בעיה בדיסק קשיח
ניסתי את הקובץ ומה שהוא מצא לי הפעם זה רק את קונן בדיסקטים A.
בכול אופן כבר התייאשתי מההרד דיסק הזה אז כבר פירמטטי אותו.
תודה רבה רבה על כול העזרה. הצלחתי בעזרתכם לפחות לשחזר את רוב הקבצים שהיו בדיסק.
נראה לי שיש קבצים שהם מפוצלים ששיחזרתי אז אם יש דרך לחבר אותם אז אני אשמח לקבל הסבר.
בכול אופן כבר התייאשתי מההרד דיסק הזה אז כבר פירמטטי אותו.
תודה רבה רבה על כול העזרה. הצלחתי בעזרתכם לפחות לשחזר את רוב הקבצים שהיו בדיסק.
נראה לי שיש קבצים שהם מפוצלים ששיחזרתי אז אם יש דרך לחבר אותם אז אני אשמח לקבל הסבר.
האם עשית איחוי דיסק?
אם כן, ואתה עדיין רואה קבצים מפוצלים, באיזה צבע הם מופיעים?
אם כן, ואתה עדיין רואה קבצים מפוצלים, באיזה צבע הם מופיעים?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
עשיתי פירמוט לדיסק הבעיתי -
אני חושב שבתיקיה שאליה העתקתי את הקבצים המשוחזרים יש קבצים מפוצלים.
חלק מהקבצים הם שלמים (בעיקר הMP וקבצים מתיקית program files) אבל הקבצים הגדולים כמו תוכנות שלמות מוכנות להתקנה
או סרטים אני לא מוצא וכנראה הם מחולקים.
אני חושב שבתיקיה שאליה העתקתי את הקבצים המשוחזרים יש קבצים מפוצלים.
חלק מהקבצים הם שלמים (בעיקר הMP וקבצים מתיקית program files) אבל הקבצים הגדולים כמו תוכנות שלמות מוכנות להתקנה
או סרטים אני לא מוצא וכנראה הם מחולקים.
דבר ראשון תנסה לאחות את הדיסק ה"החדש" אליו העברת את הקבצים ותראה מה יהיו התוצאות
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אני רק משער שהם מפוצלים כי היו לי קבצים גדולים של 600 מגה ויותר ואני לא מוצא אותם.
אבל לעומת זאת את הקבצים בקטנים יותר אני כן מוצא (היה רק קובץ אחד שכן מצאתי)
בנוסף לכך ישנן תיקיות עם קבצים לא ממש מוכרים למשל x12~1.PAR שרובם מעל 600 מגה- יש גם כאלה של 5 מגה
אבל לעומת זאת את הקבצים בקטנים יותר אני כן מוצא (היה רק קובץ אחד שכן מצאתי)
בנוסף לכך ישנן תיקיות עם קבצים לא ממש מוכרים למשל x12~1.PAR שרובם מעל 600 מגה- יש גם כאלה של 5 מגה
קבצים שאתה לא מוצא אחרי הפירמוט כבר לא תמצא יותר.
גם קובץ מפוצל ברמת המערכת נראה במאפיניו למשתמש כקובץ שלם.
לעומת זאת הקבצים הגדולים שלך מכילים סוג כלשהו של מידע.
בדוק באתר זה http://filext.com/alphalist.php?extstart=%5EP האם סיומת PAR מוכרת לך כמשוייכת לתוכנה כלשהי שהיתה מותקנת אצלך.
אם לא מוכרת לך אף תוכנה הייתי מנסה לשנות את סיומת PAR לסיומות קבצי מולטימדיה כגון MPG ,AVI וכולי ובודק האם ניתנים להפעלה.
אם התגלו כקבצי מולטימדיה אבל עדיין פגומים או לא מושלמים נסה להריץ אותם ב ALL MEDIA FIXER שתמצא בגוגל.
אותו התרגיל לגבי קבצי ה MET .
גם קובץ מפוצל ברמת המערכת נראה במאפיניו למשתמש כקובץ שלם.
לעומת זאת הקבצים הגדולים שלך מכילים סוג כלשהו של מידע.
בדוק באתר זה http://filext.com/alphalist.php?extstart=%5EP האם סיומת PAR מוכרת לך כמשוייכת לתוכנה כלשהי שהיתה מותקנת אצלך.
אם לא מוכרת לך אף תוכנה הייתי מנסה לשנות את סיומת PAR לסיומות קבצי מולטימדיה כגון MPG ,AVI וכולי ובודק האם ניתנים להפעלה.
אם התגלו כקבצי מולטימדיה אבל עדיין פגומים או לא מושלמים נסה להריץ אותם ב ALL MEDIA FIXER שתמצא בגוגל.
אותו התרגיל לגבי קבצי ה MET .