מתלבט בין LG mini led לOLED, רואים הרבה חדשות, מעט נטפליקס
יש עדיין בעיה של צריבות בc2? בפלסמה הישנה שלהם יש כתמים אדומים על רקע לבן איפה שהבאנר של ערוץ 2, אבל בת 15...
האם יהיה הבדל משמעותי בין lg 91/866 לסוני 75X90KAEP פשוטה יותר? (יש להם סוני אנדרויד בחדר, עקומת לימוד קטנה יותר)
מה לגבי סמסונג, לברוח בגלל האחריות?
לעצמי לא הייתי מתלבט, אבל הם פחות ביקורתיים, אולי עדיף LED רגילה כלשהי של סוני או lg?
75 לסלון מואר להורים מבוגרים
LG MINILED לא שוות את הכסף,הביצועים גרועים לדעתי.
OLED רלוונטי לחדר שאפשר לשלוט בו בתאורה,אם מדובר בחדר מואר מחלון או מספר חלונות עדיף LCD בין אם מינילד או רגילה תלוי בתקציב.
קח בחשבון שמינילד רלוונטי יותר לצפיה בתכני HDR ופחות שווה את הכסף בשביל לראות חדשות בערוצים היראלים שמשדרים באיכות גרועה.
באופן אישי הייתי רוכש במקרה כמו שלהם טלוויזיה ממותג ידוע LG נגיד מהסדרה 8000,היא תעשה את העבודה וישאר עודף,חבל ליפול לגימיקים מיותרים ולשלם עליהם הרבה כסף
OLED רלוונטי לחדר שאפשר לשלוט בו בתאורה,אם מדובר בחדר מואר מחלון או מספר חלונות עדיף LCD בין אם מינילד או רגילה תלוי בתקציב.
קח בחשבון שמינילד רלוונטי יותר לצפיה בתכני HDR ופחות שווה את הכסף בשביל לראות חדשות בערוצים היראלים שמשדרים באיכות גרועה.
באופן אישי הייתי רוכש במקרה כמו שלהם טלוויזיה ממותג ידוע LG נגיד מהסדרה 8000,היא תעשה את העבודה וישאר עודף,חבל ליפול לגימיקים מיותרים ולשלם עליהם הרבה כסף
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
בתור בעלים של OLED, המינילד QNED91 של LG נראית טוב מאוד עם הגדרות מתאימות ובנויה מצוין (כמובן שעדיף OLED). קניתי אחת כזאת בגודל 65 לילד. לדעתי בארץ בגודל 75 יש רק את גרסת ה 8K שמאוד יקרה. כן יש גרסת 4K ב 86 אינץ'
בשרשור אחר, בעלים של 866QNED טוען שהוא מרוצה (גם היא עם מינילד אבל הרבה פחות איזורי תאורה מה 91 ופנל IPS ולא ADS שעדיף)
viewtopic.php?f=108&t=382294
מתחת לזה יש QNED 816 אבל היא לא באה עם מינילד ככה שאולי אותה לא שווה לקנות.
בשרשור אחר, בעלים של 866QNED טוען שהוא מרוצה (גם היא עם מינילד אבל הרבה פחות איזורי תאורה מה 91 ופנל IPS ולא ADS שעדיף)
viewtopic.php?f=108&t=382294
מתחת לזה יש QNED 816 אבל היא לא באה עם מינילד ככה שאולי אותה לא שווה לקנות.
תודה, אם כך אקח אותם לראות led רגילות ב75 או 85, אני מניח שסדרה 85/90 של סוני גם באות בחשבון במקרה כזה,13/04/2023 17:19cobraf כתב: LG MINILED לא שוות את הכסף,הביצועים גרועים לדעתי.
באופן אישי הייתי רוכש במקרה כמו שלהם טלוויזיה ממותג ידוע LG נגיד מהסדרה 8000,היא תעשה את העבודה וישאר עודף,חבל ליפול לגימיקים מיותרים ולשלם עליהם הרבה כסף...
הבעסה היחידה שהם רגילים לפלסמה פיוניר הישנה בסלון ולשחורים שלה, אבל oled נראה לי שיהיה בעייתי אצלם