עזרה בבחירת מכשיר קפה ידני קטן שנכנס לתיק גב
-
Juniorcoffeelover1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- שם מלא: אור
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי לכולם. אני מתלבט בין קניית Cafflano kompresso לבין Picopresso.
מי שהתנסה בשניהם, או משתמש באחד מהם לנסיעות ובבית משתמש במכונה אחרת ויש לו אפשרות להשוות את איכות האספרסו - אשמח לדעת אם אתם מרוצים מהאספרסו ואם תהליך ההכנה והניקוי מהירים.
על הקפלנו ראיתי הרבה ביקורות לא טובות לגבי העמידות של הסלסלה וסקפטיות לגבי היכולת של המכשיר.
הפיקופרסו ממבט מהיר נראה תהליך שיכול לקחת יותר זמן עם התעסקות בהכנה לעומת הקפלנו, אבל יש הרבה יותר ביקורות עליו ונראה שבגדול מרוצים ממנו.
אני מתלבט רק בין 2 המכשירים האלה. הייתי שוקל את הUNITERRA אבל זה כבר יקר יותר מהסכום שאני רוצה להשקיע.
תודה!
מי שהתנסה בשניהם, או משתמש באחד מהם לנסיעות ובבית משתמש במכונה אחרת ויש לו אפשרות להשוות את איכות האספרסו - אשמח לדעת אם אתם מרוצים מהאספרסו ואם תהליך ההכנה והניקוי מהירים.
על הקפלנו ראיתי הרבה ביקורות לא טובות לגבי העמידות של הסלסלה וסקפטיות לגבי היכולת של המכשיר.
הפיקופרסו ממבט מהיר נראה תהליך שיכול לקחת יותר זמן עם התעסקות בהכנה לעומת הקפלנו, אבל יש הרבה יותר ביקורות עליו ונראה שבגדול מרוצים ממנו.
אני מתלבט רק בין 2 המכשירים האלה. הייתי שוקל את הUNITERRA אבל זה כבר יקר יותר מהסכום שאני רוצה להשקיע.
תודה!
יש לי הרבה ניסיון עם הפיקופרסו, הכנתי איתה קפה בכל מקום, נסיעות חו"ל, במטוס אפילו, גם בטרקים. בהשוואה למכונות הידניות שיש לי בבית/עבודה (קפלט רובוט ופלייר פרו 2) הקפה מצוין כל עוד הקלייה בינוניות-כהה ואתה טוחן את הפולים לפני החליטה ולא מראש. התהליך לא מהיר, ככה זה כשהמכונה ידנית ומבוססת קפה טחון טרי. אני לא חושב שזה משנה באיזו מכונה תשתמש מהבחינה הזו. מבחינתי זה הרבה פחות חשוב מאיכות האספרסו.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הפיקופרסו מוציא קפה מעולה. נדהמתי ממנו.
אם עבור כוס אחת אז התהליך סביר בזמן.
מעל כוס אחת זה מסורבל...
הינה ערכה מגניבה שהרכיב boren
viewtopic.php?f=71&t=380367&hilit=pico#p3277959+
אם עבור כוס אחת אז התהליך סביר בזמן.
מעל כוס אחת זה מסורבל...
הינה ערכה מגניבה שהרכיב boren
viewtopic.php?f=71&t=380367&hilit=pico#p3277959+
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אפשר להכין בקלות יותר מכוס אחת ברצף, אבל צריך לרכוש סלסלות נוספות. פשוט מכינים את כולן ברצף, כשבפיקופרסו יושבים המים של החימום המקדים וכשהוא מכוסה. ואז פשוט חולטים ומחליפים סלסלות כאילו שמחליפים קפסולות.
ואת כל הניקיון משאירים כמובן לסוף, אחרי שמסיימים לשתות.
ואת כל הניקיון משאירים כמובן לסוף, אחרי שמסיימים לשתות.