ההשוואה נעשתה ע'י חבר וותיק ב - AVS ומלווה בכל הגרפים האפשריים ולסיום המסקנות האישיות שלו לגבי השמע [ נכון . סובייקטיבי לחלוטין ]
אני חייב לציין שבבדיקה והשוואה שערכנו [ 4 חברים ] אבל ל 4 מכשירים שונים [ A1H/X4800---AV10/C40 ] התקבלו תוצאות ומסקנות
כמעט זהות . למעט 2 נקודות [ 1] אחד החברים טען שלאוזניו התוצאה של - DIRAC עבור ה - CENTER טובה יותר /ברורה יותר .
[2] 3 חברים טענו ש - AUDY X מניב תוצאות טובות יותר עבור כיול של יותר מסאב בודד [ 2/3/4 סאבים] . ההשוואה וההתנסות שלנו
היתה עם רמקולים שונים והרכב רמקולים שונה . דבר נוסף שאני חייב לציין הוא שיש ל - AUDY X מספר יכולות שלא קיימות ב - DIRAC
וחלקם מביא לעבודה קלה יותר .
רק רוצה להבהיר . כיול של יותר מאשר סאב בודד תמיד היה נקודת החולשה של - DIRAC וזאת גם הסיבה שבמשך כ 10 שנים הם עמלו על
מציאת פתרון לבעיה עד שהוציאו את - DLBC שעבור יותר מסאב 1 נותן תשובה מעולה אבל במחיר של כ 500$ . החולשה הזאת היא גם
הסיבה שבמשך שנים כל משתמשי - DIRAC עם יותר מסאב 1 רכשו והשתמשו ב - MINIDSP-2X4HD בכדי לקבל תוצאה מספקת .
הקישור לשירשור [ החל מ - #3,888]
https://www.avsforum.com/threads/offici ... t-62424443
denon A1H - השוואה בין - DIRAC לבין - AUDY X .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
התוכנה לחלונות עולה 250 דולר. 100 דולר פחות מהגרסה המלאה של DIRAC. אבל היא מכנה יכולות שליטה ולא משפרת את העיבוד של אודיסי. לדעתי, האפלקציה לאנדרויד של אודיסי מספיקה בהחלט לקבלת תוצאות מעולות. למי שיש MINIDSP 2X4HD, UMIK1 וידע בכיול ומדידות עי REW ותוכנת MSO, יכול להגיע עם אודיסי לתוצאות טובות יותר מ DIRAC כולל DLBC. אני הצלחתי לשטח את תחום הנמוכים בין 15 ל 150 הרץ ב 3 נקודות ישיבה עיקריות עם 3 סאבים. קודם אני מכייל את שלושת הסאבים, ואז מריץ אודיסי כאילו הם סאב בודד. כל מי שקיבל הדגמה היה בטוח שיש לי רסיבר הי אנד, עד שאני פותח את הארונית והם רואים דנון X4400H שעלה לי 3500 שח......