מה ההבדל בין PS42Q91H לבין PS42C91H של סמסונג
- siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה צודק פחות או יותר.
ההבדל בא לידי ביטוי בחיבור HDMI 1 (בדגם ה Q יש 3 ואילו ב C יש 2).
כמו כן , לדגם ה Q יש פילטר כהה יותר , מה שמאפשר לו להתמודד טוב יותר עם השתקפויות).
לטענת אנשי סמסונג , ששוחחתי עימם , יש גם הבדל בסוג מעבד הוידאו - אם כי לא מצאתי לכך סימוכין במפרט הטכני.
הבדל נוסף הוא בצורה החיצונית - לדגם ה C יש מעין פס מתכת בתחתית המסך , בעוד דגם ה Q שחור לחלוטין.
האם זה שווה את ההפרש במחיר - זה כבר שאלה אחרת.
אני ראיתי את שתיהן - אחת ליד השניה , מחוברות לאותו מקור - לא ראיתי הבדל מהותי .
ההבדל בא לידי ביטוי בחיבור HDMI 1 (בדגם ה Q יש 3 ואילו ב C יש 2).
כמו כן , לדגם ה Q יש פילטר כהה יותר , מה שמאפשר לו להתמודד טוב יותר עם השתקפויות).
לטענת אנשי סמסונג , ששוחחתי עימם , יש גם הבדל בסוג מעבד הוידאו - אם כי לא מצאתי לכך סימוכין במפרט הטכני.
הבדל נוסף הוא בצורה החיצונית - לדגם ה C יש מעין פס מתכת בתחתית המסך , בעוד דגם ה Q שחור לחלוטין.
האם זה שווה את ההפרש במחיר - זה כבר שאלה אחרת.
אני ראיתי את שתיהן - אחת ליד השניה , מחוברות לאותו מקור - לא ראיתי הבדל מהותי .
שאמרת שראית אותן מחוברות. היה הבדל לטובת אחת מהן או שזה נראה אותו דבר?
אני קראתי ביקורות עלי הQ ואמרו שהיא מעולה (גם פה) אבל אמרו שהחיסרון היחידי שלה זה (חוץ מזה שאין לה SCART) שהיא לא תומכת באות של 1080P. זה אמור להפריע לי איכשהו?
אני קראתי ביקורות עלי הQ ואמרו שהיא מעולה (גם פה) אבל אמרו שהחיסרון היחידי שלה זה (חוץ מזה שאין לה SCART) שהיא לא תומכת באות של 1080P. זה אמור להפריע לי איכשהו?
- siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מבחינת 1080P - אני לא חושב שזה חסרון גדול.
רוב הסיכויים שכשיהיה HD בארצנו הקטנטונת זה יהיה 720P או 1080i .
1080P יהיה רלוונטי לPS3 ונגנים יעודיים.
לגבי ההבדל בינהן : תראה , לא מצאתי הבדל דרמטי בינהן (אם כי לא יצא לי לראות תוכן HD). ההפרש הוא לא ממש גדול במחיר (נראה לי שמדובר על 400-500 ש"ח) ובשביל סכום כזה כבר שווה לקחת את ה Q כי אתה מקבל עוד HDMI (בעתיד זה יהיה טוב כי אתה תחבר ממיר + DVD ותהיה לך עוד כניסה פנויה..)
חוץ מזה הפילטר הכהה בהחלט עוזר למנוע השתקפויות , במיוחד כאשר המסך שחור ואז רואים את ההבדל.
אם אתה באזור המרכז שווה לך לקפוץ לגני התערוכה - יש שם ביתן של א.ל.מ (יש להם עכשיו את "קרנבל החשמל") שתוכל לראות בו את שתי הפלזמות אחת ליד השניה ולהכריע בעצמך.בלי שום קשר מדובר בתצוגה מאוד נחמדה כי יש שם המון מסכים של המון יצרנים שונים וזו חוויה ..(במיוחד כדאי לראות את 65" של פאנאסוניק -= אתה יוצא מהופנט , ה 42" נראית כמו הילדה הקטנה שלה...)
רוב הסיכויים שכשיהיה HD בארצנו הקטנטונת זה יהיה 720P או 1080i .
1080P יהיה רלוונטי לPS3 ונגנים יעודיים.
לגבי ההבדל בינהן : תראה , לא מצאתי הבדל דרמטי בינהן (אם כי לא יצא לי לראות תוכן HD). ההפרש הוא לא ממש גדול במחיר (נראה לי שמדובר על 400-500 ש"ח) ובשביל סכום כזה כבר שווה לקחת את ה Q כי אתה מקבל עוד HDMI (בעתיד זה יהיה טוב כי אתה תחבר ממיר + DVD ותהיה לך עוד כניסה פנויה..)
חוץ מזה הפילטר הכהה בהחלט עוזר למנוע השתקפויות , במיוחד כאשר המסך שחור ואז רואים את ההבדל.
אם אתה באזור המרכז שווה לך לקפוץ לגני התערוכה - יש שם ביתן של א.ל.מ (יש להם עכשיו את "קרנבל החשמל") שתוכל לראות בו את שתי הפלזמות אחת ליד השניה ולהכריע בעצמך.בלי שום קשר מדובר בתצוגה מאוד נחמדה כי יש שם המון מסכים של המון יצרנים שונים וזו חוויה ..(במיוחד כדאי לראות את 65" של פאנאסוניק -= אתה יוצא מהופנט , ה 42" נראית כמו הילדה הקטנה שלה...)
תשים לב או לא זאת שאלה של מרחק, זה תלוי מה המרחק שלך מהטלויזיה...kobebas כתב:אני אישית חושב שלא יצאו מוצרים שיתמכו רק ב1080P . אבל בכל אופן, אולי מרטין יעזור לי, האם אני ישים לב להבדל בין 1080P ל720P אם מדובר על HD READY ועל רזולוציה 1024 על 768|???...