Denon x2800h מיבואן מקביל
-
BoogliBu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: בובי בוטן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן,
אני מעוניין לקנות את ה- X2800H
דרך KSP (יבואן מ.ברוכים) אפשר למצוא ב-4K ודרך יבואן רשמי ב- 5K פלוס מינוס.
המחיר דרך מ.ברוכים זול יותר מאמאזון (1200 דולר שזה 4300 שקל) מה שמעלה לי קצת חשש.
למישהו יש דעה בנושא?
אני מעוניין לקנות את ה- X2800H
דרך KSP (יבואן מ.ברוכים) אפשר למצוא ב-4K ודרך יבואן רשמי ב- 5K פלוס מינוס.
המחיר דרך מ.ברוכים זול יותר מאמאזון (1200 דולר שזה 4300 שקל) מה שמעלה לי קצת חשש.
למישהו יש דעה בנושא?
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
אין שום בעיה בעיקר עם הדגמים החדשים שלא יכולים להיות מחודשים כמו הסדרה היוצאת. השירות של ברוכים מצויין ובעיקר אם אתה רוכש מרשת. ממליץ על איבורי במקום KSP בגלל שירות הרבה יותר טוב ברכישה ובעיקר אחרי. 4K זה עדיין מאד יקר לרסיבר הזה. תמצא זמן לתכנת חופשה קצרה באילת ותוכן לקבל אותו ב 3K מאיבורי אילת אחרי הזמנה מראש של כמה ימים. אני רכשתי כל דנון שהיה לי רק מיבוא מקבילי ולעולם לא נתקלתי בבעיה. ה X4400H שלי נרכש ב 2018 ועדיין עובד מצויין. ואם כבר לרכוש באילת ולשקול להוציא 5K על יבוא רשמי, במחיר הזה תוכל לרכוש שם את ה X3800H
לי יש 4700 מיבוא מקבילי של ברוכים, הכל סבבה איתו, מבסוט אש.
אמאזון לא רלוונטי כי המתח שם 120V.
ממליץ באמת לשקול לשדרג ל-3800 בשביל יכולות עתידיות (יותר ערוצים, יותר סאבים, כיול אודיסי עדיף, אופציה של DIRAC לכיול בתוספת תשלום).
אמאזון לא רלוונטי כי המתח שם 120V.
ממליץ באמת לשקול לשדרג ל-3800 בשביל יכולות עתידיות (יותר ערוצים, יותר סאבים, כיול אודיסי עדיף, אופציה של DIRAC לכיול בתוספת תשלום).
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
חד משמעית לך על יבוא מקביל. השירות של יבואנים (רשמיים או לא) בדרך כלל די מפוקפק, ובטח שלא שווה את ההפרש במחיר.
במקרה הזה לקנות באילת יוצא יותר זול גם מאשר אתרים כמו idgu (כ-3600 ₪ ל-2800 ו-6000 ₪ ל-3800).
במקרה הזה לקנות באילת יוצא יותר זול גם מאשר אתרים כמו idgu (כ-3600 ₪ ל-2800 ו-6000 ₪ ל-3800).
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
בעבר הברוכים מכרו את הדנון 4500X במחיר של 3500 שקלים שזה היה מחיר זול מחו"ל וכמעט חצי מהארץ....חבר שרכש מרוצה עד השמיים.יבואן מקביל זה אותם מוצרים בדיוק עם אחראיות אחרת ,היבואן הרשמי מעוניין פשוט להרוויח יותר על אותו המוצר
- amielgreen
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 2 פעמים
שאלה,
נניח שיהיה לי מקסימום 7 ערוצים בפנים (וגם זה בשאיפה) ו2 בחוץ (ואולי עוד 2 אם אצטרך). האם לא עדיף לקנות רסיבר 2800 ואולי בעתיד לקנות עוד אחד כזה לזון 2, אחרי שיהיו לי מספיק רמקולים שאתקין?
מה באמת היתרון לשדרג לדגם 3800 מאשר 2800 חוץ מעוד 2 יציאות בשביל ״האדם הסביר״?
נניח שיהיה לי מקסימום 7 ערוצים בפנים (וגם זה בשאיפה) ו2 בחוץ (ואולי עוד 2 אם אצטרך). האם לא עדיף לקנות רסיבר 2800 ואולי בעתיד לקנות עוד אחד כזה לזון 2, אחרי שיהיו לי מספיק רמקולים שאתקין?
מה באמת היתרון לשדרג לדגם 3800 מאשר 2800 חוץ מעוד 2 יציאות בשביל ״האדם הסביר״?
- amielgreen
-
- חבר שרק התחיל

תודה,
לא התכוונתי בשאלה לשאול על יבוא מורשה או מקביל אלא על יתרון של דגם 3800 על 2800.
ושכתבתי אדם סביר, הכוונה להשיע ברמקולים קדמיים עד 8 אלף בערך, סנטר כ3 אלף נגיד. בחוץ רמקולים 8 אינצ׳. לא הולך להגיע לרמה של רמקולים בסך 20 אלף לרמקול אחד. האם ארגיש יתרון של הרסיבר המתקדם יותר?
לא התכוונתי בשאלה לשאול על יבוא מורשה או מקביל אלא על יתרון של דגם 3800 על 2800.
ושכתבתי אדם סביר, הכוונה להשיע ברמקולים קדמיים עד 8 אלף בערך, סנטר כ3 אלף נגיד. בחוץ רמקולים 8 אינצ׳. לא הולך להגיע לרמה של רמקולים בסך 20 אלף לרמקול אחד. האם ארגיש יתרון של הרסיבר המתקדם יותר?
- dr0r
-
- חבר ותיק

אמרת שאתה מתכנן 5.1.4 בפנים. ה-2800 מגביל אותך ל-7 ערוצים מוגברים, אז תצטרך להחליף את הרסיבר אם בכל זאת תרצה להשתמש בכל ה-9 (או לקנות מגבר נוסף לסלון).
אם אתה רוצה רק 5.1.2 בשלב הראשון, ה-3800 מאפשר לך להקצות את 2 הערוצים המוגברים הנוספים למרפסת, בלי להוסיף מגבר, וכשתרצה לעבור ל-5.1.4 תשנה את החיווט לעבור דרך מגבר. בכל מקרה, חבל לקנות יותר מאשר מגבר דו ערוצי למרפסת. רסיבר מלא יעלה לך הרבה יותר.
אם אתה רוצה רק 5.1.2 בשלב הראשון, ה-3800 מאפשר לך להקצות את 2 הערוצים המוגברים הנוספים למרפסת, בלי להוסיף מגבר, וכשתרצה לעבור ל-5.1.4 תשנה את החיווט לעבור דרך מגבר. בכל מקרה, חבל לקנות יותר מאשר מגבר דו ערוצי למרפסת. רסיבר מלא יעלה לך הרבה יותר.
- amielgreen
-
- חבר שרק התחיל

זה התכנון, אבל ההתלבטות שלי הייתה שעד שאני אגיע אם בכלל ל9 יציאות לא יודע כמה זמן יקח. ואז ניסיתי להבין מה נותן בכלל דגם כמו 2800 מול 3800 חוץ מעוד 2 יציאות. המחיר כמעט פי 2. אז אולי שווה כבר לקנות 2800 ואז כשיגיע היום לקנות עוד 2800 ולהפריד איזורים. האם בשביל התחלה בשביל 2 רמקולים בחוץ ו2 בפנים אני אשמע אחרת עם הדגמים השונים?
- amielgreen
-
- חבר שרק התחיל

אחרי הפקת לקחים ככל הנראה יהיו לי מקסימום 7 בפנים
3700/3800 זה שדרוגים משמעותייים בכיול לעומת 2700/2800. הכיול ב-3700/3800 כבר זהה לחלוטין לכיול שתקבל בסדרות הגבוהות ביותר של דנון/מרנץ, ורק לו יש יכולת משמעותית לטיפול בבאס. היכולת כיול של ה-2700/2800, מעבר ל-level match ומדידת מרחקים, מאד מינימאלית.
- בור_ועם_הספר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
כשיש שני יבואנים, אחד זול ואחד יקר - היבואן היקר הוא המקביל.
להיפך, לא?...
Jack of some trades, master of none
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
כשהכל בסדר, אתה צודק....
כאשר מתחילות בעיות, הרבה פעמים הזול הופך להיות יקר.
מהכמה אנשים שכתבו על בעיות שלהם עם יבוא רשמי, נראה שגם זו לא תמיד ערובה לכלום.06/07/2023 14:13Amir64 כתב: כשהכל בסדר, אתה צודק.
כאשר מתחילות בעיות, הרבה פעמים הזול הופך להיות יקר....
בכל מקרה, אני מניח שלא לזה הוא התכוון.
Jack of some trades, master of none
- dr0r
-
- חבר ותיק

לא ניסיתי מעולם להפעיל אחריות על רסיבר. אבל כשהתקלקל לי המקרר בתקופת האחריות (סמסונג, אחריות מקורית של מיניליין), הטכנאי שהגיע הפשיר את המקרר, מה שהחזיר אותו לחיים לכמה חודשים (עד אחרי תום תקופת האחריות), ואז כששבק בשנית הם פתאום גילו תקלה רצינית בגוף הקירור...
ברוב המקרים ניתנת היום אחריות לשנה גם ע״י היבואן הרשמי. במקרה כזה, כל עוד המוצר לא הגיע תקול מהמפעל, ככל הנראה שכשהוא יתקלקל האחריות כבר תפוג - ואז התוחלת של קניה מהיבואן הרשמי שלילית מאוד.
ברוב המקרים ניתנת היום אחריות לשנה גם ע״י היבואן הרשמי. במקרה כזה, כל עוד המוצר לא הגיע תקול מהמפעל, ככל הנראה שכשהוא יתקלקל האחריות כבר תפוג - ואז התוחלת של קניה מהיבואן הרשמי שלילית מאוד.