שאלה לסידור הראש
מה עלי לבדוק בחיפוש אחרי טלויזית LCD. מה לבדוק בחנות מבחינת מפרט טכני, מאפיינים, , אחריות, חיבורים (יש לי כבלים) האם יש דברים שאפשר יהיה להשוות בחנות בין הטלוויזיות ? האם יש חשיבות למותגים ? האם המסכים עם המחירים הזולים יחסית , בהכרח נחותים ?
אני מחפש משהו בסביבות 32"
תודה לכל מי שיענה לי,
ירון
אני מחפש משהו בסביבות 32"
תודה לכל מי שיענה לי,
ירון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה בדיוק העניין, שלא ניתן לרשום על רגל אחת מכמה סיבות:
1. הנתונים הטכניים שמופיעים הרבה פעמים לא נכונים.
2. הנתונים לא אומרים את כל הסיפור.
3. יש אספקטים אחרים שקובעים את איכות התמונה שהיצרנים לא מספקים כנתונים כי הם יותר תוצאות של מבחנים.
4. דרוש הרבה ניסיון והבנה של החומר כדי לאמר אם מסך הוא טוב או לא.
5. בסופו של דבר יש גם מרכיב של טעם אישי.
אי לכך, דווקא הכנת שיעורי בית (המאמרים כולם מעודכנים אם לזה התכוונת כשכתבת "מתאים לימים אלה") זה מה שיעזור לך לשפוט מסך בעצמך.
1. הנתונים הטכניים שמופיעים הרבה פעמים לא נכונים.
2. הנתונים לא אומרים את כל הסיפור.
3. יש אספקטים אחרים שקובעים את איכות התמונה שהיצרנים לא מספקים כנתונים כי הם יותר תוצאות של מבחנים.
4. דרוש הרבה ניסיון והבנה של החומר כדי לאמר אם מסך הוא טוב או לא.
5. בסופו של דבר יש גם מרכיב של טעם אישי.
אי לכך, דווקא הכנת שיעורי בית (המאמרים כולם מעודכנים אם לזה התכוונת כשכתבת "מתאים לימים אלה") זה מה שיעזור לך לשפוט מסך בעצמך.
אני אנסה לסכם בתמצית :
תלך רק על הפירמות המוכרות כי כל מוצרי המדבקה לא שווים התייחסות למרות המחיר המפתה בסוף יסתבר ששילמת ביוקר.
גם בפירמות המוכרות תתעקש על הדגמים החדשים ביותר שמתחילים להיות משווקים בימים אלו ואל תתפתה למסכים מהדור הקודם שוב למרות המחיר המפתה מאחר ויש שיפור משמעותי בדגמים החדשים.
תשתדל לראות מספר מסכים בפעולה אחד ליד השני בעיקר בשידורי טלוויזיה כי פה מחלת הילדות של ה LCD למרות שכמו שציינתי בדגמים החדשים הושג שיפור ( בקולנוע ביתי ה LCD נותנת תמונה מצוינת ).
יש חנויות שנותנות עדיפות למסכים מסוימים ( עניין של עמלות ) ע"י כיול יותר טוב של מסך מסוים וחיבורים איכותיים יותר לכן אם אתה לא בקיא בנושא זה אין לך דרך להתמודד עם הנושא לכן חשוב שתעבור בין כמה חנויות שמציגות מספר רב של מסכים.
בהצלחה.
תלך רק על הפירמות המוכרות כי כל מוצרי המדבקה לא שווים התייחסות למרות המחיר המפתה בסוף יסתבר ששילמת ביוקר.
גם בפירמות המוכרות תתעקש על הדגמים החדשים ביותר שמתחילים להיות משווקים בימים אלו ואל תתפתה למסכים מהדור הקודם שוב למרות המחיר המפתה מאחר ויש שיפור משמעותי בדגמים החדשים.
תשתדל לראות מספר מסכים בפעולה אחד ליד השני בעיקר בשידורי טלוויזיה כי פה מחלת הילדות של ה LCD למרות שכמו שציינתי בדגמים החדשים הושג שיפור ( בקולנוע ביתי ה LCD נותנת תמונה מצוינת ).
יש חנויות שנותנות עדיפות למסכים מסוימים ( עניין של עמלות ) ע"י כיול יותר טוב של מסך מסוים וחיבורים איכותיים יותר לכן אם אתה לא בקיא בנושא זה אין לך דרך להתמודד עם הנושא לכן חשוב שתעבור בין כמה חנויות שמציגות מספר רב של מסכים.
בהצלחה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ירון,
אני ממליץ בחום לעשות חיפוש בעמוד הראשי על LCD ולקרוא את המאמרים הקשורים לכך.
הדור הקרב ובא ישפר באופן דרמטי את איכות המסכים. כמו כן, חשוב לקרוא את המאמר שמסביר איך לבחור טכנולוגיה (כלומר בין LCD ל-פלאזמה) מכיוון שיש שם לא מעט הסברים על מה בדיוק לחפש ומה מתאים לכל אחד (לפי תקציב, מרחק צפיה והעדפות אישיות).
אני ממליץ בחום לעשות חיפוש בעמוד הראשי על LCD ולקרוא את המאמרים הקשורים לכך.
הדור הקרב ובא ישפר באופן דרמטי את איכות המסכים. כמו כן, חשוב לקרוא את המאמר שמסביר איך לבחור טכנולוגיה (כלומר בין LCD ל-פלאזמה) מכיוון שיש שם לא מעט הסברים על מה בדיוק לחפש ומה מתאים לכל אחד (לפי תקציב, מרחק צפיה והעדפות אישיות).