה עם כל מנהל קבצים דוגמה xplore

nirmitlamed פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

17/04/2023 21:18  
koktail11 כתב:
למה אין גישה לתיקיית data? יש גישה עם כל מנהל קבצים דוגמה xplore
...
מאנדרואיד 11 ומעלה גוגל נעלה את הגישה לתיקייה הזאת. לא כל אפליקציה של ניהול קבצים מסוגלת להתגבר על המגבלה הזאת. ניסיתי את x-plore בסטרימר שלי והוא לא מציע שום אפשרות להתגבר על מגבלת ההרשאות כפי שמציגים במדריכים ברשת. כל המדריכים מתייחסים לטלפון מבוסס אנדרואיד ולא לאנדרואיד טיוי.

burekas7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 892
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #4 

אני דווקא מצאתי אפליקצייה אחת או שנייםם אפילו שכן יש להן גישה,
לא זוכר כרגע את השמות.

מה שכן כשניסיתי לחלץ קובץ זיפ עם כל תיקיית ה-data של קודי למיקום שלה (שגם פה זה עם אותה אפליקציה נדמה לי),
אז מתקבלות שגיאה.
לא ברור למה הם עשו את כל ההגנות המטופשות האלה.

nirmitlamed פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עשית זאת על אנדרואיד טיוי גירסה 11 ומעלה? כי כמו שאמרתי יש הבדל בין טלפון לאנדרואיד טיוי.

בכל אופן יכול להיות שהצלחת לצפות בתיקיות אבל לא לכתוב בהם ואז אין הרבה משמעות לגישה לאותם תיקיות.
ניסיתי אני חושב לפחות 4 אפליקציות שונות ואף אחת מהם לא מציגה אפשרות להתגבר על המכשול הזה.

banter06
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך קודי סייר קבצים -הקלד special://home - סייר ל media>Fonts folder

nirmitlamed פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

29/04/2023 0:25  
banter06 כתב:
הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך קודי סייר קבצים -הקלד special://home - סייר ל media>Fonts folder
...
פספסתי את התגובה אז מצטער על המענה המאוחר.
זה עבד לי! תודה רבה.

לטובת אלו שלא הבינו, צריך להכנס בקודי למנהל קבצים, שם לבחור בהוספת מקור ואז לערוך את הטקסט ולרשום special://home ולאשר. עכשיו יש לכם גישה לתקייה של קודי.
במידה וקודי לא רואה את קובץ הגופן שלכם פשוט תשנו את סיומת הקובץ ואז תשנו בחזרה שוב לאחר שהעתקתם את הקובץ.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”