היי
מכירים חנות באזור המרכז שמותקן בה המסך המדובר?
בנוסף אשמח לחוו"ד על TCL 75 QLED C935 ממישהו שרכש.
TCL 75 QLED C935
- ushai906
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 17 פעמים
הי, רכשתי את המסך הזה לפני מספר חודשים. מאוד מרוצה מאיכות התמונה ואפילו ממקרן הקול המובנה, למרות שאחרי תקופה קצרה חיברתי למערכת קולנוע ביתית ו-7 רמקולים.
התמונה חדה וצבעים טבעיים, השחורים שחורים ולא אפור, קונטרסט גבוה גם בסלון מואר ביום. אפילו שידורי טלויזיה נראים מאוד איכותיים (אפסקייל מאוד מוצלח).
הבעיה היחידה (ידועה ומחכים לתיקון הקושחה) שלעיתים באופן בלתי צפוי, ההגדרות תמונה שעשיתי נעלמים ופרופילי תמונה נעלמים ורק אתחול להגדרות מפעל מחזירות את הפרופילים שצריך להגדיר מחדש. קרה לי פעמיים בכמה חודשים והתקנה מחדש והגדרה לקח לי כ 15דקות כל פעם.
למרות הנ"ל, מאוד מרוצה מחווית הצפיה.
התמונה חדה וצבעים טבעיים, השחורים שחורים ולא אפור, קונטרסט גבוה גם בסלון מואר ביום. אפילו שידורי טלויזיה נראים מאוד איכותיים (אפסקייל מאוד מוצלח).
הבעיה היחידה (ידועה ומחכים לתיקון הקושחה) שלעיתים באופן בלתי צפוי, ההגדרות תמונה שעשיתי נעלמים ופרופילי תמונה נעלמים ורק אתחול להגדרות מפעל מחזירות את הפרופילים שצריך להגדיר מחדש. קרה לי פעמיים בכמה חודשים והתקנה מחדש והגדרה לקח לי כ 15דקות כל פעם.
למרות הנ"ל, מאוד מרוצה מחווית הצפיה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
שים לב לשרשור מקביל על תקלה ב TCL ושאין עם מי לדבר
אולי זה בסוף יסתדר לו, אבל צריך לקחת את זה בחשבון, למרות הצבעים הנפלאים והשחור האיסופי
שהם חסרי חשיבות אם אין מי שיתן למוצר שרות ואחריות
אולי זה בסוף יסתדר לו, אבל צריך לקחת את זה בחשבון, למרות הצבעים הנפלאים והשחור האיסופי
שהם חסרי חשיבות אם אין מי שיתן למוצר שרות ואחריות