מה אתם אומרים על המבצע החדש של LG על מסך הפלאזמה 42PX3RV ?
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
במחיר 13,990 ( כן, צריך לתת להם איזו גרוטאה במקום, אין לי בעיה עם זה )
ניגודיות 1:10000
HDMI
תמיכה בכל סוגי ה- HD
התקנה.
מה אתם אומרים ?
ויש לי גם שאלה טכנית : אני הרי רואה שהרזולוציה של המסך היא 853x480, האם תמיכה ב -HD אומר שהמסך יודע ( מלבד להבין את הפורמט ) לעשות DOWNSCALING ? אם האות הוא 720P הרי הוא יכול להכיל את כל הרזולוציה, הלא כן ? באיזה פורמט משדרות תחנות ה -HD בדר"כ ?
תודה, עודי
ניגודיות 1:10000
HDMI
תמיכה בכל סוגי ה- HD
התקנה.
מה אתם אומרים ?
ויש לי גם שאלה טכנית : אני הרי רואה שהרזולוציה של המסך היא 853x480, האם תמיכה ב -HD אומר שהמסך יודע ( מלבד להבין את הפורמט ) לעשות DOWNSCALING ? אם האות הוא 720P הרי הוא יכול להכיל את כל הרזולוציה, הלא כן ? באיזה פורמט משדרות תחנות ה -HD בדר"כ ?
תודה, עודי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

אוקיי, הייתה לי פה בלבלה בין הקווים האופקיים והאנכיים.
אם HD זה 1080I אז לאחר DEINTERLACING יהיו רק 540 קווים אופקיים.
אז אם EDTV מסוגל להציג 480 שורות, אני לא ממש מפסיד הרבה ( בהנחה כמובן שהפרוססור עושה עבודה סבירה ).
מי משדר 720P כיום ? HD -DVD שעדיין לא ממש נמכרים ?
אם HD זה 1080I אז לאחר DEINTERLACING יהיו רק 540 קווים אופקיים.
אז אם EDTV מסוגל להציג 480 שורות, אני לא ממש מפסיד הרבה ( בהנחה כמובן שהפרוססור עושה עבודה סבירה ).
מי משדר 720P כיום ? HD -DVD שעדיין לא ממש נמכרים ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא מדוייק.
הטלויזיה למשל, שהיא כמובן INTERLACED, מקבלת אפקטיבית 576i, השילוב של שני השדות (שורות זוגיות ואי זוגיות) הוא במח ולא על המסך.
התצוגה בטלויזיה היא של חצי מהשורות האי זוגיות ואז השורות הזוגיות (פס מידע, פס ריק וכו') החיבור של שתי החצאי תמונות הללו נעשה במח.
בשידור 1080i, המיטב יהיה עם מסך בעל 1080 שורות כאשר המסך עצמו יחבר את שני השדות לתמונה פרוגרסיבית אחת (במקרה של מסך דיגיטלי ולא מקרן CRT למשל).
חומר ב-720P ניתן לקבל מנגני DVD שעושים UPSCALING (לא מידע אמיתי כמובן), פורמט D-THEATER וכמובן חומר מהרשת.
הטלויזיה למשל, שהיא כמובן INTERLACED, מקבלת אפקטיבית 576i, השילוב של שני השדות (שורות זוגיות ואי זוגיות) הוא במח ולא על המסך.
התצוגה בטלויזיה היא של חצי מהשורות האי זוגיות ואז השורות הזוגיות (פס מידע, פס ריק וכו') החיבור של שתי החצאי תמונות הללו נעשה במח.
בשידור 1080i, המיטב יהיה עם מסך בעל 1080 שורות כאשר המסך עצמו יחבר את שני השדות לתמונה פרוגרסיבית אחת (במקרה של מסך דיגיטלי ולא מקרן CRT למשל).
חומר ב-720P ניתן לקבל מנגני DVD שעושים UPSCALING (לא מידע אמיתי כמובן), פורמט D-THEATER וכמובן חומר מהרשת.
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

כן, פרסום במעריב
אבל מה אתם אומרים על המכשיר ? למישהו יש ?
אני מנסה להשוות אותה ל PANASONIC TH42WD7EX האהודה כאן ( כמובן ברמת המחירים שאשתי לא תתעלף ). ונראה לי שהיא עולה עליה.
מחר אקפוץ לראות אותה.
עודי
אני מנסה להשוות אותה ל PANASONIC TH42WD7EX האהודה כאן ( כמובן ברמת המחירים שאשתי לא תתעלף ). ונראה לי שהיא עולה עליה.
מחר אקפוץ לראות אותה.
עודי
- lok4jacki1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עם הנתונים של LG לא צריך לזלזל
הפנסוניק 7 אפשר להגיד שהיא היתה טובה מאד עד שהגיעו
החדשות כמו LG ו פילפס החדשה עם נתונים מרשימים.
דבר נוסף שיש לקחת האחריות ב LG לשנתיים והיא במחיר כמו הפנסוניק
בLG החיבורים רבים ומגוונים (חיסרון של פנסוניק)
אז לפני שאתה הולך ליראות תבדוק את הנתונים
ובסוף מה שנישאר זה ליראות אותם אחד מול השני באותם חיבורים
בהצלחה
הפנסוניק 7 אפשר להגיד שהיא היתה טובה מאד עד שהגיעו
החדשות כמו LG ו פילפס החדשה עם נתונים מרשימים.
דבר נוסף שיש לקחת האחריות ב LG לשנתיים והיא במחיר כמו הפנסוניק
בLG החיבורים רבים ומגוונים (חיסרון של פנסוניק)
אז לפני שאתה הולך ליראות תבדוק את הנתונים
ובסוף מה שנישאר זה ליראות אותם אחד מול השני באותם חיבורים
בהצלחה
עופרפולק, לדעתי אין פה דעות קדומות, ואין לאף אחד כלום בראש, חוץ מהשוואות אמיתיות.
יש 2 דרכים להשוות לדעתי... פלאזמות שונות, כאשר כולן בהגדרות הDEFAULT שלהן, עם אותם החיבורים בדיוק, או פלאזמות שונות אחרי שכולן עברו כיול אופטימלי עם אותם החיבורים בדיוק, וכמובן אותו סוג של DEFINITION ובאותו גודל מסך...
אני לא ראיתי את מרטין או עופר נותנים דיעה על מסך מסויים בלי שהם עשו השוואה הוגנת מהסוג שתיארתי למעלה...
יש 2 דרכים להשוות לדעתי... פלאזמות שונות, כאשר כולן בהגדרות הDEFAULT שלהן, עם אותם החיבורים בדיוק, או פלאזמות שונות אחרי שכולן עברו כיול אופטימלי עם אותם החיבורים בדיוק, וכמובן אותו סוג של DEFINITION ובאותו גודל מסך...
אני לא ראיתי את מרטין או עופר נותנים דיעה על מסך מסויים בלי שהם עשו השוואה הוגנת מהסוג שתיארתי למעלה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אגב, 1080i זה ממש לא אותו דבר כמו 540P.
DEINTERLACER טוב יכול להפוך 1080i ל- 1080p.
DEINTERLACER טוב יכול להפוך 1080i ל- 1080p.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה לא מדוייק.sunny_jim כתב:אז DEINTERLACER עושה UPSCALING? כי רזולוציה של 1080P יותר גדולה מרזולוציה של 1080I לא?...
התמונה (FRAME) בנוייה משני שדות (FIELD) כאשר שדה אחד הוא השורות הזוגיות והשדה השני הוא האי-זוגיות.
חיבור של שניהם נותן לך בדיוק 1080P.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני לא מתווכח לגבי זה, אני אני מניח שכשאנשים רוצים לקנות מסך HD, הם רוצים שיהיה תהיה לו באמת תמונה ברמת איכות HD מלאה, ובשביל להשיג את זה, המסך צריך להיות בעל רזולוציה NATIVE של 1920X1080, אם הוא רוצה לצפות ב1080I אמיתי...
בוויכוח של האם לקנות מסך HD בשביל להנות מתאימות לעתיד, צריך להתחשב בעובדה שבעתיד, כשתכני HD יהיו זמינים בטלוויזיה, רוב המסכים יהיו בעלי הרזולוציה של 1920X1080, ויציגו תמונה הרבה יותר מפורטת מאשר המסכים בעלי הרזולוציה של 1024x768כפי שה1080I מאפשר... אז מה השיג בכך מישהו שקנה מסך HD רק בשביל שתהיה לו תאימות לעתיד?
בוויכוח של האם לקנות מסך HD בשביל להנות מתאימות לעתיד, צריך להתחשב בעובדה שבעתיד, כשתכני HD יהיו זמינים בטלוויזיה, רוב המסכים יהיו בעלי הרזולוציה של 1920X1080, ויציגו תמונה הרבה יותר מפורטת מאשר המסכים בעלי הרזולוציה של 1024x768כפי שה1080I מאפשר... אז מה השיג בכך מישהו שקנה מסך HD רק בשביל שתהיה לו תאימות לעתיד?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: